Cel Mai Bun Epilator IPL Philips

Orice femeie care se epileaza va intelege avantajul detinerii unui aparat de tip IPL, ce poate fi folosit pentru epilare definitiva si nedureroasa, din confortul propriei locuinte. Un astfel de epilator IPL tinde sa fie destul de scump, dar in acest articol va oferim trei variante de la Philips, la preturi diferite, dar care isi vor face treaba foarte bine. Cel mai bun epilator Philips a fost usor de ales, fiind modelul din varful gamei de la producator, dar daca nu vi-l permiteti veti obtine performante deosebite si de la celelalte doua mentionate in top. Tabelul comparativ poate fi folosit pentru a vedea cu usurinta diferentele intre aceste modele.

Recomandarea Rapida

philips logo
  •  Model
  •    Numar Pulsatii:
  •    Durata de Viata (ani):
  •    Senzor Smartskin:
  •    Utilizare pentru:
  •    Accesorii Speciale:
  •    Fara Fir:
  •    Pret:
CEL MAI BUN
Philips Lumea BRI956
Philips Lumea IPL SC2005
Philips Lumea IPL SC1995

Avand doar modelele de la Philips la dispozitie, am obtinut un top 3 al epilatoarelor IPL de la acest producator care sunt de calitate excelenta. Daca nu aveti rabdare sa cititi topul de mai jos, avem aici recomandarea rapida. Primul loc este clar atribuit modelului Philips Lumea BRI956, acesta fiind si relativ nou lansat, astfel incat incorporeaza ultimele tehnologii, are multiple accesorii pentru zone sensibile si o durata de viata de 3 ori mai mare. Pe locul doi veti gasi pe Philips SC2005, cu doar 5+ ani la durata de utilizare, cu posibilitatea folosirii pe zone sensibile, dar fara senzorul Smartskin al epilatorului de pe primul loc. In sfarsit, pentru cei care isi doresc sa economiseasca dar care vor totusi un epilator bun, varianta Lumea SC1995 are performante similare cu cele de la SC2005, dar este o varianta cu fir, deci fara acumulator.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Cel Mai Bun Epilator IPL Philips

1. Philips Lumea BRI956/00

Epilator IPL Philips Lumea BRI956/00
Epilator IPL Philips Lumea BRI956/00

Epilatorul IPL de pe primul loc este Philips BRI956, un model care a ocupat aceeasi pozitie si in topul general al acestor aparate de ingrijire personala. Este epilatorul cu cele mai bune performante, rapid si cu o durata de viata de peste 15 ani, in conditiile acoperirii intregului corp. Are accesorii pentru fata, corp, zona inghinala si axila si poate fi utilizat fara fir, acesta avand un acumulator. Senzorul Smartskin este si el unul foarte bun pentru un astfel de aparat, detectand automat tipul de piele si ajustand puterea aparatului in functie de aceasta. Veti mai gasi pe piata si variantele BRI950 si BRI953, care au un numar mai mic de accesorii, astfel incat nu acopera toate zonele sensibile, dar altfel va ofera acelasi aparat.

+ Eficacitate excelenta, rezultatele aparand dupa 2-3 sedinte. Avand o durata de viata de peste 15 ani, lampa sa se estimeaza ca va fi folosita pentru peste 250,000 pulsatii.

+ Accesorii pentru zone sensibile: formele accesoriilor ii permit sa se adapteze la forma fetei, cea inghinala, etc.

+ Senzorul SmartSkin: aparatul il va folosi pentru a detecta tipul de piele tratat si pentru a se adapta la ea.

+ Rapid si usor de folosit: puteti trata un picior in circa 7 minute, aparatul fiind intuitiv.

+ Fara fir: un alt element care il face usor de folosit, epilatorul beneficiind de un acumulator. In acelasi timp, poate fi folosit si conectat la retea, daca este nevoie.

– Cel mai mare pret, dintre modelele disponibile in acest top.

Vezi pret

2. Philips Lumea IPL SC2005/00

Epilator IPL Philips Lumea IPL SC2005/00
Epilator IPL Philips Lumea IPL SC2005/00

In topul nostru, locul 2 dintre epilatoarele IPL Philips este ocupat de modelul SC2005/00. Avem din nou un numar de pulsatii de peste 250,000, dar de data aceasta durata de folosire este estimata la 5+ ani, fiind deci mult mai mica decat cea de la BRI956. Aparatul poate fi folosit pentru eliminarea parului nedorit atat de pe picioare, cat si de pe brate sau din zona axilei. Nu va fi disponibil pentru zona inghinala sau pentru fata totusi. Are 5 setari de intensitate si este un model fara fir, foarte usor de folosit deci.

+ 250,000 de pulsatii: veti putea sa folositi acest aparat pentru a acoperi intreaga suprafata a corpului pentru tratamente de pana la 5+ ani.

+ 5 trepte de intensitate: acestea va permit sa adaptati folosirea acestui epilator la pielea dumneavoastra si la ce puteti sa suportati.

+ Mod de glisare continua: usor de folosit si de aplicat pulsatiile pe piele.

+ Fara fir: foarte usor de utilizat, acumulatorul permitandu-va sa il folositi fara sa fiti incomodata de fir.

– Nu are accesorii pentru fata/zona inghinala: isi va face treaba foarte bine pentru celelalte zona totusi.

– Durata de folosire de doar 5 ani: un model mai vechi, astfel incat si tehnologia incorporata nu este la fel de durabila.

Vezi pret

3. Philips Lumea IPL SC1995/00

Epilator IPL Philips Lumea IPL SC1995/00
Epilator IPL Philips Lumea IPL SC1995/00

Modelul de pe locul 3, epilatorul IPL Philips Lumea SPC1995/00 are un dezavantaj fata de celelalte in faptul ca este un model cu fir, neavand un acumulator. Deasemenea, nu are nici accesoriile speciale pentru zonele mai sensibile, care ar necesita o forma adaptata. Poate fi folosit si in aceste scopuri totusi, doar ca nu va fi specializat pentru ele. Ca si performante se compara cu ce va ofera modelul SC2005, cu 5+ ani de utilizare si 250,000 pulsatii.

+ Rezultate excelente, de durata: are aceleasi performante ca modelul SC2005, pielea mentinandu-se fina si neteda pentru pana la 2 luni, dupa ce ati trecut de primele cateva sedinte de epilare.

+ 250,000 pulsatii si 5+ ani de utilizare: aveti peste 5 ani in care pielea va fi mentinuta fina cu ajutorul sau, fiind un model profesional ca si rezultate obtinute.

+ 5 trepte de viteza: veti putea sa-i adaptati puterea la tipul de piele si nivelul vostru de sensibilitate.

+ Poate fi folosit pentru majoritatea zonelor sensibile: cu exceptia fetei, aparatul poate fi folosit pentru copr, maini, picioare, inghinal si axila.

– Nu are accesorii speciale pentru zone sensibile: poate fi folosit pentru multe dintre ele, dar nu are mai multe capete specializate pentru acestea.

– Aveti o durata de folosire de numai 5 ani: modelele mai noi au o durata de viata estimata de peste 15 ani, astfel ca avantajul lor este foarte clar.

Vezi pret

Google Analytics Alternative