Evolio iFly Mini: drona pentru imagini spectaculoase cu prietenii

Evolio-iFly-Mini
  • Altitudine maxima (m)
    (4.2)
  • Durata de zbor (min)
    (4.2)
  • Viteza (m/s)
    (4.2)
4.2

Review pe scurt

Daca iti doresti un gadget cu adevarat spectaculos, raspunsul consta in Evolio iFly Mini. Aceasta este o drona de dimensiuni reduse si foarte usor de pilotat, atat de catre un adult, cat si de catre un copil, asa ca poate constitui o idee geniala de cadou. Poate fi controlata pe o arie de 80 m, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji din aceasta privinta, trebuind doar sa o incerci ca sa vezi singur ca-ti poti indeplini si acest vis.

detaliiprodus1

Intr-o lume in care imaginea noastra online este din ce in ce mai importanta, dronele pot aduce un avantaj considerabil. Versiunile mici pentru utilizarea personala in scop de divertisment aduc un plus de interactivitate si fac selfie-urile si fotografiile cu totul speciale. Evolio iFly Mini este o astfel de drona de mici dimensiuni, disponibila in acelasi timp la un pret mai mult decat accesibil.

Jucarie pentru copii, dar si pentru adulti

evolio-ifly-miniEvolio iFly Mini este un aparat care atrage cu siguranta copiii, fiind amuzant de pilotat. Acesta este totodata atractiv si pentru adulti, aducand o alta perspectiva imaginilor. Drona arata ca o jucarie cu telecomanda. Designul este futurist, ducand mult spre ideea de Transformers. Drona are dimensiunile de 150.50*180.50*40.00 mm si o greutate de 75 de grame. Aceasta este ceva mai mare decat o palma de adult si poate fi controlata fara probleme si de copii.

Usurinta de pilotare este de altfel un punct forte important. Astfel, telecomanda este simplu de utilizat si are o actiune extinsa datorita frecventei de operare de 2.4 GHz. Drona poate fi astfel controlata pe o arie de pana la 80 de metri. Functia “Headless Mode” permite orientarea dronei in orice directie, iar functia “Flip 360” este ideala pentru acrobatii. Drona poate atinge prin urmare unghiurile cele mai dificile si poate scoate fotografii si selfie-uri cu totul inedite. Sistemul de zbor poate fi reglat pe 3 viteze, iar nivelul de zgomot este unul redus.

evolio-ifly-mini1In plus, decolarea se poate face atat de la sol, cat si direct din aer. Drona poate fi aruncata si va incepe sa zboare direct din aer. Este necesara doar pornirea elicelor, iar apoi lansarea se realizeaza instant. Trucul este extrem de atractiv, aducand la realitate visul multor copii de a avea un mini-elicopter care chiar sa zboare.

In ceea ce priveste calitatea imaginilor, aceasta este sustinuta de un sistem de stabilizare care are la baza un giroscop pe 6 axe. Drona este dotata cu o camera video sport si realizeaza imagini cel putin decente pentru divertisment. Imaginile nu sunt cele mai clare, dar au o calitate generala buna.

Nu in ultimul rand, Evolio iFly Mini are o baterie de 450 mAh. Aceasta permite o autonomie de zbor de 6-8 minute, incadrandu-se in media pentru categoria sa de pret si dimensiuni. Bateria se incarca in totalitate in 60 de minute. Timpul de incarcare este din nou cel mediu pentru o astfel de drona mica.

evolio-ifly-mini2Pachetul de livrare include drona, telecomanda, un set de elice de rezerva, cablul de reincarcare, un card de 4 GB si adaptorul pentru microSD. Ramane astfel doar ca utilizatorul sa porneasca sistemul si sa se bucure de zbor.

Evolio iFly Mini are un pret bun pentru dotarile de care beneficiaza. Drona este mica, dar fasneata, si asigura un suport bun pentru imagini spectaculoase. Calitatea de imagine este ceva mai buna decat la cele mai ieftine modele disponibile, iar functia de lansare din aer este un adevarat atu. Drona este o solutie atractiva pentru utilizatori de toate varstele si are un raport calitate-pret ridicat.

detaliiprodus1