Philips HR2656/90, Mixer Vertical de 800 W, Viteza Variabila si ProMix, Recipient On-The-Go

Philips HR2656/90
  • Design
  • Functii si accesorii
  • Capacitate
  • Pret
4.2

Review pe scurt

Philips HR2656/90 este un excelent mixer vertical, in gama de mijloc, ce se va descurca bine in multe situatii. Ca multe alte aparate Philips, beneficiaza si de tehnologie avansata din laboratoarele lor.

Vezi pret

Pentru un stil de viata mai sanatos, se considera in general ca pe langa practicarea unui sport sau macar cresterea perioadei de timp petrecuta in afara casei, mai conteaza si alimentatia sanatoasa. Consumul de fructe sau de sucuri proaspete poate sa ajute din acest punct de vedere, mai ales daca incorporati si ceva legume sau verdeturi in acele smoothies pe care le realizati. Un mixer vertical de tipul lui Philips HR2656/90 poate fi exact ce aveti nevoie, aparatul fiind gandit pentru persoane active, dupa cum se vede si din prezenta unui recipient on-the-go, ce poate fi luat la serviciu, dupa ce este detasat de mixer.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Top Products by Review!
Produsele cu cele mai bune reviewuri de la utilizatori, acum la promotie! Nu ratati ocazia!

» Campanie Electrocasnice - reduceri si livrare pana in casa!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri excelente la produse din categorii legate de electrocasnice, cu promisiunea ca vor fi livrate pana in camera unde doriti sa le amplasati. Alegeti cele mai bune produse la preturi mici! Nu ratati ocazia!

Mixer vertical Philips HR2656/90
Mixer vertical Philips HR2656/90

Philips HR2656/90 este un mixer vertical puternic, de 800 w, ce va avea rezultate foarte bune atunci cand pregatiti diferite feluri de mancare acasa. Va ia foarte putin timp sa procesati ingredientele cu ajutorul sau, iar rezultatul este unul foarte fin. Aparatul este dotat cu tehnologia SpeedTouch, ce va permite sa controlati puterea cu usurinta, dar mai foloseste si tehnologia ProMix, pentru rezultate excelente la mixare.

Philips HR2656/90 face parte din Viva Collection si beneficiaza de o serie de accesorii ce il fac un mixer vertical foarte folositor. Este dotat cu mixer vertical, spiralizator si pahar on-the-go.

Plusurile mixerului vertical Philips HR2656/90

+ Puterea sa, de 800 W: motor puternic, ce va permite sa procesati ingrediente din cele mai dificile, intr-un timp scurt.

+ Recipientul on-the-go: puteti prepara un smoothie, iar apoi detasati paharul cu capac, si il luati cu dumneavoastra in geanta.

Philips HR2656 90 spiralizator
Accesoriu spiralizator

+ Tehnologie ProMix: rezultata dintr-o colabarare a Philips cu Universitatea Stuttgart, aceasta asigura un amestec rapid si uniform.

+ SpeedTouch: este tehnologia ce permite aparatului sa livreze puterea necesara, apoi trecand incet spre un nivel superior, daca este nevoie. Puteti controla cu precizie cantitatea de putere livrata de aparat.

+ Schimbare usoara a accesoriilor: se foloseste un singur buton, pentru schimbarea rapida a acestora.

+ Nu stropeste: dotat cu o aparatoare de lama, care va preveni stropii de orice marime.

+ Accesoriu Spiralizator: poate fi folosit pentru transformarea de legume si fructe in diverse forme, de la panglici, la spirale sau taitei.

+ Usor de curatat: partial din cauza faptului ca stropirea este prevenita de forma lamei.

Minusuri

– Nu este gandit sa proceseze si gheata: un minus, pentru cei ce vor sa faca smoothies pe timp de vara.

Concluzia

Philips HR2656/90 este un excelent mixer vertical, in gama de mijloc, ce se va descurca bine in multe situatii. Ca multe alte aparate Philips, beneficiaza si de tehnologie avansata din laboratoarele lor.

Vezi pret

Manual de utilizare

Google Analytics Alternative