Aragaz Studio Casa CREMONA FE50/55G, Un Model Clasic Pe Gaz, Cu Grill si Look Retro De Culoare Bej

Studio Casa CREMONA FE50 55G
 • Design
  (4.6)
 • Aragaz
  (4)
 • Cuptor
  (4)
 • Pret
  (4.5)
4.3

Review pe scurt

Studio Casa CREMONA FE50/55G va arata bine in destul de multe bucatarie din Romania, ca un model ceva mai retro/traditional, bej si cu accente de bronz. Este un aragaz destul de simplu totusi, fara foarte multe optiuni suplimentare.

Vezi pret

Pentru un look ceva mai retro in bucatarie, va recomand sa aruncati o privire si la gama de aragazuri oferite de catre producatorul italian Studio Casa. Acestia au venit cu mai multe modele pe piata care au un astfel de design, iar Studio Casa CREMONA FE50/55G este unul din ele. Vom arunca o privire astazi la acest aragaz, si va vom spune care sunt plusurile si minusurile sale.

Studio Casa CREMONA FE50 55GPentru inceput, trebuie sa mentionam ca este un model clasic, cu alimentare pe baza de gaz atat pentru partea de plita, cat si pentru cuptor. Veti avea 4 arzatoare pe gaz la dispozitie, impreuna cu un cuptor alimentat in acelasi mod. Ambele beneficiaza de aprindere electrica, deci aveti doar look-ul retro, nu si tehnologia la acel nivel.

Un element important de luat in considerare pentru orice aparat electrosnic, dimensiunea in acest caz este de 90 cm inaltime, 50 cm latime si 55 cm adancime. Este un model ceva mai ingust decat un aragaz standard, ceea ce poate fi un avantaj in cazul unei bucatarii mai micute. Are si picioruse ajustabile, deci aveti si acest mic ajutor in caz ca aveti nevoie de el.

Plusurile Studio Casa CREMONA FE50/55G

+ Model frumos, retro, de culoare Bej: este un design care se potriveste de minune intr-o bucatarie ceva mai traditionala/retro.

+ Aragaz economic, pe gaz: acest mod de alimentare este folosit in ambele zone de gatire, iar costul de utilizare lunar este mult mai mic decat daca ar fi avut chiar si o singura zona alimentata electric.

+ Aprindere electrica: aceasta optiune este disponibila atat pentru cuptor, cat si pentru plita.

+ Incalzire superioara: o optiune buna pentru anumite retete.

+ Grill: din nou, unele retete pe baza de carne au nevoie de aceasta optiune, asa ca este bine ca este oferita, mai ales pentru carnivorii din familia dumneavoastra.

+ Dotat cu siguranta pentru cuptor si plita

Minusuri

– Nu are rotisor: nu este necesar pentru toata lumea, dar daca vreti aceasta optiune, Studio Casa CREMONA FE50/55G nu o ofera, din pacate.

Concluzia

Studio Casa CREMONA FE50/55G va arata bine in destul de multe bucatarie din Romania, ca un model ceva mai retro/traditional, bej si cu accente de bronz. Este un aragaz destul de simplu totusi, fara foarte multe optiuni suplimentare.

Vezi pret