Review: Sharp UA-HD60E-L, Purificator de Aer cu Umidificator 35-48 mp, 4 Modele de Filtrare, 4 Senzori, Plasmacluster Ion Technology, Alb – Pareri

Sharp UA-HD60E-L, Purificator de Aer cu Umidificator 35-48 mp, 4 Modele de Filtrare, 4 Senzori, Plasmacluster Ion Technology
Sharp UA-HD60E-L

Product Name: UA-HD60E-L

Product Description: Sharp UA-HD60E-L este un purificator de aer cu functie de umidificare, gandit pentru suprafete de pana la 48 mp. Vine cu tehnologia Plasmacluster Ion, are multiple moduri de filtrare, si senzori pentru monitorizarea calitatii aerului. Asigura pana la 396 m3 de aer pe ora, iar curatarea sa se face printr-un filtru HEPA.

Brand: Sharp

 • Filtrare
  (4.8)
 • Functii
  (4.5)
 • Putere
  (4.6)
 • (4.2)
4.5

Review pe scurt

Sharp UA-HD60E-L apartine categoriei Premium, si este un purificator de aer cu performante excelente. Adaugand si tehnologie Plasmacluster Ion sau functia de umidificare, vedem ca este o optiune excelenta pentru camere medii si mari.

Pros

+ Purifica si elimina 99.97% din particulele de pana la 3 microni;

+ Umidificare;

+ Tehnologia Plasmacluster Ion;

+ Eficient pe suprafete destul de mari;

+ Filtru carbon activ pentru eliminarea mirosurilor si fumului;

+ Testat de laboratoare independente.
Vezi pretul de azi

Cons

– Pretul peste medie;

– Culoarea alba.

În prezent, poluarea este o problemă majoră în orașele contemporane din întreaga lume. Concentrațiile de particule PM10 și PM2,5 sunt frecvent ridicate, ceea ce poate cauza o serie de probleme de sănătate. Chiar și atunci când deschideți ferestrele pentru a lăsa să intre aer “proaspăt”, anumite orașe sunt în continuare prăfuite, ceea ce este inconfortabil și nesănătos. S-ar putea să vă gândiți să achiziționați un purificator de aer cu funcție de umidificare dacă doriți să abordați aceste probleme, precum și să vă ocupați de virușii, polenul sau mirosurile din aer. Sharp UA-HD60E-L este un purificator de aer pe care vi l-as recomanda in acest scop.

Sharp UA-HD60E-L
Vezi mai multe poze

Sharp UA-HD60E-L este un purificator de aer cu functie de umidificare, gandit pentru suprafete de pana la 48 mp. Vine cu tehnologia Plasmacluster Ion, are multiple moduri de filtrare, si senzori pentru monitorizarea calitatii aerului. Asigura pana la 396 m3 de aer pe ora, iar curatarea sa se face printr-un filtru HEPA.

Designul este unul simplu, culoarea alba, si n-as zice ca este cine stie ce punct de atractie intr-o incapere. Totusi, nu este urat, si isi va gasi un loc in mai orice camera, indiferent de design.

Dimensiunile sunt unele OK, cu greutatea de 8.6 kg asigurand aparatului o oarecare mobilitate. In acelasi timp, are inaltimea de 63.7 cm, o latime de 42 cm, si lungimea de 24.2 cm.

Specificatii Purificator de Aer Sharp UA-HD60E-L – Pareri

Sharp UA-HD60E-L este un purificator de aer cu o putere de 70W, si cu mai multe viteze, acestea permitand un flux de aer intre 90 si 396 m3/h.

Sharp UA-HD60E-L panou

La un astfel de flux, aparatul va schimba complet aerul dintr-o incapere de circa 3.3 ori pe ora, ceea ce este suficient in majoritatea cazurilor.

Daca aveti alergii si doriti o schimbare de pana la 5 ori pe ora, asa cum se recomanda in astfel de cazuri, atunci purificarea se va face eficient in camere de pana la 30-35 mp.

In functie de viteza si modul de utilizare ales, nivelul de zgomot variaza intre 25 si 54 dB.

Printr-o combinație unică de ioni Plasma cluster și filtre HEPA de ultimă generație, purificatoarele de aer Sharp elimină 99,97% din particulele de până la 0,3 microni din aer.

Sharp UA-HD60E-L filtre

Ca si tehnologii suplimentare incluse, Sharp UA-HD60E-L are:

 • afisaj digital cu touch screen;
 • timer;
 • Child Lock;
 • ionizare;
 • umidificare.

Umidificare

Aerul uscat din camerele de locuit poate fi o problemă pentru pielea, respirația și sănătatea dumneavoastră – nu doar pentru persoanele care suferă de alergii. Sistemul de umidificare contracarează această problemă. Ajută la menținerea umidității existente în încăpere și creează un adevărat climat de bun-simț pentru dumneavoastră și pentru corpul dumneavoastră.

Sharp UA-HD60E-L rezervor

Atunci cand se utilizeaza si functie de umidificare, Sharp UA-HD60E-L este recomandat pentru suprafete de maxim 35 mp.

Ion Shower

După ce ați gătit, după ce oaspeții au ieșit din casă sau dacă ați fost plecat pentru o perioadă mai lungă de timp: Acest mod special este utilizat pentru curățarea intensivă a aerului, de exemplu după ce ați gătit sau dacă aerul dintr-o cameră a devenit viciat. Ionii de înaltă densitate din plasmă sunt eliberați timp de 60 de minute într-un flux puternic de aer. Veți experimenta cum aerul devine plăcut de proaspăt și curat după doar o perioadă scurtă de timp și vă puteți relaxa și respira din nou cu ușurință.

Puteți respira liniștit acasă: tehnologia unică Plasmacluster Ion utilizează ioni pozitivi și negativi pentru a combate în mod sigur și natural virușii, germenii și mirosurile deranjante și dăunătoare din aerul din cameră. În același timp, electricitatea statică este redusă. Eficacitatea sa a fost dovedită în cadrul unor studii extinse.

Unghiul Fluxului de Aer

Pentru un climat interior sănătos, purificatorul dumneavoastră de aer va face să circule aerul în jurul camerei prin intermediul grilajului său de 20 de grade. Un beneficiu major al acestui lucru este că orice praf de pe podea va fi agitat, apoi direcționat înapoi în purificatorul de aer pentru a fi filtrat, ceea ce face ca încăperea dvs. să se simtă mai curată și mai proaspătă.

Cei de la Sharp ofera si alte purificatoare de aer, modele precum:

Plusuri Sharp UA-HD60E-L

+ Purifica si elimina 99.97% din particulele de pana la 3 microni;

+ Umidificare;

+ Tehnologia Plasmacluster Ion;

+ Eficient pe suprafete destul de mari;

+ Filtru carbon activ pentru eliminarea mirosurilor si fumului;

+ Testat de laboratoare independente.

Minusuri

– Pretul peste medie;

– Culoarea alba.

Concluzia

Sharp UA-HD60E-L apartine categoriei Premium, si este un purificator de aer cu performante excelente. Adaugand si tehnologie Plasmacluster Ion sau functia de umidificare, vedem ca este o optiune excelenta pentru camere medii si mari.

Vezi pretul de azi