VORTEX LEDV-40CK308: Pentru mai mult spectacol

VORTEX LEDV-40CK308
  • Design
    (4.5)
  • Video & Audio
    (4.3)
  • Pret
    (4.5)
4.4

Review pe scurt

Pentru cei care sunt mai reticenti la brandurile ceva mai noi, ii asiguram ca ii privinta modelului VORTEX LEDV-40CK308 nu au de ce sa-si faca griji. Acesta beneficiaza de un raport pret calitate foarte bun, iar culorile vii si sunetul clar cu care ne intampina vor face sa merite din plin investitia facuta.

detaliiprodus1

Oricine isi doreste la un moment dat sa se bucure de un moment de relaxare fie urmarind un film sau o emisiune de divertisment sau poate sa urmareasca o competitie sportiva la care nu a avut cum sa fie prezent si care este transmisa la TV. Toate aceste situatii insa au un numitor comun, iar acest numitor este utilizarea unui televizor care sa le asigure nivelul necesar de confort si de relaxare, dar, in acelasi timp, si o experienta audio – video desavarsita. Pentru cei care se afla in cautarea acestui lucru, exista numeroase modele care le stau la dispozitie dar se poate foarte usor apela si la un model VORTEX LEDV-40CK308.

vortex-ledv-40ck308Desi foarte multa lume se orienteaza dupa denumire atunci cand cauta un anumit produs sau dupa firma producatoare, asta nu inseamna ca nu se poate opta si pentru unele produse mai putin cunoscute pentru a fi pe deplin multumiti sau placut surprinsi de performantele lor. In ceea ce priveste modelul VORTEX LEDV-40CK308, aveti posibilitatea de a va bucura de un televizor modern inca de la prima vedere si de la partea exterioara datorita designului sau pe care il are, a muchiilor bine realizate si a suportului cu care este prevazut.

Ceea ce poate fi insa considerat cu adevarat modern de unele persoane este dimensiunea destul de generoasa pe care o are si spunem generoasa pentru ca aceasta asigura diagonala ecranului acestui model. Cu o dimensiune de 90.9 x 7.7 x 51.9 cm fara suportul sau standard si una de 90.9 x 18 x 55 cm cu standul sau, aveti posibilitatea de a va bucura de un ecran cu o diagonala de 102 cm.

Mai multa distractie

Cu siguranta, diagonala unui astfel de ecran va surprinde pe toti cei care vor alege sa-l priveasca, insa lucrurile se pot dovedi si mai avantajoase si poate fi vorba despre calitatea imaginilor care vor rula pe ecranul acestui model VORTEX LEDV-40CK308. Pentru aceasta latura, ceea ce devine cel mai important este rezolutia de care se bucura, fiind una Full HD, dar si caracteristicile speciale cum ar fi tipul LED al display-ului. Tot in calitatea imaginilor care vor rula si in aspectul reliefat, real si a culorilor foarte vii intervin si caracteristicile cum ar fi contrastul foarte bun, aspectul imaginii de 16/9 sau luminozitatea de 200 cd/mp.

Daca nu vreti sa va limitati la utilizarea pe post de televizor, ci veti dori sa apelati si la utilizarea unor alte dispozitive cum ar fi sistemele Home Cinema sau a unor console de gaming, VORTEX LEDV-40CK308 dispune si de unele porturi pe care le veti putea utiliza. Intre aceste porturi se afla un port USB 2.0, un mini-port component, o intrare Scart, un slot pentru card PCMCIA, dar si 3 porturi HDMI. Pentru cei care nu vor sa utilizeze un sistem audio-video, dar care vor sa vizioneze un film, sa asculte muzica sau sa vada unele poze, acest model dispune de prezenta unui player multimedia integrat cu o redare USB.

detaliiprodus1