Aparat de aer conditionat Ariston PRIOS 35

Ariston PRIOS 35
 • Design
  (3.5)
 • Zgomot
  (4)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (4)
4

Review pe scurt

Ariston PRIOS 35 este un aparat de aer conditionat excelent, puternic si silentios, ce isi va face treaba foarte bine pentru camere de pana la 25 mp2. Nu va asteptati la cine stie ce design de la el, dar performantele vor fi bune.

Vezi pret

Un aparat de aer conditionat de calitate, cum este si modelul Ariston PRIOS 35, va poate face viata mai frumoasa pe perioada verii. Calitatea vietii este unul dintre lucrurile in care chiar merita sa investiti, iar un aparat de aer conditionat poate face diferenta intre vara perfecta si o experienta mizerabila care nu va permite sa va bucurati de concediul binemeritat. In cele ce urmeaza vom arunca o privire la acest model de aer conditionat, pentru a vedea care ii sunt performantele si cat de potrivit este pentru dumneavoastra.

Ariston PRIOS 35 este un aparat de aer conditionat cu o putere de 12,000 BTU, suficient de puternic pentru a fi folosit chiar si pentru o sufragerie mai mare intr-un apartament. Este un model cu performante bune, dupa cum se poate vedea si dupa clasa energetica A++, sau faptul ca are 3D Inverter si mai multe functii foarte folositoare.

Plusurile aparatului Ariston PRIOS 35

Un aparat puternic, 12,000 BTU: suficient de puternic incat sa va racoreasca o camera mare, chiar si in lunile extreme ale verii. Acopera o suprafata de 25 mp2 fara probleme.

Clasa energetica A++: Ariston PRIOS 35 este un aparat cu un consum mic de energie, ceea ce conteaza atunci cand vreti sa mentineti o temperatura potrivita in apartament pe toata perioada zilei.

Dotat cu filtre speciale: are atat filtru pentru mirosuri neplacute, cat si unul antibacterian.

Compresor de tip inverter: evita un consum foarte ridicat, adaptandu-si puterea la cerinte si oferindu-va performante foarte bune.

4 trepte de putere: puteti modifica puterea Ariston PRIOS 35 in functie de cat de repede vreti sa raciti camera.

Functie de dezumidificare: are o capacitate de 1.2 litri pe ora.

Nivel mic de zgomot: unitatea interna va avea un nivel de zgomot intre 22 si 39 dB, in functie de nivelul de putere la care este setata.

Multiple functii: aveti optiunile pentru racire, incalzire, ventilatie sau dezumidificare.

Functii speciale: este un model modern, astfel incat aveti optiunea de Follow Me, Memorie, Booster sau Auto-Curatare.

Minusuri

Design simplu, culoarea alba: daca va doriti un aparat cu un design deosebit, Ariston PRIOS 35 s-ar putea sa nu fie ce va doriti.

Concluzia

Ariston PRIOS 35 este un aparat de aer conditionat excelent, puternic si silentios, ce isi va face treaba foarte bine pentru camere de pana la 25 mp2. Nu va asteptati la cine stie ce design de la el, dar performantele vor fi bune.

Vezi pret