Top 5 – Cele Mai Bune Combine Frigorifice Electrolux

Alegerea unei combine frigorifice care sa va tina cel putin un deceniu nu este intotdeauna o treaba usoara, dar acest articol ar trebui sa va ajute. Top 5-ul nostru va spune care sunt cele mai bune combine frigorifice Electrolux in acest moment.

Alegerea rapida (mai multe detalii despre fiecare in articol):

1. Electrolux LNT6MC36U1 (raport pret/calitate bun)

2. Electrolux ENP7TD75S (incorporabila de lux, scumpa)

3.Electrolux LNT7MF46X2 (capacitate mare)

4. Electrolux ENS6TE19S (incorporabila excelenta)

5. Electrolux LNT7ME36X3 (ieftina si buna, dar clasa E)

1. Electrolux LNT6MC36U1, 366 l, No Frost, Clasa C, Inox Antiamprenta

Combina frigorifica Electrolux LNT6MC36U1 cea mai buna

Combina frigorifică Electrolux LNT6MC36U1 este un aparat modern și eficient, destinat celor care caută calitate și fiabilitate. Cu o capacitate totală de 366 litri și tehnologii avansate, această combina frigorifică promite să mențină alimentele proaspete pentru o perioadă îndelungată, oferind în același timp un design atrăgător și funcții intuitive.

Avantaje

 • Tehnologie TwinTech® No Frost: Menține alimentele proaspete mai mult timp, reducând necesitatea decongelării.
 • Design Modern: Aspect premium cu ușă plată și mânere ascunse, ideal pentru bucătării moderne.
 • Control Electronic: Ușurința în ajustarea setărilor prin comenzi tactile.
 • Capacitate Mare: Oferă spațiu amplu de depozitare pentru nevoile unei familii.

Dezavantaje

 • Clasa Energetică C: Poate fi mai puțin eficientă energetic comparativ cu alte modele.
 • Preț Mai Ridicat: Costul poate fi un factor limitativ pentru unele bugete.

Electrolux LNT6MC36U1 este o alegere solidă pentru cei care doresc o combina frigorifică fiabilă și spațioasă, cu funcții moderne și un design elegant.

Vezi pretul de azi


2. Electrolux ENP7TD75S, Combina Incorporabila 376 l, No Frost, WiFi

Combina frigorifica incorporabila Electrolux ENP7TD75S

Combina frigorifică incorporabilă Electrolux ENP7TD75S reprezintă vârful de gamă în segmentul de lux, fiind ideală pentru cei cu bugete generoase care doresc un aparat de ultimă generație cu funcționalități avansate.

Avantaje

 • GreenZone+ pentru Prospetime Extinsă: Sertarul GreenZone+ păstrează până la 95% din vitaminele alimentelor, asigurând un nivel optim de umiditate.
 • Capacitate Mare de Depozitare: Cu 45% mai spațioasă decât modelele standard, aceasta oferă spațiu suficient chiar și pentru cele mai mari achiziții.
 • Conectivitate WiFi: Posibilitatea de a controla și monitoriza frigiderul prin aplicația My Electrolux Kitchen adaugă un nivel de confort și eficiență.
 • Design Ecologic: Fabricată cu 70% plastic reciclat, promovează sustenabilitatea și responsabilitatea față de mediu.

Dezavantaje

 • Clasa Energetică D: Este mai puțin eficientă din punct de vedere energetic comparativ cu alte modele.
 • Preț Ridicat: Costul este semnificativ mai mare, adresându-se unui segment de piață premium.

Electrolux ENP7TD75S este o combina frigorifică de top, cu funcții inovatoare și o capacitate impresionantă de depozitare. Ideală pentru cei care caută un mix între lux, tehnologie avansată și responsabilitate ecologică, acest model reprezintă o investiție considerabilă, dar oferă în schimb calitate și funcționalități de ultimă oră

Vezi pretul de azi


3. Electrolux LNT7MF46X2, 461 l, NoFrost, Touch control, Inox

Electrolux LNT7MF46X2

Combina frigorifică Electrolux LNT7MF46X2, cu o capacitate impresionantă de 461 litri, se plasează pe locul 3 în topul nostru, fiind o opțiune excelentă pentru cei care caută spațiu generos de depozitare într-un design modern și elegant.

Avantaje

 • Capacitate Mare de Depozitare: Cu 461 litri, oferă cel mai mare spațiu din topul nostru, ideal pentru familii mari sau pentru cei care depozitează cantități mari de alimente.
 • Sistemul TwinTech® No Frost: Previne uscarea alimentelor și menține nivelul optim de umiditate în ambele compartimente, frigider și congelator.
 • Design Modern: Ușă plată și finisaj inox anti-amprentă, perfect pentru bucătăriile contemporane.
 • Tehnologie MultiFlow: Asigură o temperatură stabilă în frigider, păstrând alimentele proaspete pentru mai mult timp.

