Eachine E30W: drona calitativa accesibila

Eachine-E30W
  • Altitudine maxima (m)
    (4)
  • Durata de zbor (min)
    (4)
  • Viteza (m/s)
    (4.2)
4.1

Review pe scurt

Pasionatii de fotografii, dar si cei de inregistrari video isi pot testa acum limitele cu noul model de drona Eachine E30W. La un pret mai mult decat rezonabil, aceasta nu doar ca isi face treaba foarte bine, dar beneficiaza in plus si de functia de intoarcere, un avantaj esential pentru un astfel de gadget. Usor de controlat, acest model va ofera, totodata, posibilitatea sa faceti inregistrari si pe timp de noapte.

detaliiprodus1

Dronele sunt aparate care ofera acces la o perspectiva foto cu totul speciala. Folosite la inceput de armata si apoi de catre jurnalisti, acestea au devenit acum accesibile si fotografilor amatori, avand chiar preturi foarte bune. Eachine E30W este una dintre cele mai ieftine drone in acest moment si o alegere foarte buna pentru cei care vor sa incerce un astfel de dispozitiv.

Drona cu 4 elice si functie de intoarcere

eachine-e30wEachine E30W este o drona cu 4 elice de 315mm X 315mm X 105mm. Aceasta are un design foarte atractiv pe alb si, cel mai important, o stabilitate buna. Drona este dotata cu un qiroscop pe 6 axe si beneficiaza de finisaje foarte moderne.

Functia care atrage cel mai mult si poate cea mai surprinzatoare pentru nivelul de pret low-budget este cea de intoarcere la baza. Astfel, odata apasat butonul Home return, aceasta se intoarce fara prea multa bataie de cap.

Controlul reprezinta de altfel un atu al modelului, pozitia sa putand fi reglata foarte usor. Aria maxima de operare este de 80 de metri, oferind o distanta decenta. Controlul se poate realiza cu radiocomanda sau telefonul, modelul fiind compatibil cu sistemele Android sau iOS. Imaginile surprinse pot fi transmise live la sol prin Wi-Fi. Este important de precizat ca filmarea sau fotografiile se inregisteaza direct pe smathphone si nu pe un card de memorie.

eachine-e30w2Camera are o rezolutie de 720p, redand imagini de calitate buna pentru un incepator. Un utilizator profesionist va gasi cu siguranta aspecte de criticat. Camera se poate demonta insa foarte usor si inlocui cu alta camera sau cu un alt modul Eachine. Pentru a oferi o vizibilitate buna si noaptea, drona Eachine E30W este prevazuta cu un sistem LED.

Un aspect foarte important pentru un astfel de aparat este autonomia. Din pacate, la acest capitol cel de fata nu se prezinta foarte bine, dar, daca avem in vedere pretul, lucrul este de inteles. Drona este alimentata de o baterie de 550 mAh care ofera o autonomie de zbor de 6-7 minute. Este important de avut acest aspect in vedere pentru a proteja aparatul, in special atunci cand se fac fotografii sau se filmeaza deasupra apei. Un aspect pozitiv este insa ca bateria se incarca rapid, avand nevoie de 50 de minute pentru a fi gata din nou de lucru.

eachine-e30w3Dupa cum spuneam si la inceput, Eachine E30W este una dintre cele mai accesibile drone. Acest lucru reprezinta un avantaj pentru incepatori sau copii, intrucat accidentele nu vor atrage pierderi majore. In acelasi timp, in situatia in care drona se vrea doar pentru utilizarea ocazionala, investitia intr-un model accesibil este cea mai potrivita.

Asadar, drona poate fi un aparat foarte bun pentru invatat si exersat. Fotografiile si filmarile sale nu au calitatea cea mai buna, dar ofera in schimb o perspectiva aparte. Modelul este usor de controlat si flexibil in ceea ce priveste upgrade-ul, acceptand montarea unei camere diferite. Per ansamblu, pachetul de dotari este foarte atractiv si aduce un plus de distractie pentru oricine. Sedintele foto vor fi mult mai interactive si mai antrenante, sporind creativitatea si adaptarea la situatii noi.

detaliiprodus1