Stirile Zilei – Mai Sunt Cateva Saptamani Pana la Black Friday, Energizer Lanseaza Noi Telefoane, Un Studiu Despre Achizitia De Electrocasnice si Altele – 27 Octombrie 2018

Sectiunea de stiri zilnice pare sa fie mai degraba ceva saptamanal, dar cum adun cateva linkuri interesante si relevante despre piata de electrocasnice din Romania, mai postez cate un articol de genul asta pe site.

Black Friday se apropie, asa ca ganditi-va ce v-ar interesa sa cumparati si aruncati deja o privire prin magazine, ca sa vedeti care sunt preturile normale pentru acele produse. V-as recomanda sa le si adaugati la favorite, pentru a avea acces usor la ele de Black Friday.

Se apropie Black Friday 2018: urmariti update-urile de pe pagina noastra pentru Black Friday 2018, eveniment ce va avea loc pe 16 noiembrie. Avem deja cateva detalii de la Emag si Flanco pentru aceasta perioada de mari reduceri.

Românii au cea mai mare încredere la achiziționarea electrocasnicelor mici. Mașinile second-hand trezesc suspiciuni: e si greu sa ai incredere cand ti se spune ca marea majoritate a masinilor vandute second-hand in Romania au numarul de kilometri modificat.

Noi telefoane Energizer pe piața din România: par excelente pentru cei ce duc o viata mai activa si isi doresc un model mai rezistent.

Cum se calibreaza bateria la smartphone: din pacate, doar pentru ca telefonul sa functioneze corect, nu are efect asupra duratei de viata a bateriei.

Huawei vrea sa lanseze telefonul P30 Pro cu 12 GB de RAM in 2019: abia astept momentul in care telefoanele vor fi suficient de puternice pentru a fi cuplate la niste ochelari cu AR (augmented reality, gen realitate virtuala dar suprapusa peste lumea reala).

BenQ anunță disponibilitatea modelului EX3501R, un monitor pentru divertisment dotat cu ecran curbat de 35”: nu sunt inca convins ca ecranele curbate vor rezista in timp, desi nu m-ar deranja sa am unul de 35″.