Skil F0150730AA: Accesibila pentru oricine

Skil F0150730AA
  • Putere
    (4.4)
  • Greutate
    (4.7)
  • Pret
    (4.6)
4.6

Review pe scurt

Pentru cei care va doriti o coasa electrica, modelul F0150730AA de la Skil este unul care se pliaza oricaror gusturi sau buzunare. Are niste dimensiuni reglabile ce va vor crea un mediu de lucru flexibil, iar puterea motorului sau va va da posibilitatea de a o folosi chiar si in mediul casnic.

detaliiprodus1

Cei care locuiesc la casa stiu cat de greu le este sa pastreze curtea mereu verde si cu o uniformitate de invidiat. Pentru a cosi gazonul sau iarba de pe langa casa, dar si sa luati in considerare o uniformitate deosebita, veti avea nevoie de o coasa speciala ce va tunde uniform, dumneavoastra trebuind doar sa o manevrati corect, avand in vedere fapul ca este extrem de manevrabila. Pentru o gradina de invidiat, ati putea sa optati pentru o coasa electrica ce ofera caracteristici bune si un pret accesibil. Este vorba despre coasa electrica Skil F0150730AA ce va va multumi din prima clipa.Skil-F0150730AA-

Ca si design, o sa va bucurati de un aparat ergonomic si usor de folosit de toata lumea, dimensiunile sale fiind unele reglabile. Daca persoana ce utilizeaza coasa este mai inalta sau mai scunda, atunci va putea sa regleze manerul in inaltime pentru ca acesta are un ax telescopic ce va permite un reglaj intre 80 si 110 cm. Manerele de care dispune au fost alese in asa fel incat sa poata oferi un echilibru aparatului si sa si functioneze in conditii normale chiar daca niciodata nu ati mai folosit acest tip de aparat. Manevrabilitatea sporita este data nu numai de manere si de axul telescopic ce se poate extinde, ci si de greutatea de doar 2.6 kg. In acest sens, coasa va fi in echilibru perfect pentru a incepe procesul de taiere a ierbii si isi va pastra acest echilibru si in timpul utilizarii.

Totul pentru gazonul tau

Fiind o coasa electrica, este clar ca se va alimenta la o sursa de energie electrica, astfel va trebui sa ii asigurati alimentarea cu ajutorul cablului de alimentare de care dispune. Puterea sa este de 250 W, deci una potrivita pentru uz casnic si pentru a taia tot gazonul din fata casei si iarba de pe langa. Taierea va fi de acum la un alt nivel pentru ca aceasta coasa are un sistem de taiere cu fir dublu, mult mai eficient decet cel cu un singur fir. Vorbim aici de o lungime a firului de 2.5 m fiecare dintre cele doua bucati. De acum o sa taiati un diametru de aproximativ 25 cm, asa ca o sa terminati mult mai repede treaba. Diametrul firului de taiere este de 1.2 mm, ceea ce o sa permita sa taiati si iarba mai mare sau cu tulpina mai groasa. Cele 12000 rpm vor ajuta ca iarba sa zboare din fata coasei pentru a continua taierea in acelasi ritm alert.

Coasa electrica Skil F0150730AA este una de care o sa va bucurati indiferent de cat gazon aveti si de cat de pretentios este. De acum firele de iarba vor fi uniforme si nu o sa mai aveti nici o planta nedorita pe langa gard sau casa. Un avantaj de precizat mai este si existenta functiei Tap & Go ce va derula usor si simplu firul in caz de necesitate in timpul lucrului. Ca si pret, este foarte accesibil oricarui buzunar, asa ca oricine poate beneficia de aceasta si de caracteristicile sale bune.

detaliiprodus1