Drujba TAIGA BP3850, Accesibila, De 5.2 CP, Un Model Profesionist Accesibil si Amatorilor Ca Pret

TAIGA BP3850
 • Design
  (4.8)
 • Capacitate cilindrica
  (4.7)
 • Greutate
  (4.5)
 • Pret
  (4.7)
4.7

Review pe scurt

TAIGA BP3850 este o drujba profesionala, ce pare dedicata folosirii de catre gospodari pe langa casa in special, facand fata unor sarcini dificile si prelucrand cantitati mari de lemne fara probleme.

Vezi pret

TAIGA BP3850 este o drujba de origine ruseasca, un model de calitate foarte buna, cu performante deosebite si potrivita utilizarii in circumstante ceva mai grele. Este descris de multi ca un model profesional, important pentru cei ce au nevoie de asa ceva pe langa casa, dar nu-si permit sa plateasca pretul mare al unui model de top.

TAIGA BP3850In ce priveste performantele acestei drujbe, rusoaica TAIGA BP3850 este un model pe benzina, ce are un pret foarte redus, in ciuda faptului ca este descris ca un model ce face fata in situatii grele. Utilizatorii mentioneaza ca au folosit motofierastraul la taierea a 10-15 mc de lemne fara probleme, deci este un model care duce. Reuseste acest lucru datorita motorului de 52 cc si 5.2 CP, folosind o lama lunga, de 40 cm.

Plusurile motofierastraului TAIGA BP3850

+ Perfecta pentru prelucrarea cantitatilor mari de lemne: puteti taia lemne pentru foc, dobori busteni, etc. Modelul este unul puternic si rezistent, deci face fata cu brio in situatii dificile.

+ Motor puternic, 5.2 CP: cu viteza maxima de pana la 11,000 RPM si cu o putere de 3850W, in timp ce capacitatea este de 52 cm3.

+ Lama de 40 cm: suficient de lunga pentru a prelucra fara probleme si lemne mai groase, sau busteni.

+ Accesorii multiple: in pachetul drujbei TAIGA BP3850 veti gasi lama, protectia pentru lama, lantul, dar si o trusa de scule pentru intretinerea sa, impreuna cu gheara cu 4 colti pentru busteni.

TAIGA BP3850 2+ Model rusesc, rezistent in timp: ca si alte produse de origina ruseasca, tehnologia nu o da afara din casa, dar isi face treaba bine, fara sa faca nazuri. Ar trebui sa fie si usor de reparat.

+ Foarte ieftina: se gaseste la reducere destul de des, deci nu va recomand sa platiti pretul intreg pe ea. Concureaza printre cele mai ieftine drujbe pe benzina, dar ca performante este una din cele mai bune din acea zona.

Minusuri

– Model profesionist, dar nu e la nivelul brandurilor de renume: pentru cei ce lucreaza toata ziua cu drujba, modele de la Husqvarna, Makita si alte branduri de top sunt in continuare recomandate. Pentru cei ce vor performanta, dar nu au chiar in fiecare zi treaba cu drujba, un model ieftin rusesc isi poate indeplini sarcinile cu brio.

Concluzia

TAIGA BP3850 este o drujba profesionala, ce pare dedicata folosirii de catre gospodari pe langa casa in special, facand fata unor sarcini dificile si prelucrand cantitati mari de lemne fara probleme.

Vezi pret