Samsung RT43K6330EF/ES, Frigider De 440 L Cu Tehnologii Avansate, Un Model Potrivit Si Pentru Familii Mari

Samsung RT43K6330EF ES
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Samsung RT43K6330EF/ES este un frigider cu 2 usi excelent, un model cu capacitate mare ce l-as recomanda familiilor un pic mai mari, ce pot folosi acel spatiu. In rest, are mai multe tehnologii avansate si este un model de calitate, exact ce ma asteptam sa gasesc la un frigider Samsung.

Vezi pret

Un frigider excelent, oferit de producatorul sud-coreean, Samsung RT43K6330EF/ES este un model cu 2 usi ce are o capacitate foarte mare, fiind astfel un model ce poate fi ales si de catre utilizatorii cu nevoi mari in acest domeniu. Pentru o familie ceva mai mare, sau una medie care cumpara produse pentru mai multe zile, un frigider de 440 litri ca acesta este o alegere excelenta. Daca mai adaugam si specificatiile bune ale acestui model, impreuna cu functiile si tehnologiile speciale, cred ca veti fi multumit cu ce primiti de la el.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Samsung RT43K6330EF ESSamsung RT43K6330EF/ES este un frigider de 440 litri volum total, din care 329 litri sunt rezervati pentru frigider, diferenta de 111 litri mergand la congelator. Ca si dimensiuni, avem un model de 178.5 cm inaltime, 70 cm latime si 77.6 cm adancime.

Plusurile frigiderului Samsung RT43K6330EF/ES

+ Capacitatea enorma de stocare: cu cei 440 litri ai sai, Samsung RT43K6330EF/ES este superior din acest punct de vedere multor combine frigorifice, fiind comparabil cu unele modele side-by-side.

+ Clasa A+: nu este cea mai buna clasa, dar avand in vedere cat de incapator este, un consum annual de 295 kWh este excelent, costul lunar de utilizare fiind de mai mic de 18 lei.

+ Twin Cooling Plus: pastreaza umiditatea la un nivel mai inalt, pentru a tine alimentele proaspete mai mult timp, si in acelasi timp pastreaza zone diferite de racire pentru compartimente, pentru a nu amesteca mirosurile.

+ Extrem de flexibil: puteti converti zonele de depozitare, din congelator in frigider, in functie de nevoie.

Samsung RT43K6330EF ES 2+ Power Cool: raceste foarte repede bauturi sau alimente, perfect pentru a obtine gheata rapid sau pentru a congela alimente nou adaugate in congelator.

+ Digital Inverter: tehnologie ce regleaza compresorul in functie de nevoi, astfel incat va rezista mai mult timp, va consuma mai putin si este si mai silentios (41 dB).

+ Filtru anti-bacterian: acesta pastreaza aerul din interior mult mai curat, fiind trecut printr-un filtru, pentru a elimina bacteriile.

+ No Frost: tehnologia deja arhi-cunoscuta si extrem de folositoare, ce elimina nevoia de a dezgheta frigiderul in mod regulat.

Minusuri

– Ocupa mai mult spatiu decat un frigider standard: are 10 cm in plus pe latime si cam 15-20 cm mai multi pe adancime, deci are nevoie de un spatiu ceva mai generos.

Concluzia

Samsung RT43K6330EF/ES este un frigider cu 2 usi excelent, un model cu capacitate mare ce l-as recomanda familiilor un pic mai mari, ce pot folosi acel spatiu. In rest, are mai multe tehnologii avansate si este un model de calitate, exact ce ma asteptam sa gasesc la un frigider Samsung.

Vezi pret

Google Analytics Alternative