Masina de gaurit/insurubat cu 2 acumulatori Skil F0151001AT: nu mai trebuie sa apelezi la vecini

Skil F0151001AT
  • Putere
    (4)
  • Viteza
    (4.5)
  • Pret
    (4.5)
4.3

Review pe scurt

Daca esti in cautarea de scule care intr-adevar sa-ti fie de un real folos in casa, atunci masina de gaurit/insurubat cu 2 acumulatori Skil F0151001AT pare a fi tot ce ai nevoie. Datorita acumulatorului de care beneficiaza, vei avea posibilitatea sa lucrezi in deplina libertate de miscare. Restul de caracteristici nu fac decat sa vina in completarea avantajelor care o descriu.

detaliiprodus1

Cu siguranta ai trecut prin momente in care ai avut nevoie sa instalezi un corp de mobila pe un perete sau sa strangi anumite suruburi, fie ca este vorba de usi sau de mobila. Daca pana acum, de fiecare data cand ai avut nevoie de astfel de lucruri, ai apelat la un vecin sau la un prieten, este momentul sa treci la achizitia unei unelte care sa te ajute de fiecare data cand ai nevoie. Varianta optima de un astfel de produs este masina de gaurit/insurubat Skil F0151001AT.Skil-F0151001AT

Principalul motiv, pe langa cel al pretului avantajos, pentru care sa alegi o astfel de unealta, se datoreaza faptului ca este una cu acumulator care elimina limitele lucrului si locurilor in care poti lucra cu ea. Datorita prezentei acumulatorului, nu mai esti limitat de pozitia si distanta fata de o sursa de curent sau de lungimea cablului de alimentare, iar daca pozitia in care ai ceva de insurubat sau gaurit mai este si incomoda, atunci cu siguranta vei aprecia aceasta caracteristica. Exista si posibilitatea de utilizare de lunga durata, data atat de capacitatea acumulatorului cat si de faptul ca pachetul oferit al acestei unelte poate cuprinde chiar si doi acumulatori.

Manevrare fara probleme

Designul ergonomic si modern este si el unul care vine sa te ajute, mai ales ca ajuta la o prindere cat mai ferma a acesteia si o intrebuintare sau o manevrare mult mai usoara, fie ca este vorba de momentul in care doresti sa strangi un surub sau sa dai o gaura. Acest avantaj este dat si de greutatea destul de redusa pe care masina o are si vorbim despre o greutate de 1.6 kg. In ceea ce priveste realizarea unor gauri, trebuie sa tii cont ca puterea acestei masini de gaurit/insurubat iti permite sa realizezi gauri in lemn cu un diametru de 24 mm si gauri in otel cu un diametru de 8 mm, toate putand fi realizate cu burghie ce se incadreaza in dimensiunea de 10 mm a mandrinei. Mandrina de care dispune este una fara cheie si cu bucsa dubla pentru a-ti permite sa schimbi foarte usor burghiile sau dispozitivele de insurubat, iar daca veti avea de lucru intr-un loc fara lumina sau in conditii de iluminare insuficienta, aveti la dispozitie un spot luminos pentru a va ajuta in acest sens de fiecare data cand apasati pe butonul de pornire.Skil-F0151001AT-

Daca va doriti sa utilizati unealta pentru insurubat, aveti la dispozitie o viteza maxima de 1100 rpm care poate fi controlata cu ajutorul tehnologiei VariTorque cu cele 20 de pozitii pentru insurubare. Aveti insa la dispozitie si functia reverse pentru situatia in care doriti sa demontati sau sa desurubati ceva, aceasta functie putand fi folosita si atunci cand vreti sa scoateti burghiul mai usor din materialul in care ati dat gauri. Cu o carcasa de transport, cu doi acumulatori dar si cu incarcatorul, burghie sau suportul de prindere magnetic, aceasta masina de insurubat/gaurit Skil este tot ce aveti nevoie pentru o gama foarte variata de activitati gospodaresti.

detaliiprodus1