Combina frigorifica Liebherr Comfort CUno 2831 (Cukw 2831)

Liebherr Comfort CUno CUkw 2831
 • Design
  (5)
 • Capacitate
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (4.6)
4.7

Review pe scurt

Liebherr Comfort CUno/CUkw 2831 vine cu avantaje si dezavantaje, dar per total este o combina frigorifica decenta pentru o familie mica, ce isi doreste si un design care sa iasa in evidenta. Se plateste in plus pentru acest lucru totusi, iar in aceeasi bani se pot gasi modele mai incapatoare/performante, dar si mai plictisitoare.

Vezi pret

Liebherr Comfort CUno 2831, o frumoasa combina frigorifica de culoare portocalie, impreuna cu versiunea pe verde, numita Liebherr Cukw 2831, sunt modelele despre care vom discuta azi. Alegerea unui aparat electrocasnic care sa iasa foarte mult in evidenta nu este in general usoara, pentru ca producatorii nu ofera modele foarte colorate, dar in cazul celor de la Liebherr, avem si genul acesta de produse.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

Liebherr Comfort CUkw 2831In primul rand, este clar ca designul este cel care iese cel mai mult in evidenta, cand vine vorba de Liebherr Comfort CUno/CUkw 2831. Aceasta combina frigorifica vine in variante pe portocaliu sau verde, ambele fiind colorate viu, astfel incat vor iesi in evidenta cu usurinta. Sunt gandite pentru a fie piese centrale intr-o bucatarie vesela si frumos colorata, si cred ca veti fi de acord ca isi fac treaba foarte bine din acest punct de vedere.

In ce priveste specificatiile oferite de Liebherr Comfort CUno/CUkw 2831, avem aici un model de combina frigorifica cu o capacitate relativ mica, de 265 litri, deci este buna in special pentru familiile mai mici. 212 litri sunt folositi pentru zona frigiderului, in timp ce congelatorul primeste doar 53 litri.

Ca si dimensiuni, avem un model relativ mic, cu o inaltime de doar 161.2 cm, o latime de 55 cm si adancime de 63 cm.

Plusurile Combinei Frigorifice Liebherr Comfort CUno/CUkw 2831

Liebherr Comfort CUno CUkw 2831+ Design frumos, pe portocaliu sau verde: avem cele doua versiuni aici, CUno 2831 (portocaliu) si CUkw 2831 (verde), foarte frumos colorate.

+ Potrivita pentru o familie mica: acea capacitate totala, de 265 litri, nu o recomanda pentru familii foarte mari. Deasemenea este nevoie si de un congelator in plus, pentru familiile care tin alimente pe timpul iernii.

+ Clasa A++: are un consum bunicel de energie, dar se poate si mai bine. La o estimare de 192 kWh pe an, costul de utilizare ar fi de aproximativ 11 lei pe luna.

+ Autonomie buna: in caz de pana electrica, alimentele aflate in interior sunt in siguranta la o temperatura scazuta, pentru cel putin 25 de ore (daca nu deschideti usa, bineinteles).

+ Silentios: in timpul functionarii, atinge un nivel de zgomot de doar 39 dB.

+ Sistem dezghetare automat pentru frigider: este un plus pentru acest compartiment, dar zona congelatorului nu are aceasta optiune.

+ SmartFrost: o tehnologie ce reduce cantitatea de gheata formata.

Liebherr Comfort CUno CUkw 2831 2+ CoolPlus: poate reduce temperatura din congelator, pentru ca alimentele sa fie congelate in siguranta.

Minusuri

– Sistem dezghetare congelator Manual: un minus ce pare mare la prima vedere, pentru o combina frigorifica in gama aceasta de pret. Are totusi tehnologia SmartFrost, mentionata la plusuri, ce reduce cantitatea de gheata ce se formeaza in congelator.

– Pretul: usor umflat pentru ce ofera combina, dar cei de la Liebherr profita de faptul ca nu prea au competitie. Ca sa fim corecti, probabil si numarul de astfel de combine vandute este mic, astfel incat costul de productie nu poate fi redus la fel de mult ca la alte versiuni.

Concluzia

Liebherr Comfort CUno/CUkw 2831 vine cu avantaje si dezavantaje, dar per total este o combina frigorifica decenta pentru o familie mica, ce isi doreste si un design care sa iasa in evidenta. Se plateste in plus pentru acest lucru totusi, iar in aceeasi bani se pot gasi modele mai incapatoare/performante, dar si mai plictisitoare.

Vezi pret

Manual de utilizare

Google Analytics Alternative