Ruris LP-GT09: Pentru cei harnici

Ruris LP-GT09
  • Putere
    (4.3)
  • Greutate
    (4.7)
  • Pret
    (5)
4.7

Review pe scurt

Avand in vedere ca tehnologia a evoluat pe toate planurile, iata ca si coasele au acum parte de o imbunatatire substantiala, modele electrice precum Ruris LP-GT09 fiind la mare cautare din ce in ce mai mult. Pe langa faptul ca economisiti foarte mult timp, acestea va mai ofera si beneficiul unui lucru bine facut, exact asa cum isi doreste fiecare gospodar la casa lui.

detaliiprodus1

Fara a tine cont de locuinta pe care o ai, ca este una cu o gradina mare si o curte la fel de mare sau este una doar cu o curte mai redusa, este nevoie sa o intretineti. Desigur, intretinerea gradinii se poate face si daca ne referim la cea din fata blocului sau din jurul blocului, dar si la spatiul verde amenajat in anumite zone. Ajutorul pe care il puteti primi in aceasta activitate de intretinere este cu atat mai mare cu cat elimina o optiune clasica ce consuma atat timp cat si efort. In acest caz, ne referim la posibilitatea utilizarii unei coase electrice in defavoarea celei manuale. Motocoasa electrica Ruris LP-GT09 este unul dintre modelele care va poate ajuta in aceste activitati.Ruris-LP-GT09

Motivele pentru care puteti sau trebuie sa apelati la un astfel de model de motocoasa sunt multiple iar principalele au fost mentionate si in introducere, mai ales ca ajuta la economisirea unei cantitati de efort, dar si a faptului ca economisiti foarte mult timp. Daca vorbim strict despre avantajele acestui model, veti avea in primul rand dimensiunea pe care aceasta o are, o dimensiune net mai mica decat a produselor similare, dar care functioneaza pe benzina. Un alt avantaj este dat de faptul ca nu necesita decat o sursa de energie electrica pentru a putea fi utilizata si nu are nevoie de benzina sau de amestecuri complicate de benzina cu ulei. Chiar daca cele pe benzina pot fi utilizate oriunde, atat timp cat au combustibil, acest model compenseaza prin portabilitate. Pe langa portabilitate, nici utilizarea sa nu este una complicata si greoaie si nu necesita anumite instructaje de specialitate.

Mereu la indemana

Alte avantaje pe care le ofera acest model de coasa electrica sunt conectate la partea tehnica a acesteia, o parte ce are pozitionat in centru motorul electric cu o putere de 250 W. Aceasta putere este suficienta pentru a putea realiza o gama destul de variata de lucrari in ceea ce priveste taiatul ierbii, a gazonului sau a vegetatiei din jurul locuintei, blocului sau din curte. Aceasta putere va ofera rezultate foarte bune prin intermediul tehnologiei de taiere cu fir, o tehnologie care presupune si existenta unui fir de taiere cu un diametru de 1 mm pentru a putea fi gata de utilizare. In ceea ce priveste insa alimentarea acestui motor, nu trebuie sa va faceti probleme deoarece functioneaza cu orice sursa de tensiune de aproximativ 230 V, deci de la orice priza casnica din sistemul national de energie.

Fiabilitatea si eficienta coasei electrice Ruris mai sunt conditionate sau mai bine spus mai sunt sustinute de posibilitatea de manevrare fara probleme prin prisma greutatii reduse de doar 1.2 kg pe care o are. Tot in acest domeniu se incadreaza diametrul de taiere de 20 cm pe care il are, viteza de 14000 de rotatii a capului de taiere, dar si faptul ca puteti sa introduceti in capul de taiere un cablu cu o lungime de pana la 6 m. Daca este sa specificam si detaliul legat de pret si de faptul ca acesta este unul destul de avantajos, atunci cu siguranta achizitia acestui model nu va fi o problema.

detaliiprodus1