Midea MDRD86SLF01 Retro Frigider Minibar de 47 l, Clasa F – Pareri si Review

Review: Midea MDRD86SLF01 Retro, Frigider Mic 47 l ⇒【Pareri】
Midea MDRD86SLF01 frigider retro

Product Name: MDRD86SLF01

Product Description: Midea MDRD86SLF01 este un frigider simplu, cu o singură ușă și este dotat cu un compartiment de frigider de 47 litri. Nu are compartiment de congelator. Este un aparat frigorific care se încadrează în clasa energetică F, cu un consum anual de energie de 100 kWh și un consum zilnic de 0.15 kWh.

Brand: Midea

 • Design
  (4.5)
 • Functii si tehnologie
  (4)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Pret
  (4.5)
4.1

Review pe scurt

Frigiderul Midea MDRD86SLF01 Retro este excelent pentru birouri, minibar sau pensiuni. Ocupă puțin spațiu și este silențios. Vă poate păstra la rece câteva sticle de apă și mâncarea preferată.

Pros

+ Ideal pentru birouri

+ Design Retro

+ Silențios, 41 dB

Cons

– Nu are congelator

– Sistem de dezghețare manual

Deși nu este o marcă cunoscută la noi, Midea este unul din cei mai mari producători de electrocasnice din China, cu filiale în toată lumea. Midea MDRD86SLF01 Retro este un frigider ideal pentru minibar sau pentru birouri. Frigiderul este de culoare albă, are un aspect retro și ocupă puțin spațiu.

Midea MDRD86SLF01 frigider retro
Vezi mai multe poze

Midea MDRD86SLF01 este un frigider simplu, cu o singură ușă și este dotat cu un compartiment de frigider de 47 litri. Nu are compartiment de congelator. Este un aparat frigorific care se încadrează în clasa energetică F, cu un consum anual de energie de 100 kWh și un consum zilnic de 0.15 kWh.

Nu ocupă un spațiu foarte mare, are înălțimea de 50 cm, lățimea de 48.5 cm iar în adâncime are 44 cm. Are o greutate totală de 15 kg, va fi ușor de mutat în caz de nevoie.

Specificații Frigider Minibar Midea MDRD86SLF01 Retro – Pareri

Cu o capacitate totală de 47 litri, Midea MDRD86SLF01 Retro este frigiderul perfect pentru minibar, birouri sau pensiuni. Este ideal pentru a păstra la rece câteva sticle de apă sau suc, fructe sau pachetul cu masa de prânz.

Midea MDRD86SLF01 mini frigider

Temperatura poate fi controlată mecanic, rapid și ușor, cu ajutorul butonului care se află în interiorul frigiderului. În timpul funcționării atinge un nivel de zgomot de 41 dB.

Frgiderul este dotat cu un raft de sticlă detașabil, rezistent și ușor de curățat. Pe ușa frigiderului avem un raft special pentru sticle în partea de jos și un raft mai mic în partea de sus.

Direcția de deschidere este spre dreapta iar accesul la frigider se face foarte ușor cu ajutorul mânerului.

Funcții și tehnologii

Midea MDRD86SLF01 este un frigider special conceput pentru spații mici, prin urmare nu dispune de funcții și tehnologii noi.

Sistemul de dezghețare al frigiderului se face manual. O dată la câteva luni trebuie scos din priză și curățat de gheața care s-a format.

Clasa F

Controlul temperaturii se face mecanic cu ajutorul butonului care se află în interiorul frigiderului.

În interiorul frigiderului există o cameră unde temperatura este mai mică, unde se pot depozita alimentele care necesită temperaturi scăzute (poate fi utilizat pe post de congelator).

Frigiderul are picior de nivelare. Este util atunci când suprafața unde se va depozita frigiderul nu este uniformă.

O alternativa, considerabil mai mare, dar totusi potrivita pentru un minibar, ar fi frigiderul Tesla RS0905H1.

Daca vreti sa stiti ce alte frigidere mai ofera acest producator, atunci as mentiona aparate mai generoase ca spatiu, precum MIDEA MDRS619FGF28, MIDEA MDRS619FGF46.

Plusuri Midea MDRD86SLF01 Retro minibar

+ Ideal pentru birouri

+ Design Retro

+ Silențios, 41 dB

Minusuri

– Nu are congelator

– Sistem de dezghețare manual

Concluzie

Frigiderul Midea MDRD86SLF01 Retro este excelent pentru birouri, minibar sau pensiuni. Ocupă puțin spațiu și este silențios. Vă poate păstra la rece câteva sticle de apă și mâncarea preferată.

Vezi pretul de azi