Drona JJRC H36 RC quadcopter: Tehnologie cu totul moderna

JJRC H36 RC
  • Altitudine maxima (m)
    (4.2)
  • Durata de zbor (min)
    (4)
  • Viteza (m/s)
    (4.2)
4.1

Review pe scurt

Cu totii vrem sa tinem pasul cu tehnologia, mai ales cand vine vorba de noi modalitati de relaxare si distractie. Asa ca, un mod inedit de a face asta este folosirea unui model de drona JJRC H36 RC quadcopter. Astfel, puteti surprinde toate imaginile greu accesibile si toate peisajele mult dorite. Mai mult de atat, cu ajutorul radiotelecomenzii cu care vine insotita o veti putea manevra foarte usor.

Produsele care sunt lansate pe piata in ceea ce priveste tehnologia si noi modalitati de relaxare si de distractie vin sa uimeasca intr-un mod cu totul placut pe fiecare dintre noi, iar, daca este sa privim gama de drone ce sunt lansate, atunci cu atat mai mult. Pentru cei care sunt in cautarea unui asemenea model pentru satisfactia si distractia proprie, exista numeroase modele disponibile, dar selectia trebuie facuta de fiecare, functie de ceea ce considera important. Daca vreti un model care sa se plieze functie de nevoile voastre si care sa poata face fata cu brio unor provocari diverse, drona JJRC H36 RC poate fi cu siguranta o optiune cu totul avantajoasa.

Utilizarile unei drone pot fi foarte diverse si putem discuta despre cei care cauta un astfel de model pentru distractia alaturi de prieteni, mai ales in ceea ce priveste petrecerea timpului liber si de petrecere a concediului. Altfel spus, indiferent daca este vorba despre a merge la munte sau la mare, o astfel de drona poate ajuta la obtinerea unor momente distractive pe care le veti petrece alaturi de cei dragi. Tot o utilizare avantajoasa este si cea in care vreti sa surprindeti unele peisaje sau imagini din acele locuri unde nu puteti ajunge pe jos sau pentru a le surprinde de sus, caz in care atasarea unei camere de corpul acestei drone JJRC H36 RC poate fi o solutie.

Modern si facil

De foarte multe ori cand vine vorba despre unele produse moderne, ceea ce este sau poate fi un usor inconvenient este manevrarea si utilizarea lor, dar cu siguranta in cazul acestui model JJRC H36 RC nu vor fi astfel de probleme. Mai mult decat atat, putem discuta despre posibilitatea utilizarii si controlului functionarii acesteia atat de catre cei care au o experienta in domeniu, cat si de catre cei care sunt la inceput de drum.

Pentru asta puteti sa va ajutati de catre radiotelecomanda cu care vine in pachet acest model de drona si care functioneaza pe o frecventa de operare de 2.4 GHz, dar care se bucura si de un design ergonomic usor de tinut in mana si de controlat.

Nu doar telecomanda conteaza cand vine vorba despre un control al functionarii, ci este vorba si despre distanta maxima de operare a acestui model care poate ajunge pana la o valoare de pana la 30 m. In cazul limitarii functionarii acestui model de drona trebuie sa vedeti si nivelul de incarcare al bateriei si al acumulatorului cu care JJRC H36 RC este prevazuta, un acumulator de tipul 3.7 V de 150 mAh, iar asta datorita faptului ca durata de zbor este de 5 minute.

Cum, de cele mai multe ori, se pot intampla si unele accidente, pentru a fi siguri de faptul ca va puteti bucura de utilizarea sa pentru mai mult timp in pachet, mai aveti la dispozitie si 2 elice de schimb.