Cele Mai Bune Cadouri Pentru Pescari

Fie pentru ca sunteti in perioada sarbatorilor de iarna, fie ca aniversarea zilei de nastere a cuiva apropiat voua se apropie, daca acel cineva este pasionat de pescuit, atunci s-ar putea sa aveti nevoie de un pic de ajutor in alegerea cadoului perfect. Mai jos, aveti o lista de sugestii de cadouri pentru pescari, pentru toate buzunarele, de la cele simbolice pana la unele pentru care un pescar normal poate nu ar avea buget.

Acolo unde sunt necesare ceva cunostinte despre tipul de pescar despre care vorbim, vom mentiona acest lucru, pentru a nu lua un cadou potrivit unui pescar de crap, unuia care da dupa stiuca.

 

Sub 100 RON

Bricheta metalica gravata “Cel Mai Bun Pescar”

Pentru un pescar care fumeaza, o bricheta metalica gravata cu mesajul “Cel mai bun pescar” ar putea fi un cadou ieftin dar apreciat. Bricheta are un design atragator si este rezistenta la vant, ceea ce este absolut necesar pe malul apei.

Vezi pretul de azi


Geanta Cormoran Umar

Geanta aceasta poate fi folosita de catre pescar pentru a transporta diverse scule sau accesorii in deplina siguranta, beneficiind de un sistem denumit Full Shock Protection, astfel incat acestea vor fi protejate la lovituri. Geanta mai vine si cu un buzunar special pentru a tine documentele in siguranta pe parcursul partidei de pescuit. Dimensiunile acestei genti sunt de 35 cm x 31 cm x 12 cm.

Vezi pretul de azi


Cartea “Manual complet de pescuit”

Cartea este destinata pescarilor care urmaresc pestele rapitor, fie ca acesta este biban, stiuca sau pastrav, printre altele. Peste 300 de sfaturi sunt disponibile in interior, acoperind categorii gen scule necesare, tehnici care se pot folosi sau tactici care trebuie aplicate pentru a maximiza sansele de prindere al unui peste. Peste 250 de pagini cu informatii vor ajuta pescarul de peste rapitor sa isi imbunatateasca partidele de pescuit.

Vezi pretul de azi

Acest produs este posibil sa nu mai fie in stoc in acest moment.
Recomandam aici un produs similar eMAG


Cartea “Pescuitul la crap. Ghid Complet”

Daca sugestia anterioara a fost pentru pescarii de rapitor, aceasta este destinata pescarilor care urmaresc crapul, un peste mai pasnic dar care poate ajunge la o marime mai mare. Autorii acestei carti sunt fosti castigatori ai Cupei Mondiale de Pescuit la Crap, astfel incat puteti fi siguri ca vorbesc in cunostinta de cauza atunci cand ofera sfaturi. Pescarul va invata despre echipamentele necesare, localizarea pestilor, ce nade si momeli poate folosi, sau ce fel de noduri si monturi ii vor aduce rezultatele cele mai bune.

Vezi pretul de azi


Scaun pentru pescuit Kring Easy cu Protectie Soare

Daca pescarul din viata dumneavoastra nu are deja un scaun de pescuit de acest tip, atunci este cu singuranta un cadou care va fi apreciat. Scaunul este potrivit pentru pescarii care stau in acelasi loc pe durata unei partide de pescuit (pescari de crap, la feeder, stationar). Acesta are spatar si cotiere cu suport pentru pahar inclus. Vine si cu un acoperis care va proteja pescarul impotriva soarelui, un accesoriu foarte folositor pe parcursul unei partide de pescuit pe timpul zilei.

Vezi pretul de azi


 

Intre 100 si 300 RON

 

Peste 300 RON