Boiler electric Ariston Lydos R 80L, 1800W, rezervor emailat cu Titan

Vezi pret

Boilerul electric Ariston Lydos R 80L este realizat cu tehnologia Watter Plus, care ofera cu 16% mai mult apa calda pentru a fi folosita. Tehnologia WaterPlus – mentine apa rece in partea de jos a rezervorului, asigurand pana la 16% mai multa apa calda de la un ciclu de incalzire.

Ariston Lydos R 80LBoilerul electric de apa Ariston Lydos R 80L are un design exclusiv italian si un control convenabil prin intermediul afisajului Touch Hi-Tech. Rezistenta durabila a rezervorului este data de tehnologia Titan Shield. Aceasta tehnologie, ofera protectie puternica impotriva coroziunii, zgarieturilor si ruginii. Proprietatile titanului previn coroziunea suprafetei interioare a rezervorului. De asemenea, ofera protectie ecologica.

In timpul incalzirii la 75 grade C, granulele de titan cresc, marind rezistenta acoperirii. Anodul de magneziu mareste proprietatile anticorozive ale emailului de titan. Tehnologia multi-incalzire T-flex articuleaza incalzirea accelerata, puterea elementului de incalzire sau invers, se opreste atunci cand nu este necesara incalzirea accelerata. De asemenea ofera economii inteligente de energie de pana la 14%, datorita software-ului de auto-invatare si termostatului CoreTech. Dispozitivul este testat in conformitate cu cea de-a patra revolutie industriala Industria 4.0.

Plusuri

Ariston Lydos R 80L 2+ Design: Este un dispozitiv compact, care nu ocupa mult loc, dimensiunile sale fiind de 480 x 773 x 450 mm si o greutate de numai 20 kg. Aspectul sau este modern, fiind realizat cu design italian.

+ Protectie rezervor: Materialele email si titan ofera protectie cazanului impotriva coroziunii, ducand o durata mai mare de utilizare a dispozitivului.

+ Capacitate 80 l: Aceasta capacitate este suficienta pentru a asigura necesarul de apa unei familii.

+ Putere 1800 W: Cu acest nivel de putere apa este incalzita eficient in numai 10-15 minute.

+ Presiune 8 bari: Cu aceasta presiune, jetul de apa este puternic, fiind ideal pentru dus.

+ Clasa de protectie IP: IPX3 ofera protectie impotriva apei pulverizate catre dispozitiv.

+ Tehnologia Watter Plus: Cu aceasta tehnologie beneficiezi de mai multa apa calda.

Minusuri

– Clasa de eficienta energetica C: Nu ofera consum redus optim de energie.

Concluzia

Boilerul electric Ariston Lydos R 80L este fiabil, ieftin si la mare cerere in randul consumatorilor. Puterea de 1800 W, este perfecta pentru a incalzi apa in numai 10-15 minute dupa pornirea cazanului. Boilerul electric Ariston Lydos R 80L functioneaza intr-un mod de curgere, asemanator cu circulatia apei din intregul sistem de incalzire a incaperii.

Avantajul oferit de Ariston Lydos R este ca nu exista nici un contact direct al lichidului de racire cu elementul de incalzire, acestea fiind separate unele de altele prin dielectric, ceea ce reduce posibilitatea de scurtcircuit la minimum. In caz de supraincalzire, cazanul este protejat de un regulator termic.

Vezi pret