Everest EV9500: Pentru mobilitate sporita

Everest EV9500
  • Design si functii
    (4.7)
  • Baterie
    (4.5)
  • Pret
    (4.6)
4.6

Review pe scurt

Din ce in ce mai multe persoane isi doresc sau chiar isi achizitioneaza in ultima vreme cate un smartwatch, iar modelul Everest EV9500 pare a fi cel mai potrivit pentru marea majoritate a persoanelor. Nu este foarte scump, este destul de usor incat sa nu deranjeze prin greutatea sa, iar autonomia sa poate ajunge chiar si pana la 5 zile.

detaliiprodus1

Lansarea de noi produse tehnologice te face intr-o oarecare masura sa astepti cu nerabdare ceea ce urmeaza sa apara pe piata, fie ca este vorba despre produse IT, electronice sau de cele de telefonie si comunicatii. Ceea ce se incearca insa este gasirea unui mod prin care toate aceste produse sa fie interconectate si sa ofere utilizatorului sau utilizatorilor un control cat mai bun si cat mai intuitiv, fara foarte multe proceduri.

everest-ev9500Un exemplu al acestei tendinte se poate vedea si in ceea ce priveste utilizarea sau prezenta unui ceas care sa fie legat de telefonul mobil, iar ceea ce rezulta sau a rezultat este un smartwatch precum modelul Everest EV9500. Cum foarte multe persoane sunt in aceasta situatia in care vor sa aiba o interconectivitate intre ceasul lor si telefon, modelele prezente sunt din cele mai diverse, dar ceea ce ofera Everest EV9500 este cu siguranta o experienta destul de interesanta privind acest lucru.

Utilizandu-l, o sa vedeti foarte usor cat de avantajos poate fi faptul ca veti vedea la mana atunci cand sunteti sunat de catre cineva sau momentul in care primiti un mesaj. Cu un astfel de device, chiar si in momentul in care sunteti intr-o sedinta sau participati la o intrunire si nu puteti scoate telefonul, puteti afla daca primiti un telefon urgent sau a intervenit o urgenta.

Ceea ce este inca un avantaj destul de mare in cazul acestui model este usurinta cu care ceasul poate fi purtat intrucat nu este foarte incomod si nici foarte mare. Dimensiunea pe care o are este de 40 x 47 x 10 mm, iar pentru partea de greutate cu cele 45 g nici nu o sa stiti ca purtati un ceas la mana.

Mereu la dispozitie

Utilizarea unui smartwatch poate fi cu atat mai avantajoasa cu cat si stilul de viata pe care il aveti este mai activ, iar pentru modelul Everest EV9500 acest stil de viata activ se materializeaza prin prezenta unui G-senzor. Caracteristicile avantajoase pe care le are insa se materializeaza si prin faptul ca poate fi utilizat cu un telefon mobil al carui soft este unul de tip Android 4.3 sau unul mai nou iar conexiunea care se realizeaza este una de tip Bluetooth.

everest-ev9500-1Tot de stilul activ de viata poate fi legat si faptul privind autonomia de care beneficiaza si de faptul ca veti avea posibilitatea de a avea o durata de la 3 zile pana la 5 zile fara a trebui incarcat. Totusi, chiar daca un smartwatch are rolul de a afisa unele elemente de pe telefon, acesta trebuie sa fie prezent in apropierea telefonului inteligent la o distanta de pana la 10 m.

Odata pornit, insa, acesta permite sincronizarea agendei telefonice, a jurnalului de apeluri, a mesajelor, a ceasului, calendarului, dar si posibilitatea de a gestiona fisierele de pe telefon sau muzica. Ecranul ceasului Everest EV9500 de pe care puteti realiza tot controlul telefonului este unul cu o rezolutie de 128 x 128, dar si cu o diagonala de 1.44 inch, ceea ce permite selectarea foarte usoara a icoanelor.

detaliiprodus1