Sistem de Zugravit si Vopsit Wagner Flexio 867

  • Desing
  • Functii si accesorii
  • Capacitate
  • Pret
4.5

detaliiprodus1

Daca te numeri printre persoanele pricepute care prefera sa faca lucrurile cu mana lor, atunci sistemul de zugravit si vopsit Wagner Flexio 867 ti se va parea partenerul ideal pentru a reamenaja casa sau spatiile exterioare. Vei putea astfel sa economisesti bani fara a depune eforturi considerabile pentru a realiza chiar tu proiectele.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Stock Busters este din nou aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile. Nu ratati ocazia!

Investind doar 660 de lei vei beneficia de un sistem profesional de zugravit si vei economisi sume importante cu care vei putea cumpara alte lucruri pentru casa.

Wagner-Flexio-867Constructie compacta, adaptata pentru orice tip de suprafata

Chiar daca sistemul poate fi folosit fara probleme pentru zugravirea spatiilor largi chiar si din exterior, asta nu inseamna ca trebuie sa ocupe la fel de mult spatiu. Flexio 867 a fost adaptat pentru a putea fi depozitat cu usurinta in orice debara sau garaj. Acesta este foarte compact, avand carcasa dotata cu loc de depozitare pentru pistol, furtun si toate accesoriile. Vei gasi in cutie atasamentul pentru zugravit WallPerfect, atasamentul pentru vopsit PerfectSpray, o paleta pentru masurarea dilutiei, o palnie pentru umplerea rezervorului si chiar si un afis pentru testarea pulverizarii.

Multifunctional si usor de folosit

Flexio 867 poate fi folosit de oricine, avand un sistem foarte usor de utilizare. Cu ajutorul pistolului, intregul proces va parea o joaca. Iti va lua cu siguranta mai mult timp sa alegi culorile potrivite pentru designul camerelor decat sa le aplici. Sistemul este potrivit pentru vopsirea si zugravirea peretilor, tavanelor, usilor si gardurilor, precum si a mobilierului. Un avantaj important este acela ca procesul va fi foarte curat, fara sa ai de lucru in urma ta. Pentru a oferi o priza buna in mana si o utilizare comoda, pistolul este dotat cu un maner soft grip. Lungimea furtunului este de 3.5 m, asa va vei avea o libertate de miscare extinsa.

Datorita functiei Perfect Spray pentru vopsea vei putea introduce si dilua materialul in borcan foarte rapid. Functia Perfect Spray pentru lavabil asigura o acoperire uniforma si ofera precizie.
Un alt avantaj important este oferit de tehnologia Click&Paint care permite atasarea si interschinbarea rapida a atasamentelor de pulverizare. Vei putea astfel sa schimbi materialul sau culorile extrem de usor.

Putere profesionala pentru o eficienta ridicata

Atunci cand iti amenajezi casa sau spatiile anexe iti doresti sa ai un randament bun, astfel incat sa termini lucrarea eficient si intr-un timp scurt. Pentru a te sustine, Wagner a dotat sistemul multifunctional cu o turbina puternica X-BOOST care permite pulverizarea oricarui tip de vopsea nediluata. Puterea este de 630 W, iar energia de pulverizare este de 200 W.

Jetul este reglabil in 3 trepte si este posibila si vopsirea in unghi. In plus, tehnologia I-Spray incorporata in atasamentul de pulverizare WallPerfect permite pulverizarea unei cantitati mari de vopsea intr-un timp mult mai scurt. Acoperirea este completa, iar rezultatul final este acelasi ca in cazul aplicarii a doua straturi de vopsea cu o pensula sau rola, timpul economisit facand diferenta. Capacitatea de pompare este de pana la 400 de grame pe minut, iar vascozitatea este de 4000 mPas.

In concluzie, sistemul Wagner Flexio 867 te va ajuta sa realizezi chiar tu lucrarile de amenajare a casei sau spatiilor conexe, iar rezultatele vor fi impresionante. Iti vei putea ajuta ulterior chiar si prietenii.

detaliiprodus1

Google Analytics Alternative