Trafalet Electric Wagner Power Roll System

  • Desing
  • Functii si accesorii
  • Capacitate
  • Pret
4.5

detaliiprodus1

Trafaletul electric Wagner Power Roll System este aparatul ideal pentru economisire, care face din amenajarea casei o placere. Indiferent daca te afli la prima casa, te-ai mutat de curand in chirie si trebuie sa zugravesti sau iti reamenajezi locuinta, niciodata nu iti vor prinde rau cateva sute de lei bune sau chiar mii de lei daca ai un spatiu mai mare, pe care ar fi trebuit sa le platesti unor echipe de zugravi.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Stock Busters este din nou aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile. Nu ratati ocazia!

Wagner-Power-Roll-SystemTrafaletul Wagner iti ofera un sistem eficient, economic si rapid prin care sa iti rezolvi problema, fiind in acelasi timp extrem de usor si comod de folosit. Pentru o investitie de doar 450 de lei si de cateva ore pentru aplicarea vopselei pe pereti te vei bucura de o casa cu totul noua.

Aplicare eficienta si rapida

Aparatul este adaptat pentru lucrul in timp scurt, fiind dotat in primul rand cu un sistem care permite alimentarea continua cu vopsea direct din cutie.

Este vorba de un furtun rezistent care face legatura intre rola si cutia de vopsea. In acest fel nu va mai trebui sa te apleci si nici sa ai grija sa nu curga vopsea de pe rola, intrucat aceasta se va alimenta automat. Timpul economisit la alimentare iti va oferi posibilitatea lucrului continuu, reusind astfel sa termini lucrarea intr-un timp record. Apoi, sistemul este dotat cu un indicator de debit si cu o functie speciala de autocuratare care curata pompa in doar cateva minute.

Vei fi astfel mereu in control si nu vei mai avea de intretinut aparatul dupa terminarea lucrului. In plus, pentru o utilizare comoda, manerul este de tip soft grip.

Trafalet ideal atat pentru interior, cat si pentru exterior

Aparatul are un debit de 450 de militri pe minut, avand astfel un randament remarcabil. Vei putea acoperi o suprafata de 15 metri patrati in doar 7 minute. Avand o lungime a furtunului de 4.9 metri vei avea o libertate mare de miscare. In plus, fiind foarte usor, aparatul iti va permite sa il iei cu tine pe scara sau pe schela si sa acoperi astfel si suprafete mai inalte, de exterior. Pentru un control ridicat vei putea regla debitul prin intermediul butonului de pe maner.
Trafaletul poate fi folosit pentru aplicarea vopselelor latex, a grundurilor, lacurilor, amorselor, uleiurilor etc.

Accesoriu pentru zugravirea pe langa muchii

Cu totii stim cat de neplacut este sa maschezi de fiecare data muchiile si plintele pentru a nu fi patate de vopsea. Mascarea acestor zone poate lua destul de mult timp si te poate obliga de multe ori sa apelezi la metode improvizate. Cu ajutorul atasamentului FineLiner aceasta problema este insa rezolvata extrem de rapid. Atasamentul permite vopsirea cu precizie pe langa plinte datorita ramei laterale ajustabile, utila chiar si pentru suprafetele mici.
In concluzie, trafaletul electric Wagner Power Roll System reprezinta o solutie foarte practica pentru cei care vor sa realizeze pe cont propriu lucrarile din casa sau exterior si tin la economisirea timpului. Oferind posibilitatea lucrului continuu datorita faptului ca nu mai e necesara alimentarea manuala cu vopsea, trafaletul ofera o viteza foarte buna si permite astfel terminarea lucrarilor in timp record.

detaliiprodus1

Google Analytics Alternative