Sterilizator Biberoane Philips Avent SCF281/02 Review

Philips Avent SCF281/02
 • Capacitate biberoane (4 bucati)
  (4.5)
 • Metoda Sterilizare
  (5)
 • Usurinta de transport
  (4)
 • Pret
  (4)
4.4

Review pe scurt

Folosind aceeasi tehnologie de distrugere a germenilor cu abur care poate fi gasita si in spitale, sterilizatorul Philips Avent SCF281/02 reprezinta o alegere foarte buna pentru parinti cu bebelusi de pana la 6 luni. Cu ajutorul lui veti avea intotdeauna biberoane sterile la dispozitie, chiar si cand calatoriti.

Philips Avent SCF281/02 este un produs indispensabil pentru o tanara familie care tocmai a avut primul lor copil (functioneaza la fel de bine si pentru copii ulteriori). Este un sterilizator pentru biberoane, care functioneaza impreuna cu orice cuptor cu microunde la care aveti acces. Va permite sa sterilizati pana la 4 biberoane si sa le pastrati in conditii de deplina siguranta pana in momentul in care aveti nevoie de ele. Pretul acestui produs este de 139.99 RON.

Caracteristici ale sterilizatorului de biberoane

sterilizator-philips-avent-scf281Acest sterilizator functioneaza la fel de bine acasa si in deplasare, avand dimensiuni suficient de reduse pentru a fi un companion comfortabil. Este foarte folositor si pentru ca poate fi folosit pentru stocarea biberoanelor, permitand mentinerea sterilitatii in interior pana la 24 de ore.

Dimensiuni: 166mm x 280 mm x 280 mm (potrivit pentru majoritatea cuptoarelor cu microunde)

Durata procesului de sterilizare este de la 2 la 6 minute, in functie de puterea cuptorului cu microunde care este folosit:

 • 500-800W – 6 minute
 • 850-1000W – 4 minute
 • 1100-1850W – 2 minute

Aparatul necesita folosirea a circa 200 ml de apa in timpul procesului de sterilizare. Procesul este similar cu cel folosit in spitale, folosind aburul pentru a steriliza biberoanele si a distruge pana la 99.9% din bacteriile si germenii prezenti. Nu sunt folosite substante chimice, iar rezultatul este unul foarte bun pentru bebelusul dumneavoastra. Cat timp nu deschideti capacul sterilizatorului, biberoanele care se afla dinauntru raman sterile pentru circa 24 de ore.

Izolarea interiorului se face cu ajutorul a doua cleme, in timp ce manerele laterale vor ramane reci si pot fi folosite pentru a manevra aparatul in siguranta.

Avantajele unui sterilizator pentru biberoane

sterilizator-biberoane-microundeSterilizatoarele pentru biberoane va permit sa aveti intotdeauna la indemana un biberon steril, astfel incat bebelusul dumneavoastra va putea fi hranit in completa siguranta. Acest model poate fi folosit in majoritatea cuptoarelor cu microunde. Il puteti lua chiar si in concediu, oferindu-va o metoda rapida de sterilizare si stocare a biberoanelor.

Concluzii

Daca asteptati primul copil, acesta este unul din produsele care va sunt absolut indispensabile. Sterilizarea biberoanelor ar trebui sa devina parte din obiceiuri, iar faptul ca acest aparat va permite sa le tineti sterile pana la 24 de ore in timp ce calatoriti il face si mai pretios. Puteti gasi pretul actual folosind butonul “Detalii Produs” de mai jos. In momentul scrierii acestui review pretul este de 139.99 RON.