Bosch VitaMaxx MMBV622M, Blender Vacuum 1000W, Capacitate 1.5L si 37,000 RPM

Bosch VitaMaxx MMBV622M
  • Design
  • Capacitate
  • Functii si accesorii
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Bosch VitaMaxx MMBV622M este un blender cu vacuum/vidare, ce este recomandat pentru sportivi si cei ce duc un stil de viata sanatos in general. Fiind un produs destul de scump, nu este neaparat potrivit pentru cei cu bugete mici.

Vezi pret

Desi majoritatea utilizatorilor nu reusesc sa isi utilizeze blenderele atat de des pe cat si-ar dori, in unele cazuri este vorba doar de faptul ca au un produs slab calitativ, ce nu face o treaba foarte buna. Bosch VitaMaxx MMBV622M este cu siguranta intr-o alta clasa, atat in ce priveste performantele, cat si a bugetului necesar pentru achizitia sa. In cele ce urmeaza va voi explica care ii sunt avantajele, si va voi lasa pe dumneavoastra sa decideti daca sunteti genul de persoana activa care isi permite sa faca o astfel de investitie.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Blenderul cu Vacuum/Amestecare cu vid Explicat

Bosch VitaMaxx MMBV622M este un blender cu amestecare in vid, sau cu vacuum, cum mai este numit. Aceste aparate sunt gandite pentru a procesa alimentele fara sa lase prea mult oxigen in interior, astfel incat nutrientii sensibili si vitamina C se pastreaza mult mai bine in produsul final. Din acest punct de vedere, rezultatul final este cel care vi l-ati dorit dintotdeauna. Pentru cei ce isi doresc un blender tocmai pentru a ii ajuta sa aiba un stil de viata mai sanatos, un aparat cu vacuum este solutia corecta.

Specificatii explicate

Bosch VitaMaxx MMBV622M 4Bosch VitaMaxx MMBV622M este un blender din categoria Premium, un model cu carcasa realizata din aluminiu, culoarea fiind argintie (Silver). Are un motor foarte puternic, de 1000W, iar viteza acestuia este de pana la 37,000 RPM. In ce priveste capacitatea sa de taiere, este un adevarat “ninja”, avand 6 lame cu care taie ingredientele.

Capacitatea sa este de 1.5 L, vasul de mixare fiind realizat din Tritan. Vasul de depozitare are o capacitate de 0.75 l, acesta fiind folosit pentru a mentine in vid alimentele obtinute in blender.

Ce poate face:

• Paseaza
• Videaza
• Amesteca
• Zdrobeste gheata

Plusurile Blenderului Bosch MMBV622M

Bosch VitaMaxx MMBV622M 3+ Model 2 in 1: videaza alimentele si bauturile in accesorii speciale, ce mentin produsul final proaspat pana la de doua ori mai mult, dat fiind ca mentin vidul in interior si nu permit oxigenului sa intre.

+ Functie Auto: apasati un singur buton, si blenderul va realiza smoothies delicioase. Aveti totusi si functii suplimentare, atunci cand aveti nevoie de ele. Alegeti viteza manual, folositi modul Pulse, etc.

+ Sparge si gheata: este un model avansat, era si normal sa ofere aceasta optiune extrem de folositoare pe perioada verii.

+ Program de curatare: va face viata un pic mai usoara, pentru ca stim toti cat este de enervant de curatat blenderul dupa fiecare smoothie.

+ Puternic, 1000W cu 37,000 RPM: nu are nici cele mai mici probleme cu mixarea ingredientelor.

Bosch VitaMaxx MMBV622M carte+ Carte de retete inclusa: aveti un start rapid in lumea retetelor sanatoase, cu multe produse delicioase explicate si cu sfaturi pentru un stil de viata mai sanatos.

+ Ocupa putin spatiu in bucatarie: are nevoie de doar 19.1×19.5 cm, in timp ce pe inaltime are 43.8 cm.

Minusuri

– Nu si-l va permite oricine: performantele i-l recomanda, dar pretul nu este unul in care sa se incadreze chiar orice buget.

Concluzia

Bosch VitaMaxx MMBV622M este un blender cu vacuum/vidare, ce este recomandat pentru sportivi si cei ce duc un stil de viata sanatos in general. Fiind un produs destul de scump, nu este neaparat potrivit pentru cei cu bugete mici.

Vezi pret

Google Analytics Alternative