VORTEX LEDV‐32CD3A: O casa moderna

VORTEX LEDV‐32CD3A
  • Design
    (4.6)
  • Video & Audio
    (4.5)
  • Pret
    (4.3)
4.5

Review pe scurt

Un televizor cu o diagonala de 82 cm poate ati fi tentati sa spuneti ca nu este mare lucru, insa, cand veti vedea modelul VORTEX LEDV‐32CD3A nu o sa va vina sa credeti ca poate exista un gadget cu un raport atat de bun pret calitate. Acesta va ofera posibilitatea sa-l conectati la diverse sisteme audio-video, insa si la console de jocuri, astfel incat utilitatea sa va fi vizibil crescuta.

detaliiprodus1

Fiecare zi in cadrul locuintei voastre poate fi petrecuta astfel incat sa va reincarcati bateriile pentru ziua care urmeaza, dar, pentru asta, trebuie sa luati in calcul faptul ca trebuie sa aveti un anumit nivel de confort. Cand discutam despre confort, insa, putem lua in calcul elementele de mobilier, dar in acelasi timp poate fi vorba si despre utilizarea unei aparaturi audio – video sau electrocasnice.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

vortex-ledv%e2%80%9032cd3aPentru a avea un moment de relaxare si in acelasi timp pentru a fi informati despre ceea ce se intampla in jurul vostru, un element care trebuie sa fie prezent in orice locuinta este televizorul, iar un model avantajos pentru voi poate fi VORTEX LEDV‐32CD3A.

Prezenta acestui televizor poate fi cu siguranta un beneficiu pentru voi, mai ales daca este sa il comparam cu unele modele mai vechi si, cu siguranta, mult mai voluminoase ca si gabarit, dar puteti sa va convingeti foarte usor de acest lucru. Aveti astfel posibilitatea de a avea un televizor cu un design modern si cu un aspect care va face ca si spatiul in care va fi pozitionat sa insufle acest aer modern.

Se poate opta astfel si pentru instalarea acestui model in cadrul unui spatiu de recreere la locul de munca, dar si pentru cei care vor sa ofere posibilitatea clientilor de a viziona un meci de fotbal. In toate cazurile, aveti posibilitatea de a instala acest televizor fie cu standul cu care este prevazut, fie fara stand, iar pentru asta puteti lua in calcul o dimensiune de 74 x 7.8 x 45 cm fara suportul cu care este prevazut, dar si varianta de 74 x 16.7 x 47.5 cm pentru utilizarea cu standul sau.

Un televizor pentru mai multe dorinte

vortex-ledv%e2%80%9032cd3a-1Rolul unui televizor poate fi de regula acela de a urmari un film, un program de divertisment, o competitie sportiva sau orice alt program ar putea asigura furnizorul dumneavoastra de cablu. Puteti insa cu ajutorul acestui model VORTEX LEDV‐32CD3A sa va bucurati de mult mai multe utilizari si putem incepe cu cele legate de posibilitatea conectarii unor sisteme audio – video, dar si a unor console de jocuri pentru cei pasionati de astfel de activitati. Ceea ce permite acest lucru sunt porturile de care dispune si puteti utiliza unul din cele 3 porturi HDMI, portul USB 2.0, dar si intrarea de tip scart sau slotul pentru card PCMCIA de tip CI+.

Toate utilizarile, insa, sunt unele care va ofera o experienta video, dar si audio foarte reusita si poate fi vorba despre faptul ca VORTEX LEDV‐32CD3A este un televizor de tip LED cu o diagonala de 82 cm, dar si o rezolutie HD. Fiind vorba si de o posibila utilizare ca si monitor pentru PC, acest model ofera caracteristici precum este viteza de raspuns de 8 ms, dar si o flexibilitate pentru pozitia in fata sa datorita unui unghi de vizibilitate de 178/178. Pentru partea de audio, ceea ce ofera acest model este o iesire audio de 2 x 8 W RMS, dar si un port pentru minijack.

detaliiprodus1

Google Analytics Alternative