Hidroforul Ruris Aquapower 2011

Ruris Aquapower 2011
 • Putere
  (4.8)
 • Debit Maxim
  (4.8)
 • Inaltime de refulare
  (4.9)
 • Pret
  (4.7)
4.8

Review pe scurt

Alegeti hidroforul Ruris Aquapower 2011 daca aveti nevoie de un model de puterea si caracteristicile acestuia. Este un produs gandit sa isi faca treaba, cu un design industrial dar rezistent in timp.

Vezi pret

Ruris Aquapower 2011 este un hidrofor accesibil ca pret, cu performante destul de bune, ce poate fi utilizat pentru pomparea de apa de la o adancime medie, cu un debit de pana la 58 litri pe minut. Veti descoperi un produs care isi face treaba cum trebuie, un model cu un pret bun si o putere mare.

In ce priveste caracteristicile acestui model de la Ruris, Aquapower 2011 vine cu o putere de 1100W, una destul de mare. Tensiunea de alimentare a hidroforului este de 230V, in timp ce capacitatea vasului de expansiune este de 50 litri. Foloseste curent de tip monofazat, este destinat uzului rezidential si are o culoare portocalie ce ii intareste caracterul utilitar, nefiind un model destinat sa ia ochiul cu designul sau.

Ruris Aquapower 2011 are printre performantele sale acel debit maxim de 58 litri pe minut, aparatul tragand apa de la adancimi medii, de pana la 9 metri. In ce priveste inaltimea pana la care poate livra apa, aceasta se duce pana la 55 metri, multumita motorului puternic.

Plusurile hidroforului Ruris Aquapower 2011

Motorul puternic, 1100W: pentru gama de pret in care se afla, motorul este unul bun si puternic. Gama de 1000-1500W este cea mai raspandita in randul hidrofoarelor, fiind foarte buna pentru uz de tip rezidential.

Caracteristicile tehnice: este folosit pentru aducerea apei de la adancimi medii, de maxim 9 metri, aducand pana la 58 litri pe minut, cu inaltimea de refulare ajungand pana la 55 metri. Acestea sunt performante bune pentru un hidrofor, bineinteles cu conditia ca apa sa fie accesibila in acei maxim 9 metri adancime.

Debitul de 58 l/min: acesta este debitul maxim, hidroforul Ruris Aquapower 2011 aducand peste 3,000 litri de apa pe ora la suprafata. Pentru uz rezidential, cantitatea de apa este una foarte buna, insemnand aproape 1 litru pe secunda.

Nivel bun al zgomotului: la cei 74 dB ai sai, hidroforul are un nivel decent al zgomotului.

2 ani garantie: utilizati-l zi si noapte, in toate conditiile, iar timp de 2 ani aveti garantia ca va fi reparat sau inlocuit daca se strica.

Minusuri

Nu va satisface nevoile tuturor: s-ar putea sa aveti nevoie sa aduceti apa de la o adancime mai mare, de un debit maxim mai bun sau de caracteristici tehnice superioare. Asigurati-va ca performantele sale sunt cele potrivite pentru ce aveti nevoie.

Concluzia

Alegeti hidroforul Ruris Aquapower 2011 daca aveti nevoie de un model de puterea si caracteristicile acestuia. Este un produs gandit sa isi faca treaba, cu un design industrial dar rezistent in timp.

Vezi pret