Pistol de Vopsit Wagner W560 Europe

 • Desing
  (5)
 • Functii si accesorii
  (5)
 • Capacitate
  (5)
 • Pret
  (4.5)
4.9

detaliiprodus1

Daca ai nevoie de un ajutor pentru vopsitul caloriferelor, ramelor de usa sau de geam, mobilierului exterior sau interior, ori ai o curte mare cu foisor, leagan sau jucarii de lemn pe care trebuie sa le intretii, atunci pistolul de vopsit Wagner W560 Europe este potrivit pentru tine.

Bild 014Acesta are pretul de 200 de lei si iti ofera la schimb o calitate profesionala si economie de timp si bani. Vei putea sa realizezi chiar tu lucrarile mici si medii din gospodarie, fara a mai fi nevoie sa apelezi la ajutor extern.

Utilitate si eficienta ridicate

Pistolul este usor si are dimensiuni reduse, putand fi utilizat de oricine si depozitat in spatii mici. Modelul vine insotit de doua recipiente pentru alimentarea cu vopsea. Este vorba de un rezervor de 1.4 litri si unul de 0.8 litri. Rezervoarele sunt destul de incapatoare pentru a fi incarcate la intervale mai mari pe timpul lucrului, pastrandu-si in acelasi timp o greutate care sa permita manuirea cu usurinta. Capacitatea de vopsire este de 150 ml pe minut.

Manerul este de tip soft grip, oferind o priza buna in mana si fiind comod. Lungimea cablului este de 2 metri, oferind o libertate de miscare destul de mare. Pistolul este demontabil, putand fi curatat si depozitat foarte usor.
Aparatul este dotat cu un jet de vopsea reglabil in 3 trepte. Pulverizarea este fina si uniforma, asigurand un randament foarte bun. Debitul de vopsea poate fi reglat precis prin intermediul butonului de pe maner. Vei putea sa vopsesti o suprafata de 5 metri patrati in doar 9 minute, ceea ce inseamna ca vei termina treaba mult mai repede decat in cazul in care ai folosi o pensula clasica. Pentru o utilizare mai confortabila turbina are zgomotul suprimat.

Adaptabilitate la diferite materiale

Cu pistolul Wagner vei putea rezolva o serie larga de treburi din gospodarie. Acesta poate fi incarcat cu diferite vopsele, grunduri, lacuri, dar si cu materiale mai speciale precum conservantii pentru lemn, pesticidele sau uleiurile si lacurile auto.

Tehnologii personalizate pentru o vopsire eficienta

Pentru a-ti usura munca, cei de la Wagner au dotat pistolul cu tehnologia Click&Paint care permite inlocuirea atasamentelor de pulverizare si schimbarea materialului folosit sau a culorii intr-un timp foarte rapid. In acelasi timp, sistemul Perfect Spray pentru vopsea este optimizat pentru a permite introducerea usoara a materialului in rezervor si diluarea acestuia daca este nevoie.

Pachet gata de lucru

La cumpararea pistolului vei primi in pachet si cele doua rezervoare de volume diferite, o paleta de masurare a dilutiei si o valiza foarte practica pentru transport si depozitare. Nu iti ramane decat sa te apuci de treaba.
Asadar, sistemul de vopsire cu pistol Wagner W560 Europe este unul foarte util pentru rezolvarea problemelor din gospodarie precum vopsirea diferitelor obiecte de mobilier exterior sau interior, vopsirea usilor de garaj sau a usilor si ramelor din lemn, a caloriferelor etc.

In acelasi timp pistolul poate fi folosit si pentru stropirea cu pesticide. Avantajul principal oferit de aparat este scaderea timpului de lucru prin cresterea randamentului. Raportul calitate-pret este astfel unul foarte bun.

detaliiprodus1