Huawei Nova: Fiti in tendinte

Huawei Nova
 • Procesor
  (4.7)
 • RAM
  (4.5)
 • Capacitate
  (4.8)
 • Raport calitate/pret
  (4.7)
4.7

Vezi pret

Tendintele sunt legate atat de moda cat si de accesoriile pe care le folosim sau pe care le folosesc unele persoane, iar cand discutam despre accesorii nu ne referim doar la posete si ceasuri, ci putem aduce in aceasta gama si telefoanele pe care le folosim de zi cu zi. Pentru a avea un telefon cu siguranta modern si care sa va insoteasca fara nici un fel de probleme pentru un timp indelungat, este important ca acesta sa fie modern si performant. Cum concurenta este destul de ridicata, puteti sa va formati o idee despre ceea ce poate fi un telefon performant si cu ajutorul unui model Huawei Nova sau puteti sa treceti direct la utilizarea unuia.

O prima caracteristica cand vine vorba despre astfel de device-uri este cea de a se bucura de o portabilitate ridicata iar portabilitatea nu este altceva decat influenta pe care o poate avea gabaritul unui asemenea model Huawei Nova. In acest caz putem incepe cu dimensiunea pe care o are si este vorba despre cea de 69.1 x 141.2 x 7.1 mm, iar la aceasta se mai adauga si greutatea destul de redusa de doar 146 g. Dupa elementul portabilitatii putem preciza si cel al aspectului, iar daca este sa privim nuanta de gri pe care o are acest smartphone si finisajele foarte reusite, atunci cu siguranta putem sa il pozitionam in gama produselor elegante, dar in acelasi timp si moderne.

Tendinte cu tehnologia

Faptul ca Huawei Nova este un model modern nu trebuie sa fie aratat doar de partea estetica, ci trebuie cantarite si elementele privind functionarea si utilizarea efectiva, iar pentru asta putem incepe cu faptul ca este un smartphone ce prezinta caracteristici de retea 2G, 3G, dar si 4G. Daca vreti insa un model care sa ruleze fara probleme si la o viteza cu totul uimitoare, acest telefon vine in primul rand cu un procesor Octa Core al carui frecventa este de pana la 2000.
Nu doar procesorul conteaza, insa, cand vine vorba despre rularea unor aplicatii sau a unor programe, ci veti mai avea de luat in calcul si memoria RAM ce il echipeaza, dar cu una de 3 GB nu veti avea nici un fel de surprize neplacute.

Exista si programe, aplicatii sau jocuri insa care sunt conditionate de catre sistemul de operare, dar cu Android v6.0 Huawei Nova nu cred ca va va pune vreo piedica in a utiliza orice aplicatie doriti din magazinul Google Play. Completarea caracteristicilor avantajoase in ceea ce priveste acest model pot continua insa si cu memoria interna de pana la 32 GB pe care o detine si care poate fi extinsa pana la o valoare de 128 GB cu ajutorul unui card microSD.

Tot avantaje pot fi considerate si faptul ca vine cu un display de tipul IPS LCD de 5.0 inch al carui rezolutie este de 1920×1080 Full HD, dar si rezolutia de 12 MP a camerei principale, de 8 MP a camerei secundare sau acumulatorul de 3020 mAh cu o durata de viata de pana la 22 ore.

Vezi pret