Midea MDRF632FGF22, Side by Side de 474 l, Total No Frost, Compresor Inverter, Afisaj digital, Clasa F [Pareri si Review]

Review: Midea MDRF632FGF22, Side by Side de 474 l, Total No Frost, Clasa F ⇒【Pareri】
Midea MDRF632FGF22

Product Name: MDRF632FGF22

Product Description: Frigiderul side by side are o capacitate de 474 litri, are tehnologii avansate precum Total No Frost sau compresor Inverter, şi se încadrează în clasa energetică F.

Brand: Midea

 • Design
  (5)
 • Capacitate
  (4.5)
 • Tehnologie
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Pret
  (4.3)
4.4

Review pe scurt

Frigiderul side by side Midea MDRF632FGF22 este un aparat ce arată excepţional, iar aspectul de sticlă neagră va ieşi în evidenţă şi va atrage atenţie indiferent unde va fi poziţionat. Este un frigider ce are un preţ de achiziţie destul de bun. Spaţiul de stocare este mare, si are multe funcţii interesante.

Pros

+ Compresor Inverter

+ Sistem Total No Frost

+ Funcţie de super congelare şi super răcire

+ Panou de comandă cu touch screen

+ Preţ bun

+ Aspect de sticlă neagră

Vezi pretul de azi

Cons

– Consum destul de mare, clasa energetică F

Frigiderul side by side Midea MDRF632FGF22 este un aparat cu o capacitate mare de stocare a alimentelor ce poate fi achiziţionat la un preţ rezonabil.

Midea MDRF632FGF22
Vezi mai multe poze

Midea MDRF632FGF22 este un model cu patru uşi, cu aspect de sticlă neagră. Modelul a fost proiectat cu partea de frigider sus, iar jos găsim partea de congelator.

Frigiderul side by side are o capacitate de 474 litri, are tehnologii avansate precum Total No Frost sau compresorul tip Inverter, şi se încadrează în clasa energetică F.

Midea MDRF632FGF22 este un frigider side by side încăpător ce are o înălţime de 177.5 cm, lăţime de 83.3 cm şi o adâncime de 65.3 cm.

Specificaţii Side by side Midea MDRF632FGF22 – Păreri

Midea MDRF632FGF22 este un frigider de tip side by side ce are o capacitate totală de 474 litri, unde frigiderul se află în partea de sus, iar congelatorul jos. Accesul la spaţiul din interior se face cu ajutorul celor 4 uşi.

Midea MDRF632FGF22 usa deschisa

Partea de frigider este mai mare, cu un volum de 305 litri, este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi şi vine cu 2 sertare pentru legume şi fructe proaspete. Deschiderea frigiderului se face cu ajutorul celor două uşi, pe care găsim câte 3 rafturi. Rafturile sunt ajustabile şi sunt mai înalte pentru a împiedica căderea sticlelor.

Congelatorul se află în partea de jos a aparatului, are o o capacitate de 169 litri şi este alcătuit din 6 sertare. Congelatorul are o capacitate de îngheţare de 13 kg în 24 de ore, plus funcţia de congelare rapidă.

Midea MDRF632FGF22 are un consum de energie anual de 368 kWh și este încadrat la clasa energetica F. Ca şi nivel de zgomot, este încadrat în clasa C, cu un nivel maxim de 41 dB.

Midea MDRF632FGF22 eficienta

Funcţii şi tehnologii

Frigiderul side by side Midea MDRF632FGF22 este un model ce ne oferă o gamă largă de funcţii dintre care putem menţiona:

Compresor Inverter: acest model de motor are un consum redus de energie, este silenţios şi are o durată de viaţă mai mare.

Vario Box: compartimentul de legume şi fructe vă oferă opţiunea de a selecta temperatura optimă în funcţie de preferinţe, chiar de pe panoul de control.

Funcţia de răcire rapidă: alimentele vor fi răcite rapid pentru a se menţine proaspete o perioadă mai mare, în plus nu veţi avea probleme cu mirosurile urâte.

Midea MDRF632FGF22 circulatie

Sistem Total No Frost: toate compartimentele aparatului au sistem de dezgheţare automat.

Funcţia de congelare rapidă: alimentele vor fi congelate mai repede pentru a păstra valorile nutriţionale.

Display LCD: ecranul cu touch screen este uşor de folosit, şi aveţi opţiunea de a seta temperatura din interior în funcţie de alimentele depozitate.

Atât partea de frigider cât şi cea de congelator este luminată cu ajutorul LED-urilor, astfel veţi avea o vizibilitate mai bună, iar pe timp de noapte nu mai este nevoie să aprindeţi lumina.

Recomand si urmatoarele frigidere de la Midea:

Plusuri Side by side Midea MDRF632FGF22

+ Compresor Inverter

+ Sistem Total No Frost

+ Funcţie de super congelare şi super răcire

+ Panou de comandă cu touch screen

+ Preţ bun

+ Aspect de sticlă neagră

Minusuri

– Consum destul de mare, clasa energetică F

Concluzie

Frigiderul side by side Midea MDRF632FGF22 este un aparat ce arată excepţional, iar aspectul de sticlă neagră va ieşi în evidenţă şi va atrage atenţie indiferent unde va fi poziţionat. Este un frigider ce are un preţ de achiziţie destul de bun. Spaţiul de stocare este mare, si are destule funcţii interesante.

Vezi pretul de azi