Whirlpool WSFE 2B19, Masina de Spalat Vase SLIM, A+ si Capacitate 10 Seturi

Whirlpool WSFE 2B19
  • Design
  • Functii
  • Capacitate
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Whirlpool WSFE 2B19 este un model destul de accesibil, ce beneficiaza de calitatea acestui producator renumit. Nu primiti de la ea la fel de mult ca de la un model Heinner in acelasi pret, dar aveti toate elementele necesare pentru o masina de spalat vase.

Vezi pret

O masina de spalat vase a devenit un aparat electrocasnic mult mai popular, in Romania din zilele noastre, iar ce era perceput ca un moft in trecut, a devenit o modalitate excelenta de a economisi timp. Este alegerea perfecta pentru muncitorul, care dupa un serviciu de 8 ore se intoarce acasa obosit. Va economisi timp pretios in fiecare zi, iar pe parcursul unei luni sau a unui an vor fi zeci si zeci de ore in care nu va trebui sa spele vase. Whirlpool WSFE 2B19 este un model ceva mai ingust, potrivit unei bucatarii mici, iar capacitatea sa de incarcare o recomanda unor familii mai mici.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Top Products by Review!
Produsele cu cele mai bune reviewuri de la utilizatori, acum la promotie! Nu ratati ocazia!

» Campanie Electrocasnice - reduceri si livrare pana in casa!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri excelente la produse din categorii legate de electrocasnice, cu promisiunea ca vor fi livrate pana in camera unde doriti sa le amplasati. Alegeti cele mai bune produse la preturi mici! Nu ratati ocazia!

Whirlpool WSFE 2B19Whirlpool WSFE 2B19 este o masina de spalat vase din clasa A+, ceea ce inseamna ca are un consum OK de energie, dar nu exceleaza la acest capitol. Are si capacitatea de 10 seturi de vesela, ceea ce din nou, este OK, dar pentru o familie cu 2-4 membri, nu una foarte mare. Ca si avantaj major, este acea latime de 45 cm, deci cu 15 cm mai putin decat o masina de spalat vase ce are dimensiuni normale. Modelul acesta are 5 programe de spalare, impreuna cu cateva functii, gen Timer pentru programare intarziata, sau siguranta pentru copii.

Dimensiunile exacte ale masinii Whirlpool WSFE 2B19, sunt de 90 cm inaltime, 45 cm latime si 59 cm adancime.

Plusurile Whirlpool WSFE 2B19

+ Economisiti timp, cu o masina de spalat vase: fie ca vorbim de vesela de zi cu zi, sau cea de sarbatori, acumulata in urma oaspetilor ce se perinda prin casele noastre, o astfel de masina de spalat vase poate fi o modalitate de a salva zeci de ore de munca in fiecare an.

+ Masina de spalat vase SLIM: Whirlpool WSFE 2B19 este un model ingust, de 45 cm latime, potrivita pentru o bucatarie mai mica.

+ Capacitate OK pentru o familie mica spre medie: cele 10 seturi de vesela mentionate la capacitate o pun intr-o categorie OK, dar nu o recomand unei familii mari.

+ Consum in mod ECO, de doar 0.83 kWh: costul rularii unui astfel de program este de aproximativ 0.60 lei pe ora. Consumul anual este estimat la 230 kWh, deci costul ar fi de aproximativ 14 lei pe luna.

+ Ceva functii suplimentare: nu are o lista foarte lunga de extra-optiuni, dar aveti totusi siguranta pentru copii si optiunea de programare intarziata.

+ 5 programe de spalare vase: aveti mai multe optiuni, de la cele intensive, la versiuni Eco sau rapide.

+ Protectie impotriva inundatiei: o functie cu potential sa fie foarte folositoare, pentru cei mai ghinionisti.

+ Design SpaceOptimizer: are o capacitate buna de incarcare, pentru un model SLIM.

Minusuri

– Clasa A+: desi consumul nu este unul foarte mare, se poate totusi si mai bine.

– Nu foarte incapatoare: familiile mari ar trebui sa caute modele cu o capacitate de mai mult de 10 seturi.

Concluzia

Whirlpool WSFE 2B19 este un model destul de accesibil, ce beneficiaza de calitatea acestui producator renumit. Nu primiti de la ea la fel de mult ca de la un model Heinner in acelasi pret, dar aveti toate elementele necesare pentru o masina de spalat vase.

Vezi pret

Google Analytics Alternative