Dezavantaje

 • Clasa Energetică F: Eficiența energetică mai scăzută comparativ cu alte modele poate conduce la un consum mai mare de energie.
 • Nivel de Zgomot: La 43 dB, poate fi ușor mai zgomotos decât alte modele.

Electrolux LNT7MF46X2 este o alegere excelentă pentru cei care au nevoie de o capacitate mare de depozitare, împreună cu tehnologii avansate pentru menținerea prospetimii alimentelor.

Vezi pretul de azi


4. Electrolux ENS6TE19S, Incorporabila de 273 l, Clasa E, No Frost

Electrolux ENS6TE19S

Combina frigorifică incorporabilă Electrolux ENS6TE19S se clasează pe locul 4, oferind o combinație echilibrată între funcționalitate, design modern și un preț mai accesibil comparativ cu modelul de pe locul 2.

Avantaje

 • Flexibilitate în Depozitare cu MultiSpace: Oferă mai mult spațiu decât modelele standard și permite personalizarea spațiului de depozitare.
 • Sistem TwinTech® No Frost: Menține alimentele proaspete, prevenind uscarea acestora și formarea gheții în congelator.
 • Control Electronic Tactil: Ușurează gestionarea funcțiilor și setărilor frigiderului și congelatorului.
 • Incorporabila: poate fi mascata in mobila, pentru un look mai interesant al bucatariei.

Dezavantaje

 • Capacitate Mai Mică: Cu un volum total de 273 litri, este mai mică decât celelalte modele discutate în top.
 • Eficiență Energetică Clasa E: Un consum energetic relativ mare pentru un aparat de dimensiunile sale.

Electrolux ENS6TE19S reprezintă o opțiune ideală pentru cei care caută o combina frigorifică incorporabilă eficientă și modernă, cu un preț accesibil. Cu toate acestea, capacitatea redusă poate fi o problema pentru familiile cu mai mult de 3-4 membri.

Vezi pretul de azi


5. Electrolux LNT7ME36X3, 366 l, No Frost, Inox Antiamprenta

Electrolux LNT7ME36X3

Pe locul 5 în topul nostru se află combina frigorifică Electrolux LNT7ME36X3, o opțiune accesibilă pentru cei care caută calitatea Electrolux la un preț mai redus, fără a compromite prea mult caracteristicile esențiale.

Avantaje

 • Tehnologia Cooling 360°: Asigură o răcire uniformă în tot frigiderul, menținând alimentele proaspete pentru mai mult timp.
 • DesignLine Modern: Aspectul său premium, cu linii curate și finisaj inox anti-amprentă, se potrivește perfect în bucătăriile moderne.
 • Depozitare Personalizată cu CustomFlex®: Oferă flexibilitate în organizarea spațiului din frigider, cu cutii detasabile pe ușă pentru o adaptare ușoară la nevoile de stocare.
 • Sertar Extra Chill pentru Mezeluri și Brânzeturi: Păstrează aceste alimente în condiții optime de temperatură și prospetime.

Dezavantaje

 • Clasa Energetică E: Consumul de energie este moderat, fiind mai puțin eficientă energetic decât alte modele.
 • Capacitate și Funcții Limitate: Oferă o capacitate decentă de 366 litri, dar este inferioară altor modele din top și are funcții mai restrânse.

Combina frigorifică Electrolux LNT7ME36X3 este o alegere solidă pentru cei care doresc un frigider de calitate la un preț mai accesibil. Cu tehnologii precum Cooling 360° și CustomFlex®, oferă o experiență de răcire eficientă și flexibilitate în depozitare, deși cu unele compromisuri în ceea ce privește eficiența energetică și capacitățile avansate

Vezi pretul de azi


Ghid de Achizitie Combine Frigorifice Electrolux

Combina frigorifică se deosebeşte de un frigider în principal datorită volumului mai mare pe care îl are partea de congelator. Acesta este situat de regulă în partea de jos şi este compartimentat în mai multre sertare.

Combinele frigorifice au un spaţiu de depozitare generos, ce poate satisface nevoile unei familii formate din 3-4 membri cu uşurinţă, eliminând nevoie de un congelator separat.

Dacă sunteți în căutarea unei combine frigorifice ați observat cu siguranță că există o varietate impresionant de mare de modele pentru toate buzunarele. Cu cât tehnologiile incluse sunt mai avansate cu atât prețul de achiziție va fi mai mare.

Pentru a vă ușura căutarile mai jos vă prezentăm câteva caracteristici esențiale pe care să le urmăriță atunci când doriți să achiziționați un astfel de aparat.

