Aspirator de mana Bosch BHN2140L

Bosch BHN2140L
 • Design
  (4.7)
 • Capacitate
  (4)
 • Performante
  (4.4)
 • Pret
  (4)
4.3

Review pe scurt

Va recomand aspiratorul de mana Bosch BHN2140L daca sunteti in cautarea unei solutii pentru curatare rapida a mizeriei din casa sau masina, cat timp nu aveti suprafete foarte mari de acoperit. Il puteti suplimenta cu un aparat dedicat, care sa faca treaba pe suprafete mai mari.

Vezi pret

Bosch BHN2140L este disponibil multumita celor de la Bosch Romania si este un aspirator de mana ce si-a demonstrat deja utilitatea si calitatea in Germania, acolo unde are un rating mediu de 4.3 stele din 5 in randul consumatorilor ce l-au achizitionat. Vom arunca si noi o privire la acest model, aspiratorul fiind un model foarte usor de folosit si mobil, din moment ce nu foloseste un fir pentru a-si lua energia in timpul functionarii.

Caracteristicile Bosch BHN2140L

In cazul modelului Bosch BHN2140L, avem un aspirator de mana, cordless, ce functioneaza pe baza unei baterii Li-Ion de 21.6V. Bateria acestui model este suficient de buna pentru a-i asigura functionarea pentru o durata maxima de 45 minute, ceea ce este foarte mult pentru un astfel de aparat. Bineinteles, aceea este durata estimata pentru treapta cea mai mica de putere, astfel incat la folosirea aparatului la putere maxima timpul de folosire va fi redus considerabil.

Modelul este de o culoare Maro, ce nu il face foarte atragator in mod normal, dar combinatia cu Argintiu este una buna si aspiratorul arata destul de bine.

Acest model este destinat folosirii pentru aspirare de tip Uscata, astfel incat nu va recomand sa incercati sa aspirati lichide cu el. Puterea este controlata direct de pe maner, modelul avand doua trepte de viteza, astfel incat puteti adapta aspirarea in functie de nevoi. Este folosibil pentru mai multe tipuri de suprafete.

Dimensiunile sale sunt relativ standard, cu o lungime de 38 cm, o inaltime de 13.5 cm si o latime de 11 cm. Greutatea de 1.1 kg este suficient de mica incat sa va permita sa il tineti in mana pentru o perioada mai lunga de timp.

High Airflow System – modelul beneficiaza de prezenta unui sistem foarte eficient de aspirare si de filtrare, separand praful printr-un filtru triplu. Eficienta modelului va ramane ridicata pentru o perioada mai indelungata.

Timp de incarcare: 4-5 ore, dupa care va putea fi folosit pana la 45 minute

Accesorii:
• vine cu duza pentru colturi
• are filtru lavabil
• containerul este usor de golit de praf

Plusuri si Minusuri

+ beneficiaza de sistemul High Airflow, pentru eficacitate maxima
+ capacitate mare a bateriei, asigurand functionarea pentru 45 minute
+ filtrul lavabil
+ baterie pe baza de Li-Ion, durabila
+ comod de folosit si mobil

– nu are accesorii dedicate pentru blana de animale

Concluzia

Va recomand aspiratorul de mana Bosch BHN2140L daca sunteti in cautarea unei solutii pentru curatare rapida a mizeriei din casa sau masina, cat timp nu aveti suprafete foarte mari de acoperit. Il puteti suplimenta cu un aparat dedicat, care sa faca treaba pe suprafete mai mari.

Vezi pret