Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Masina de spalat rufe cu uscator Bosch WDU28540EU

Bosch WDU28540EU
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.5

Review pe scurt

Bosch WDU28540EU va avea rezultate foarte bune atat cand vine vorba de procesul de spalare, cat si cel de uscare. Capacitatea sa, clasa energetica maxima, tehnologiile incorporate de catre cei de la Bosch, acestea sunt toate elemente ce recomanda aceasta masina de spalat rufe cu uscator oricarei familii.

Vezi pret

Bosch WDU28540EU este o masina de spalat rufe ceva mai speciala, un model de capacitate mare ce ofera utilizatorului si posibilitatea de a usca hainele. Dupa cum este cazul cu majoritatea acestor aparate, capacitatea de incarcare la spalare este excelenta, dar atunci cand vreti sa si uscati rufele va trebui sa scoateti o parte din haine din interior. Puteti spala 10 kg de rufe intr-o singura runda, dar la uscare doar 6 kg vor incapea.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Bosch WDU28540EUVa puteti adapta la aceasta capacitate mai mica de uscare in cateva feluri. Una ar fi scoateti jumatate din rufele spalate si sa le tineti intr-un cos pana se usuca restul rufelor, iar apoi uscati si restul, avand deci doua runde de uscare la fiecare runda de spalare. Alta optiune ar fi sa spalati doar 6 kg de rufe la fiecare ciclu, astfel incat nu va mai trebui sa scoateti o parte din ele inainte sa inceapa uscarea (functioneaza daca aveti o familie mai mica, deci capacitatea mare a masinii nu va ajuta chiar asa de mult). A treia varianta ar fi sa uscati in masina doar rufele de care aveti nevoie mai repede, iar restul sa le puneti la uscat in modul traditional, in balcon. Optiunea uscatorului poate fi una de utilizat doar pentru acele momente cand aveti nevoie urgent de haine curate.

In ce priveste restul specificatiilor acestei masini de spalat rufe cu uscator, Bosch WDU28540EU are o viteza de centrifugare foarte buna de 1400 RPM, in timp ce clasa sa energetica este cea mai mare. Dimensiunile sunt cele normale pentru un aparat electrocasnic, cu latimea de 59.8 cm, adancimea de 62 cm si inaltime de 84.8 cm.

Plusurile Bosch WDU28540EU

Bosch WDU28540EU A+ Clasa energetica A: in acest caz, eficienta se estimeaza de la A (cel mai ridicat) la G (cel mai scazut), deci are cea mai buna clasa energetica si un consum de energie foarte mic pentru un astfel de produs. 6.82 kWh este consumul sau pentru un ciclu de spalre + uscare, in timp ce un ciclu de spalare consuma 1.22 kWh.

+ Capacitatea excelenta: cu pana la 10 kg de rufe spalate deodata, si cu 6 kg atunci cand se usuca, aceasta masina de spalat cu uscator este potrivita utilizarii de catre familii ceva mai mari.

+ 14 programe de spalare: puteti selecta programe special concepute pentru spalarea rufelor din bumbac, sport, geci cu puf, camasi/bluze, lana, mixte, delicate, etc.

+ Program rapid 15 min: puteti selecta si programul rapid de spalare, ce va improspata rufele ce nu sunt foarte murdare.

+ Viteza de centrifugare, de 1400 RPM: masina Bosch WDU28540EU are 5 trepte pentru viteza de centrifugare, deci o va alege pe cea mai potrivita pentru fiecare program.

+ EcoSilence Drive: va ofera o masina de spalat cu uscator ce are eficienta energetica excelenta, rezistenta in timp si silentioasa.

+ ActiveWater Plus: tehnologie ce protejeaza mediul, ajutandu-va sa economisiti apa. Va regla incarcatura, optimiza fluxul de apa si are si sistemul tambur ce contribuie.

+ Pereti AntiVibration: Bosch WDU28540EU este mai stabila si are mai putine vibratii.

+ Functia Reload, pentru incarcarea rufelor in timpul functionarii: puteti opri ciclul de spalare pentru a adauga haine, dupa care ii dati drumul din nou.

+ Sistemul Vario Drum: acesta optimizeaza distributia apei, pentru o spalare cu rezultate excelente.

+ Tehnologia VarioPerfect: foloseste functiile EcoPerfect si SpeedPerfect pentru a optimiza orice program, fie reducand timpul de spalare cu 65%, fie cel de energie cu 50%.

Minusuri

– Capacitatea de uscare este mai mica decat cea de spalare: astfel, va trebui sa scoateti aproximativ jumatate din incarcatura spalata, aceasta fiind uscata ulterior intr-o a doua runda.

– Pretul: nu este unul foarte mic, dar daca adunati costul unei masini de spalat cu cel al unui uscator, ajungeti tot acolo sau cheltuiti chiar mai mult.

Concluzia

Bosch WDU28540EU va avea rezultate foarte bune atat cand vine vorba de procesul de spalare, cat si cel de uscare. Capacitatea sa, clasa energetica maxima, tehnologiile incorporate de catre cei de la Bosch, acestea sunt toate elemente ce recomanda aceasta masina de spalat rufe cu uscator oricarei familii.

Vezi pret

Manual de utilizare

Google Analytics Alternative