Bugetul

Primul lucru la care trebuie să vă gândiți când sunteți în căutarea unui nou electrocasnic este stabilirea bugetului. În funcție de bugetul stabil vă puteți face o idee despre noua combină frigorifică pe care o veți achiziționa.

Există o varietate foarte mare de modele iar prețurile variază foarte mult, sunt modele ce încep de la 1000 lei și urcă până la 8-9000 lei, chiar și mai mult. Prețul depinde foarte mult de tehnologiile incluse, consumul de energie dar și de marca producătoare.

Dacă optați pentru un model Electrolux, prețul de achizție pentru o combină frigorifică începe cam de la 2000 lei și tot urcă.

Dimensiunile

Un alt criteriu foarte important ce trebuie luat în calcul înainte de a începe căutările pentru o nouă combină frigorifică sunt dimensiunile. Fie că înlocuiți un aparat mai vechi, fie că vă doriți un aparat mai mare cu siguranță aveți deja ales locul de depozitare și ați luat în considerare dimensiunile permise.

Având în vedere oferta mare de modele cu siguranță veți găsi combina cu dimensiunile dorite.

Tipul de compartimentare

Tipul de compartimentare cel mai des întălnit și cel mai eficient este: în partea superioară compartimentul de răcire și în partea de jos congelatorul.

Este considerat cel mai comod mod de compartimentare deoarece partea de răcire este cea mai des folosită.

Clasa energetică

Consumul de energie este un alt criteriu foarte important. După noile standarde energetice, combinele frigorifice sunt clasificate de la clasa A până la clasa G, unde clasa A reprezintă grupa de combine cu cel mai mic consum. Cu cât consumul se situează mai departe de top cu actât consumul de energie va fi mai mare.

Sistemul de răcire

Cele mai eficiente combine frigorifice sunt cele cu sistem de dezghețare No Frost deoarece este un sistem de dezghețare automat ce împidică formarea gheții la interior.

La sistemele clasice dezghețarea se făce manual, o dată sau de două ori pe an aparatul trebuie scos din priză și curățat de gheața formată.

Funcții speciale

Cei de la Electrolux vă pun la dispoziție o gamă largă de modele de combine frigorifice dintre care puteți alege în funcție de dotări. Cele mai întălnite tehnologii pe care le găsiți la acest producător vă sunt prezentate mai jos:

– Semnalizare sonoră ușă deschisă: aparatul va emite un semnal sonor de avertizare în cazul în care uitați una dintre uși deschisă.

– Iluminare LED: pentru o vizibilitate excelentă a produselor depozitate combina este iluminată la interior.

– Funcție Extra Chill: compartiment ce asigură o temperatură mai joasă față de restul frigiderului, ideal pentru a depozita brânzeturi și preparate din carne.

– Action Cool: opțiune de a răci rapid cantități mari de alimente.

– Action Freeze: permite congelarea alimentelor într-un timp mai scurt.

– Mod vacanță: funcție ce vă ajută să economisiți energie, aparatul folosind un consum minin de curent pentru a păstra alimentele proaspete.

– Control electronic al temperaturii: permite setarea individuală a temperaturii din cele două compartimente.

– Custom Flex: interiorul ușii are cutii de diferite dimensiuni ce pot fi poziționate după preferințe.

– Multiflow: tehnologie ce menține temperatura stabilă la interior și pervine uscarea alimentelor.

Design și culoare

Aspectul combinei este un criteriu destul de important, dacă optați pentru un model standard. Cele mai căutate modele sunt cele de culoare tip Inox anti-amprentă deoarece sunt și cele mai ușor de curățat. Gama de culori la combinele frigorifice este destul de variată, de la clasicul alb, diferite nuanțe de argintiu, negru, nunațe de bej sau chiar roșu.

Ca și design sunt modelele moderne și elegante, sau puteți opta pentru un model în stil retro.

Tipul combinei frigorifice

Sunt 2 tipuri dintre care se poate alege: standard sau incorporabile.

Cele mai întâlnite și cu o varietate foarte mare de selecție sunt modelele de sine stătătoare. Acestea sunt mult mai ușor de amplasat și mutat, spațiul alocat combinei putând fi modificat cu ușurință.

La modelele incorporabile trebuie avut mare atenție la dimensiuni, acestea ocupând un spațiu special dedicat din mobila deja existentă. Dacă vă hotărâți asupra unui model incorporabil de preferat este să achiziționați combina înainte de a comanda mobila deoare nu se găsesc așa multe opțiuni.

Aparate Frigorifice Recomandate de la Electrolux

Mai jos, aveti o serie de aparate frigorifice Electrolux despre care am discutat in trecut, de la combine la frigidere sau aparate side by side.