Teka DFI 46950, Mașină de Spălat Vase Incorporabilă 15 seturi, 9 programe, DualCare, SmartSensor, Clasa E – Pareri si Review

Teka DFI 46950 Review, Mașină Spălat Vase Incorporabilă 15 seturi, 9 programe
Teka DFI 46950

Product Name: DFI 46950

Product Description: Teka DFI 46950 este o mașină de spălat vase cu o capacitate mare de încărcare, până la 15 seturi de veselă și 9 programe de spălare. Este un model incorporabil, de culoare neagră, potrivit pentru familiile numeroase ce au multe vase de spălat.

Brand: Teka

  • Design
    (4.7)
  • Capacitate
    (4.7)
  • Functii si tehnologie
    (4.5)
  • Eficienta energetica
    (3.8)
  • Pret
    (4.4)
4.4

Review pe scurt

Teka DFI 46950 este un model de mașină de spălat vase incorporabil ce are de oferit extrem de multe funcții la un preț accesibil. Capacitatea de încărcare mare, precum și lista lungă de programe de spălare face ca acest model să fie o achiziție excelentă.

Pros

+ Capacitate mare de încărcare, 15 seturi

+ 9 programe de spălare

+ Protecție împotriva inundațiilor

+ Preț bun

+ Senzor ce indică gradul de murdărie

+ Încărcare la jumătate

Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică E

– Ușor zgomotoasă

Teka este o marcă apreciată de electrocasnice din Germania ce începe să devină cunoscută și la noi datorită produselor de calitate la prețuri accesibile. Una din masinile de spalat vase incorporabile din colectia lor, Teka DFI 46950, este modelul analizat astazi.

Teka DFI 46950 masina spalat vase
Vezi mai multe poze

Teka DFI 46950 este o mașină de spălat vase cu o capacitate mare de încărcare, până la 15 seturi de veselă și 9 programe de spălare. Este un model incorporabil, de culoare neagră, potrivit pentru familiile numeroase ce au multe vase de spălat.

Mașina de spălat vase este încadrată la clasa energetică E și dispunde de foarte multe funcții de spălare cum ar fi: sistem de siguranță AquaStop și AquaSafe, senzor smart ce măsoară nivelul de murdărie, încărcare la jumătate sau Power Wash.

Fiind un model incorporabil, dimensiunile au o mare importanță deoarece trebuie să ocupe un spațiu special dedicat. Prin urmare acest model de la Teka are o lățime de 59.8 cm, adâncime de 55 cm și o înălțime de 81.8 cm.

Dimensiuni
Dimensiuni

Specificații mașină de spălat vase incorporabilă Teka DFI 46950 – Păreri

Teka DFI 46950 este o mașină de spălat vase ce are o capacitate de 15 seturi de veselă, fiind potrivită pentru familiile mai mari.

Acest model de la Teka are 9 programe de spălare dintre care se poate alege în funcție de încărcătură sau gradul de murdărie. Se poate opta pentru programul delicat, economic, auto, intensiv sau rapid. Are inclus și un program special pentru vasele puțin murdare, Mini 30’ ce are o durată de doar 30 de minute.

Teka DFI 46950 usa deschisa

Programul ECO a fost conceput pentru a spăla vasele cu un consum mic de energie și are o durată de 4 ore și 5 minute.

Programul Auto evaluează în funcție de gradul de murdărie al vaselor timpul și temperatura necesară spălării, utilizând la minim resursele de apă și energie.

Mașina are program special pentru pahare Glass Care, funcție de încărcare la jumătate și senzor ce detectează gradul de murdărie al vaselor.

Teka DFI 46950 este o mașină de spălat vase încadrată la clasa energetică E, are un consum de energie de 97 kWh la 100 de cicluri de spălare. Consumul de apă este unul destul de bun, având nevoie de 9.5 litri pentru 15 seturi de veselă.

Nivelul maxim de zgomot produs în timpul folosirii ajunge până la 46 dB, fiind încadrată la clasa C.

Funcții și tehnologii

Teka DFI 46950 este o mașină de spălat vase ce are multe funcții utile ce ne ajută să economisim apă și energie. Mai jos vom menționa câteva dintre aceste funcții:

• Sistem Push Up – coșul de sus are până la 3 trepte diferite de reglare a înălțimii, ce se poate ajusta chiar și cu tava încărcată prin simpla apăsare a părților laterale.

• Funcție Extra Dry – încălzirea intensă din timpul procesului de uscare vă oferi un rezultat cu până la 30% de vase strălucitoare și în același timp depunerea de reziduri este minimă.

• Funcție Express – folosește presiunea apei pentru a obține rezultate excelente de spălare reducând timpul programului selectat cu până la 70%.

• Senzor Multi Cleaner – indiferent de tipul de detergent ales, praf sau capsule, mașina de spălat vase se va adapta cu ușurință pentru a beneficia de vase impecabile.

• Motor Inverter – este un motor durabil și economic, cu un nivel scăzut al zgomotului în timpul funcționării.

• Sertar glisant pentru detergent – datorită sistemului glisant încărcarea cu detergent se face mult mai ușor.

• Sistem de siguranță AquaStop & AquaSafe – sistem de siguranță împotriva inundațiilor, dacă mașina sesizează scurgeri alimentarea cu apă este oprită.

• Smar Senzor – senzor ce detectează gradul de murdărie al vaselor, cu ajutorul căreia se ajustează cantitatea de apă folosită în timpul spălării.

• Indicator sare – indicator ce arată dacă cantitatea de sare este suficientă pentru dedurizarea apei folosite.

Alte masini de spalat de la acelasi producator:

Plusuri Teka DFI 46950

+ Capacitate mare de încărcare, 15 seturi

+ 9 programe de spălare

+ Protecție împotriva inundațiilor

+ Preț bun

+ Senzor ce indică gradul de murdărie

+ Încărcare la jumătate

Minusuri

– Clasa energetică E

– Ușor zgomotoasă

Concluzie

Teka DFI 46950 este un model de mașină de spălat vase incorporabil ce are de oferit extrem de multe funcții la un preț accesibil. Capacitatea de încărcare mare, precum și lista lungă de programe de spălare face ca acest model să fie o achiziție excelentă.

Vezi pretul de azi