Frigider cu 2 usi LG GTF744BLPZD

LG GTF744BLPZD
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.8

Review pe scurt

LG GTF744BLPZD arata extraordinar de bine, are o capacitate foarte mare si destule functii inteligente sau avansate pentru a satisface nevoile majoritatii utilizatorilor. Are foarte putine minusuri, temperatura la care ar trebui sa fie utilizat fiind singura problema mai mare pe care am gasit-o.

Vezi pret

Pentru familiile ceva mai mari, achizita unui frigider cu un volum net foarte mare este o alegere logica, mai ales daca va doriti sa mergeti la cumparaturi ceva mai rar. Un model de tipul lui LG GTF744BLPZD are niste avantaje clare din acest punct de vedere, avand o capacitate totala de 509 litri si multiple functii si optiuni inteligente ce va pot ajuta sa-l folositi la maxima sa capacitate. Are si dezavantaje, mai ales in ce priveste costul sau de achizitie, unul deloc neglijabil.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Saptamana Electrocasnicelor a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse electrocasnice din toate categoriile, in perioada 10-16 iunie. Nu ratati ocazia!

» Totul Pentru Casa!
Aceasta este o noua campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse pentru casa dumneavoastra, intre 10 si 16 iunie. Nu ratati ocazia!

LG GTF744BLPZDIn cele ce urmeaza ne vom uita la ce poate face acest frigider si la plusurile/minusurile sale, pentru a vedea cine il va putea folosi la maxima sa valoare.

Inainte de a va uita la ce poate face, asigurati-va ca aveti spatiul necesar pentru a-l amplasa in bucataria dumneavoastra. Este un model cu o inaltime de 180 cm, ceea ce ar trebui sa fie OK pentru majoritatea situatiilor. Latimea de 78 cm si adancimea de 73 cm s-ar putea sa puna probleme in unele bucatarii, mai ales ca aparatul va avea nevoie si de un pic de spatiu liber in jurul sau. LG GTF744BLPZD este si destul de greu, la cele 80 kg ale sale, asa ca luati in calcul ca va trebui si pus pe pozitie de macar 3 oameni.

Un alt element care poate vreti sa-l luati in considerare este designul sau. Este un model atragator, de culoare neagra, dar asigurati-va totusi ca nu este singurul aparat din bucatarie care vine cu acest look. Daca restul aparatelor achizitionate sunt de tip inox, poate vreti ca si frigiderul sa vina in acea nuanta.

Plusurile LG GTF744BLPZD

+ Capacitatea mare, de 509 litri: 379 litri pentru frigider si 130 litri pentru congelator.

+ Model din clasa A++: va avea un consum foarte bun de energie, pentru marimea sa. Estimarea este de 309 kWh pe an, costul lunar pe factura de curent fiind de aproximativ 17 lei.

+ Sisteme de dezghetare automate: acestea sunt disponibile atat pe frigider cat si pentru congelator, iar avand in vedere ca este un model No Frost, nu cred ca veti avea vreo problema cu el din acest punct de vedere.

+ Model Smart cu WiFi: aveti aceasta posibilitate, de a-l controla si verifica de la distanta.

+ Dozator de apa: este o optiune folositoare pe timpul verii, fiind dorita de multi.

+ Display cu touchscreen: inca un element modern pentru frigiderul LG GTF744BLPZD.

Minusuri

– Clasa climatica T: aceasta ne spune in ce zona de temperatura ar trebui folosit in cel mai bun caz, in cazul sau cerinta fiind de minim +16, mergand pana la +43 grade Celsius. Alte modele functioneaza in parametri optimi chiar si la +10 grade Celsius, deci este un element de luat in considerare daca vreti sa lasati temperatura sa scada in casa cat sunteti plecat din oras.

Concluzia

LG GTF744BLPZD arata extraordinar de bine, are o capacitate foarte mare si destule functii inteligente sau avansate pentru a satisface nevoile majoritatii utilizatorilor. Are foarte putine minusuri, temperatura la care ar trebui sa fie utilizat fiind singura problema mai mare pe care am gasit-o.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative