Flanco Deschide Primul Outlet Electro-IT, Ofera Reduceri Excelente

Vineri, 27 aprilie, Flanco a anuntat deschiderea unui nou magazin in reteaua sa, primul de acest fel oferit de catre aceasta firma. Fostul magazin Flanco din zona Mihai Bravu a fost reconfigurat si transformat intr-un outlet, astfel incat acolo veti gasi de acum incolo produse electrocasnice si IT la reduceri foarte bune.

Flanco a anuntat ca magazinul acesta va oferi in special produse aflate in lichidare de stoc sau resigilate, astfel incat sa nu va asteptati la produse ultimul racnet la reducere mare aici. Totusi, daca vreti sa economisiti niste bani, aruncati o privire si la produsele disponibile acolo, inainte sa luati un produs nou. Firma a mai anuntat ca reducerile oferite la outlet vor ajunge si pana la 80%. Ma indoiesc ca veti gasi astfel de reduceri la electrocasnice, dar merita aruncat o privire oricum.

Anuntul specifica ca se vor concentra in special pe televizoare si electrocasnice mari in acest magazin, citand preturi gen 299+ lei pentru un televizor, 399 lei sau mai mult pentru aragazuri sau masini de spalat, in timp ce un aspirator poate fi achizitionat si pentru 99 lei.

In plus, pentru cei care decid sa viziteze si sa foloseasca reducerile disponibile in outlet, Flanco promite o serie de alte beneficii:

  • transportul gratuit pentru orice produs
  • pana la 15 rate fara dobanda prin Cetelem, achizitiile de peste 1,500 lei fiind aprobate in 10 minute, fara adeverinta

Puteti gasi outletul Flanco in apropiere de Kaufland, pe str. Racari nr. 5. Outletul va avea acelasi program ca si inainte, fiind deschis de la 9:00 la 21:00, de luni pana sambata. Duminica se deschide la 10:00 si se inchide la 20:00.

Dragos Sirbu, CEO-ul de la Flanco Retail a declarat:

Eficiența și flexibilitatea în operațiuni sunt valori după care ne ghidăm încă de anul trecut și pe care ni le-am păstrat drept obiective și pentru acest an. În contextul unui consum în creștere, dar și al unui retail tradițional confruntat cu provocări specifice erei digitale, trebuie să ne adaptăm. Anul trecut, asta a însemnat să închidem magazine în marile centre comerciale și să ne concentrăm pe deschideri de spații stradale și boxuri în parcuri comerciale. De data asta, a însemnat să transformăm un magazin, cu o poziție cheie și un spațiu amplu de depozitare, în singurul outlet de produse electro-IT, din București.

Este foarte important ca toți clienții care aud termenul <<outlet>> să știe la ce să se aștepte. Vorbim despre o categorie de produse noi, care funcționează în parametri normali, însă ale căror ambalaje au fost desigilate – fie pentru că au fost cumpărate și ulterior returnate, fie pentru că au fost expuse temporar într-unul dintre magazinele noastre. Acestea pot avea, uneori, mici imperfecțiuni estetice, care nu le afectează funcționalitatea, dar, de cele mai multe ori, sunt impecabile, fără niciun fel de urme. Tocmai de aici vine marele avantaj al unui astfel de magazin fizic – poți să vezi și să verifici produsul, înainte de a decide dacă vrei sau nu să îl cumperi