Review: Heinner HPA-600WIFI, Purificator de Aer 42-72m, CADR 600m³/h, WIFI, HEPA H11, Generator ioni negativi, Senzor PM 2.5 – Pareri

Heinner HPA-600WIFI, Purificator de Aer 42-72m, CADR 600m³/h, WIFI, HEPA H11, Generator ioni negativi, Senzor PM 2.5
Heinner HPA-600WIFI

Product Name: HPA-600WIFI

Product Description: Heinner HPA-600WIFI este un purificator de aer recomandat pentru incaperi intre 42 si 72 mp, avand un CADR de 600 m3/h. Este un aparat modern, cu filtrare HEPA H11, generator de ioni negativi, si control prin WiFi.

Brand: Heinner

 • Filtrare
  (4)
 • Functii
  (4.5)
 • Putere
  (4.6)
 • Pret
  (4.8)
4.5

Review pe scurt

Daca esti in cautarea unui purificator de aer puternic si eficient, dar care sa nu iti goleasca buzunarul, Heinner HPA-600WIFI poate fi o alegere excelenta. Cu o multitudine de functii utile si beneficii pentru sanatatea ta, acest aparat poate contribui la imbunatatirea calitatii aerului din locuinta.

Pros

+ Putere mare, acopera camere de pana la 72 mp;

+ Filtrul HEPA H11;

+ Generator Ioni Negativi;

+ Control prin telecomanda sau WiFi;

+ Senzor PM 2.5;

+ Sisteme de siguranta;

+ Lampa UV.
Vezi pretul de azi

Cons

– Pretul relativ mare pentru un aparat Heinner;

– Culoarea alba.

Cu siguranta, o buna calitate a aerului interior este importanta pentru sanatatea noastra, iar un purificator de aer puternic si ieftin poate fi solutia ideala pentru a imbunatati calitatea aerului din locuinta sau birou. Heinner HPA-600WIFI este un astfel de purificator de aer, care promite sa elimine poluantii din aer si sa ofere un aer curat si proaspat pentru utilizatorii sai.

Heinner HPA-600WIFI
Vezi mai multe poze

Heinner HPA-600WIFI este un purificator de aer recomandat pentru incaperi intre 42 si 72 mp, avand un CADR de 600 m3/h. Este un aparat modern, cu filtrare HEPA H11, generator de ioni negativi, si control prin WiFi.

Heinner HPA-600WIFIflux aer

Printre avantajele pe care le ofera acest aparat se numara puterea sa mare de purificare, capacitatea de a curata aerul de alergeni, praf, fum si mirosuri neplacute, precum si conectivitatea Wi-Fi, care permite controlul purificatorului de la distanta, prin intermediul unei aplicatii dedicate.

In plus, purificatorul Heinner HPA-600WIFI are un design compact si modern, astfel incat sa poata fi integrat perfect in orice tip de incapere.

Specificatii Purificator Aer Heinner HPA-600WIFI – Pareri

Heinner HPA-600WIFI este un purificator de aer puternic, ce asigura un flux mare de aer curat pe ora, estimat la 600 m3/h atunci cand functioneaza la viteza maxima.

In functie de cat de des doriti sa fie schimbat aerul in incapere, aparatul este recomandat de producator pentru suprafete intre 42 si 72 mp. Daca locuiti intr-o zona foarte poluata, sau daca aveti alergii, l-as recomanda pentru camere mai aproape de 42 mp.

Heinner HPA-600WIFI vine cu mai multe functii utile, precum modul Sleep sau Auto, temporizatorul de 12 ore, dar si o functie de oprire in cazul in care se detecteaza rasturnarea aparatului (fie ca aveti animale de companie sau copii mici, o astfel de functie poate fi utila).

Heinner HPA-600WIFI temp

Controlul se poate face fie prin telecomanda, fie prin functia WiFi de pe telefon. Are 5 trepte de viteza.

Purificatorul are si senzori pentru particule PM 2.5, iar indicatorul va arata nivelul de umiditate, calitatea aerului, dar si temperatura.

Filtrul HEPA H11

Filtrul HEPA H11 este un tip de filtru de aer utilizat in purificatoarele de aer, care se concentreaza pe eliminarea particulelor mici si daunatoare din aerul ambiental. Acest filtru poate retine particule de pana la 0,3 microni si are o eficienta de filtrare de pana la 99,97%, ceea ce inseamna ca poate elimina eficient particulele poluante din aer, inclusiv particulele de praf, polen, bacterii, virusi, fum si mirosuri neplacute.

Filtrul HEPA H11 este compus dintr-un material poros cu pliuri, care are o suprafata mare pentru a putea retine particulele mici din aer. Acesta functioneaza prin trecerea aerului prin filtru, unde particulele sunt captate si retinute, permitand aerului curat sa treaca prin filtru si sa intre in incapere.

Filtrul HEPA H11 este unul dintre cele mai populare tipuri de filtre de aer utilizate in purificatoarele de aer, deoarece ofera o eficienta ridicata de filtrare si sunt destul de accesibile din punct de vedere al pretului. Prin utilizarea unui purificator de aer echipat cu un filtru HEPA H11, poti imbunatati calitatea aerului din casa ta, astfel incat sa te simti mai confortabil si mai sanatos in propriul tau mediu.

Generator de Ioni Negativi

Functia de generare a ionilor negativi intr-un purificator de aer implica utilizarea unei placi de metal, care este incarcata electric. Aceasta placa atrage electronii din aer, care se leaga de moleculele de aer si le incarca cu ioni negativi.

Cand aceste molecule de aer incarcate cu ioni negativi se intalnesc cu particulele poluante din aer, precum particulele de praf sau fumul, aceste particule devin ionizate si se lipesc de suprafetele din jurul lor, precum peretii sau podeaua. In acest fel, particulele poluante din aer sunt eliminate din atmosfera, ceea ce duce la imbunatatirea calitatii aerului din incapere.

De asemenea, ioni negativi eliberati de purificatorul de aer pot interactiona cu alte molecule din aer, cum ar fi moleculele de apa, si pot ajuta la eliminarea mirosurilor neplacute din incapere, cum ar fi mirosurile de tutun sau de mancare.

Prin folosirea functiei de generare a ionilor negativi, purificatorul de aer poate imbunatati semnificativ calitatea aerului dintr-o incapere si poate crea un mediu mai curat si mai sanatos pentru utilizatorii sai.

Alte purificatoare de aer Heinner disponibile pe piata includ modele precum:

Plusuri Heinner HPA-600WIFI

+ Putere mare, acopera camere de pana la 72 mp;

+ Filtrul HEPA H11;

+ Generator Ioni Negativi;

+ Control prin telecomanda sau WiFi;

+ Senzor PM 2.5;

+ Sisteme de siguranta;

+ Lampa UV.

Minusuri

– Pretul relativ mare pentru un aparat Heinner;

– Culoarea alba.

Concluzia

Daca esti in cautarea unui purificator de aer puternic si eficient, dar care sa nu iti goleasca buzunarul, Heinner HPA-600WIFI poate fi o alegere excelenta. Cu o multitudine de functii utile si beneficii pentru sanatatea ta, acest aparat poate contribui la imbunatatirea calitatii aerului din locuinta.

Vezi pretul de azi