Multicooker Heinner HPCK-6WH, Gateste La Presiune cu 14 Programe Diferite (Alacarte 6WH)

Sezonul Reducerilor a inceput!

eMAG Christmas Shop! - Reduceri la jucarii si jocuri pentru Craciun!

» Altex - Reduceri in toate categoriile!
» Flanco! - Black Friday continua!
» Vivre! - Reduceri pana la 90%!
» Elefant.ro - Black Days! - Reduceri excelente pentru urmatoarele cateva zile!

Heinner HPCK-6WH
 • Design
  (4.7)
 • Putere
  (4.8)
 • Capacitate
  (4.5)
 • Pret
  (5)
4.8

Review pe scurt

Heinner HPCK-6WH pare sa fie unul din cele mai bune produse multicooker de pe piata, cand vine vorba de putere (900W), capacitate (6 litri) si optiuni (14 programe de gatire). Nu este foarte ieftin pentru categorie din care face parte, dar ofera foarte multe in schimb.

Vezi pret

Heinner HPCK-6WH este un multicooker cu gatire la presiune, un model de calitate ce va ofera 14 programe diferite dintre care puteti alege. Modelul de 900W vine dotat cu un vas antiaderent de 6 litri ce poate fi detasat, are timer, presiune ce poate fi reglata, impreuna cu un display de tip LED ce va ofera informatii in legatura cu procesul de gatire.

Heinner HPCK-6WHVeti scapa definitiv de orele lungi petrecute in bucatarie. Gatitul devine mult mai usor cu ajutorul unui multicooker cum este si Heinner HPCK-6WH. Adaugi toate ingredientele necesare in multicooker, alegi programul din cele 14 optiuni disponibile, apoi lasi aparatul sa-si faca treaba. Rezultatul final va consta in alimente delicioase si nutritive, pentru ca gatitul sub presiune pastreaza atat aroma cat si nutrientii ingredientelor folosite. In acelasi timp, se gateste si mult mai repede decat la plita.

Plusurile multicooker-ului Heinner HPCK-6WH

+ Vasul de 6 litri: are o capacitate suficient de mare pentru a putea prepara retete delicioase pentru intreaga familie.

+ Este si antiaderent si detasabil: vasul are invelisul din teflon, astfel incat alimentele nu se vor lipi, iar la final va fi usor de curatat. Poate fi chiar si bagat in masina de spalat.

+ 14 programe dintre care puteti alege: puteti praji, fierbe, gati la aburi, coace, paine, prajituri, paste, iaurt sau orez. Aveti si optiunea de gatire lenta. Se pot prepara cam orice ingrediente, de la carne, la legume, paste, paine sau fructe de mare. Unele din optiunile prezente aici nu sunt disponibile pe majoritatea aparatelor de acest tip.

+ Optiunea Slow Cook/Gatire Lenta: aceasta foloseste o temperatura mai scazuta, rezultatul final fiind unul foarte sanatos, cu toate mineralele si vitaminele intacte.

+ Personalizarea programului de gatire: optiunea Do It Yourself este si ea prezenta, pentru ca puteti alege timpul de gatire, presiunea si temperatura dupa cum vreti.

+ 3 trepte de presiune: in functie de cat timp aveti, dar si de ingredientele folosite, puteti alege presiune mare, medie sau mica.

+ Eliberezi presiunea apasant pe un buton: usor si sigur de folosit, o optiune foarte buna.

+ Display LED: acesta va da toate informatiile necesare in legatura cu programul selectat, timpul selectat si cat mai aveti din procesul de gatire.

Minusuri

– Brandul Heinner: acesta a devenit cunoscut in Romania pentru oferta sa de produse ieftine, dar cu performante bune. Il puteti alege daca va doriti cat mai multe optiuni, chit ca nu aveti bugetul necesar pentru ceva de top.

Concluzia

Heinner HPCK-6WH pare sa fie unul din cele mai bune produse multicooker de pe piata, cand vine vorba de putere (900W), capacitate (6 litri) si optiuni (14 programe de gatire). Nu este foarte ieftin pentru categorie din care face parte, dar ofera foarte multe in schimb.

Vezi pret