Vezi ofertele zilei!

Revolutia Preturilor la eMAG! - Reduceri de pana la 60% la toate tipurile de produse!

» La an nou, oferte noi - Altex! - Reducerile continua pana pe 29 ianuarie!
» Lichidare de Stocuri la Evomag! - Reduceri de pana la 70%!

Masina de spalat vase Beko DEN38530WAD

Beko DEN38530WAD
 • Design
  (4.7)
 • Functii
  (4.8)
 • Capacitate
  (4.8)
 • Pret
  (4.8)
4.8

Review pe scurt

Beko DEN38530WAD va ofera performante excelente, capacitate foarte mare de incarcare, totul la un pret pe masura. Daca va doriti un produs de top, este o alegere foarte buna.

Vezi pret

Un nou produs de calitate al celor de la Beko, masina de spalat vase la care ne uitam astazi are cateva caracteristici excelente, cu capacitatea peste medie si consumul minim de energie fiind printre principalele plusuri. Beko DEN38530WAD este acest model, ce exceleaza si in alte zona, dupa cum veti observa din reviewul nostru.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Revolutia Preturilor a inceput!
Reduceri de pana la 60% la produse din toate categoriile importante!
» Electrocasnice Whirlpool la reducere!
Reduceri de pana la 40% la electrocasnice Whirlpool mari!

Beko DEN38530WADBeko DEN38530WAD este o masina de spalat perfecta pentru curatarea vaselor unei familii ceva mai mari, capacitatea sa fiind peste medie, la cele 15 seturi ce incap in interior. Aveti 8 programe la dispozitie, intre care sa alegeti cand dati drumul la masina, in functie si de gradul de murdarie al vaselor. Consumul va fi unul excelent in fiecare caz, masina incadrandu-se in clasa A+++ din acest punct de vedere. Dotata cu motor ProSmart Inverter, are performante excelente.

In ce priveste dimensiunile, acestea sunt considerate standard, in ciuda faptului ca are capacitatea destul de mare. Aparatul are 85 cm x 59.8 cm x 60 cm.

Plusurile masinii de spalat vase Beko DEN38530WAD

+ Clasa A+++: un consum excelent de energie este important, mai ales pe termen lung. Aparatul are un consum de doar 241 kWh pe an, costul de utilizare fiind de 14 lei pe luna cand vine vorba de curentul electric.

+ Capacitatea mare, 15 seturi: din acest punct de vedere, capacitatea masinii Beko DEN38530WAD este mai mare decat a circa 92% din aparatele aflate pe piata in acest moment. Din observatiile mele, aproximativ 6% sunt cu o capacitate de 15 seturi, in timp ce 2% permit incarcarea cu 16 seturi.

Beko DEN38530WAD 2+ 8 programe si functii extra: aveti multe programe intre care sa alegeti, unele pentru sarcini delicate, altele pentru intensive, rapide sau economice.

+ 3 jeturi de apa: curatare eficienta si acoperire buna, apa venind din mai multe directii.

+ Functia AutoDosing: incarcati masina cu detergent lichid, iar apoi ea isi ia singura cat are nevoie. Nu mai trebuie sa o reincarcati in urmatoarea luna. La detergent pudra sau tablete aceasta functie trebuie dezactivata totusi.

+ Motor ProSmart Inverter: are 10 ani garantie, face putin zgomot, este economicos si durabil.

+ Incarcare la jumatate: optiune folositoare, pentru cand nu aveti suficiente vase pentru a umple masina de spalat.

+ Senzor de murdarie: detecteaza cata apa trebuie folosita in timpul spalarii.

Minusuri

– Pretul destul de mare: este posibil sa gasiti acest model de top si la reducere totusi, caz in care acest minus dispare.

– Designul mediocru: desi beneficiaza de un display electronic mare, este o masina de culoare alba, ce nu este la fel de atragatoare ca alte modele premium.

Concluzia

Beko DEN38530WAD va ofera performante excelente, capacitate foarte mare de incarcare, totul la un pret pe masura. Daca va doriti un produs de top, este o alegere foarte buna.

Vezi pret
Manual de utilizare Beko DEN38530WAD

Google Analytics Alternative