VORTEX LEDV-19CN06: Diversitate avantajoasa

VORTEX LEDV-19CN06
  • Design
    (4.5)
  • Video & Audio
    (4.5)
  • Pret
    (4.2)
4.4

Review pe scurt

Cu totii ne dorim sa avem casa plina de gadgeturi, eventual unele care sa nu fie foarte scumpe. Si pentru ca acest lucru este acum posibil, va prezentam modelul VORTEX LEDV-19CN06. Acesta este ideal pentru camera copiilor sau pentru orice incapere mai mica datorita dimensiunilor sale reduse, in schimb calitatea nu va va dezamagi deloc.

detaliiprodus1

Fiecare are propriul mod prin care se poate mentine informat si fiecare poate alege daca vrea sa aleaga presa scrisa, presa online sau pentru varianta canalelor TV si la fel poate fi vorba si despre alegerea modului de relaxare si de divertisment. Pentru cei care vor sa ramana pe varianta clasica a programelor asigurate de furnizorul de cablu sau de televiziune digitala, exista modele de televizoare care ii pot ajuta sa faca acest lucru. Un model care va poate ajuta sa fiti mereu informati, dar in acelasi timp va poate ajuta sa va relaxati oriunde ati fi este VORTEX LEDV-19CN06.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

vortex-ledv-19cn06Principalul motiv pentru care acest model poate fi o alegere foarte buna pentru o gama variata de locuri pentru a fi instalat este dat de dimensiunea pe care o are si care va permite sa il instalati pe orice corp de mobila sau chiar si pe un perete. Avand o dimensiune de 44 x 4.8 x 56.8 cm fara standul sau cu care este prevazut, veti putea foarte usor sa il puneti fie pe un suport special sau suspendat.

Daca doriti sa il puneti cu standul cu care este prevazut, atunci dimensiunea pe care o are si care trebuie luata in calcul este de 44 x 16.5 x 29.9 cm, insa suportul este unul care ofera o stabilitate foarte buna indiferent unde ar fi pozitionat. Puteti in acest fel sa va bucurati de VORTEX LEDV-19CN06 fie ca veti alege pentru instalarea sa bucataria voastra, camera copiilor sau poate chiar si un dormitor pentru a urmari emisiunea preferata.

Un model avantajos pentru voi

vortex-ledv-19cn06-1Dupa cum se poate observa, puteti cu ajutorul acestui model sa va asigurati voua un anumit confort dar si pentru a putea avea un confort pentru camera copiilor, de exemplu. In toate cazurile, insa, VORTEX LEDV-19CN06 dispune de o diagonala de 48 cm, dar este mai mult decat suficient pentru cei care vor sa aiba la dispozitie un device la care sa priveasca cand gatesc sau cand vor sa se relaxeze. Nu doar diagonala este importanta, ci si caracteristicile speciale care o insotesc, iar o rezolutie HD este cu siguranta mai buna decat a modelelor vechi sau a celor clasice. Pe langa rezolutie, veti avea si un contrast dinamic de 3000:1, un tip de display LED, dar si o luminozitate de 260 cd/mp pentru a va bucura de imagini foarte reusite, colorate si foarte reliefate.

Utilizarea unui televizor modern, fie ca este VORTEX LEDV-19CN06 sau alt model, nu este strict legata de programele TV, ci poate fi vorba si de o conectare cu alte dispozitive sau alte gadgeturi. Pentru asta va fi nevoie sa apelati la utilizarea porturilor de care dispune si este vorba despre un port HDMI, despre un port USB 2.0, dar si de o intrare Video Composite de tip Mini CVBS sau o intrare mini-port Component. Daca aveti nevoie de un monitor si nu de un televizor, exista posibilitatea de a utiliza intrarea PC a acestui model si de a-l transforma intr-un monitor cu un timp de raspuns de 9 ms.

detaliiprodus1

Google Analytics Alternative