Ruris XTP114: Elimina lopata pentru zapada

Ruris XTP114
 • Putere
  (4.6)
 • Latime maxima
  (4.7)
 • Inaltime maxima
  (4.4)
 • Pret
  (4.7)
4.6

Review pe scurt

Pentru cei care isi doresc o freza de zapada cu un pret acceptabil si eficienta in a-si face treaba bine, modelul Ruris XTP114 este o idee binevenita. Fiind alimentata cu benzina, nu veti depinde de o sursa de curent electric, ceea ce inseamna ca freza va putea fi folosita la capacitate maxima oriunde aveti nevoie.

detaliiprodus1

Puteti sa va imaginati sau pentru cei care au mai facut aceste lucruri sa isi aminteasca cum este sa te trezesti dimineata si sa trebuiasca sa dai zapada din curte, din gradina sau din locul de parcare. Acest lucru este cu atat mai dificil si mai neplacut cu cat toata activitatea se va desfasura cu ajutorul unei lopeti, iar daca este si una de dimensiuni mai reduse cu siguranta nu veti avea un spor prea ridicat. Daca vreti sa nu treceti sau sa nu mai treceti prin asa ceva, poate este timpul sa va achizitionati o freza de zapada precum modelul Ruris XTP114.Ruris-XTP114

Dupa cum se poate vedea, acest model este unul care va va proteja atat de frig, ajutandu-va sa deszapeziti fara probleme o suprafata mai mare intr-un timp mult mai scurt, dar va va ajuta sa economisiti si efort. Daca locuiti la casa si aveti anumite alei intre anexele locuintei sau pur si simplu vreti sa va curatati toata gradina sau curtea, un astfel de model este cu atat mai recomandat. Realizarea acestui model de freza este una care permite utilizarea foarte simpla si fara probleme si nu necesita o foarte mare experienta in domeniu, iar daca ati folosit o masina de tuns iarba sau gazonul, cu atat mai mult veti putea sa utilizati aceasta masina foarte usor. Un alt avantaj adus de aceste freze de zapada actionate prin impingere este datorat materialului folosit pentru realizarea burghiului, fie ca este unul de cauciuc sau unul metalic, dar care ajuta la o utilizare silentioasa si fara vibratii puternice.

Rezultate pe masura asteptarilor

Structura acestui model este una destul de simpla cu un burghiu si cu gura de evacuare a zapezii in partea maxim fata, partea de motor in zona de mijloc, iar in partea din spate partea de maner si dispozitive de control al functionarii si manevrarii. Daca vrem sa ne referim strict la avantajele pe care vi le ofera Ruris XTP114, atunci putem incepe cu faptul ca este o freza pe benzina ce nu are zona de actiune limitata cum este cazul rudelor sale electrice. Acest lucru va permite sa o manevrati si sa o utilizati oriunde aveti nevoie in curtea, gradina sau spatiul pe care doriti sa il deszapeziti.Ruris-XTP114-

Aceasta functionare pe benzina, dar si rezultatele pe care le ofera, au in mijloc motorul cu o putere de 4 CP ce garanteaza in mod sigur o eficienta mult mai mare decat daca ati fi utilizat metode manuale clasice de deszapezit. Aceasta freza va face toata munca pe care trebuia sa o faceti dumneavoastra, iar daca este sa specificam faptul ca are o inaltima maxima de lucru de 25 cm, nu trebuie sa va faceti griji chiar daca afara ninge abundent sau stratul de zapada este unul semnificativ. Pe langa motorul Kama si puterea acestuia, mai avem si alte caracteristici care sa va convinga de utilitatea acestui model, iar in acest caz vom specifica latimea maxima de lucru de 53 cm.

Toate specificatiile si toate caracteristicile de care beneficiaza acest model de freza sunt unele ce scad din importanta pretului, dar in acelasi timp este un model care va elimina orice efort si orice munca din partea dumneavoastra.

detaliiprodus1