5 Cadouri Accesibile Pentru Copii de 1 Iunie

La fiecare inceput de vara, ziua copiilor poate fi o oportunitate pentru parinti si prieteni sa le dea acestora cadouri care ii vor scoate din casa mai mult. Cu acestea in gand, analizam produsele ieftine de la Decathlon, toate sub 100 lei, ce ar fi cadouri excelente pentru copii de toate varstele. Ideea este sa fie distractive si utile unui copil care face activitate, sa se bucure de vacanta de vara.

Desi adultii nu prea stiu in general ce isi doresc copiii, cheia este sa incercam sa ne punem in locul lor. Ce v-ati fi dorit cadou cand erati mici, si vara era abia la inceput? O minge buna? Alt tip de echipament sportiv?

In general, este o idee buna sa discutati si cu parintii inainte sa faceti o astfel de achizitie, s-ar putea sa primiti niste sugestii mai OK. Totusi, avem si noi cateva optiuni mai jos, de la care puteti porni, si sunt gandite pentru a acoperi cat mai multe tipuri de preferinte, atat pentru baieti cat si pentru fete.

1. O minge de fotbal Kipsta

Intotdeauna o optiune buna pentru un baiat care iubeste sporturile de echipa. Modelul de la Kipsta mentionat aici este omologat Fifa, si este rezistenta. Multe generatii au crescut cu o astfel de minge, petrecand ore bune in fiecare zi tragand la poarta sau exersand driblinguri impreuna cu amicii.

2. Un set de rachete badminton BR Discover

Este si badmintonul o optiune foarte buna, pentru copiii care vor sa invete acest sport. Este gandit pentru incepatori, si vine atat cu cele doua rachete necesare, cat si cu doi fluturasi din plastic. Util atat pentru baieti cat si pentru fete, si din nou este ceva ce ii va scoate din casa. Usor si de luat intr-un concediu la nevoie, fiind un sport bun si la picnic sau pe plaja.

3. O minge de baschet

Mingea de baschet R100 este gandita pentru copii de pana la 10 ani, dar gasiti si modele mai mari la nevoie. Fiind adaptata pentru copii de 7-10 ani, nu este foarte grea.

Poate fi o introducere excelenta in acest sport, mai ales daca aveti si un cos de baschet undeva in curte sau pe langa bloc.

4. Tinta cu arici

Poate nu vreti sa dati unui copil niste darts adevarate, ar fi de inteles. Tinta cu arici Kaleidoscope este o alternativa foarte buna, excelenta pentru copii de peste 3 ani. Poate fi utilizata si in casa la nevoie, deci nu este doar pentru exterior.

Ii va ajuta sa-si dezvolte coordonarea mana-ochi mai bine. Din nou, grozava atat pentru fete cat si pentru baieti.

5. Coarda de sarit roz

Daca pana acum am avut mai multe optiuni bune pentru toata lumea sau mai mult pentru baieti, o coarda de sarit roz este probabil o alegere de facut pentru o fetita.

Este gandita pentru copii de mai multe varste, putand fi ajustata lungimea astfel incat sa se potriveasca fiecaruia.

Concluzia

Daca nu va surade una din variantele mentionate mai sus, aruncati o privire la colectia enorma de produse oferita de Decathlon. Veti gasi cu siguranta ceva accesibil si distractiv pentru un copil.