Masina de gaurit si insurubat cu acumulator NiCd Skil F0152395AH: manevrare oriunde si oricand

NiCd Skil F0152395AH
  • Putere
    (4.5)
  • Viteza
    (4)
  • Pret
    (4.8)
4.4

Review pe scurt

La un pret mai mult decat decent, masina de gaurit si insurubat cu acumulator NiCd Skil F0152395AH este ajutorul mult dorit de catre orice barbat in casa lui. Datorita faptului ca se poate alimenta doar pe baza de acumulator, fara sa mai trebuiasca sa depindeti de vreo priza anume, acest model se va dovedi a fi si foarte portabil datorita greutatii sale reduse.

detaliiprodus1

Exista numeroase momente in care ai ceva de mesterit prin casa chiar si atunci cand locuiesti la bloc, fapt pentru care este nevoie sa aveti mereu la indemana sculele necesare. Ceea ce nu ar trebui sa lipseasca pentru ca niciodata nu stii cand vei avea nevoie de ea este o masina de gaurit si de insurubat, cu precadere sa fie una si aceeasi unealta, iar pentru o utilitate si mai mare este recomandat sa apelati la una cu acumulator precum cea Skil F0152395AH.

Un produs 2 in 1

Avantajul major al achizitiei unei astfel de unelte este cel al posibilitatii de utilizare oriunde si oricand, atat timp cat acumulatorii sunt incarcati fara a mai depinde de o sursa de curent sau de lungimea cablului de alimentare. Mai aveti un avantaj oferit de portabilitatea de care se bucura datorita greutatii de 1.5 kg si care face din acest produs semiprofesional un partener de nadejde oriunde ai calatori sau oriunde ati avea ceva de reparat. Aceasta utilitate este data si de designul ergonomic care o face sa fie foarte usor de tinut in mana si iti va permite o utilizare foarte usoara.NiCd-Skil-F0152395AH

Cele mai multe caracteristici sunt insa cele legate de functionarea de care dispune si care iti garanteaza rezultate foarte bune ale muncii tale si posibilitatea de a realiza multe activitati fara a exista nici un fel de risc. Avand in vedere ca vorbim despre un produs semiprofesional, aceasta masina de gaurit si insurubat Skil va ofera posibilitatea atat de a strange suruburi, dar si de a da anumite gauri. In ceea ce priveste diametrul de insurubare, acesta trebuie insa sa fie de 5 mm, iar daca este sa aveti nevoie de a da anumite gauri, puteti apela la functia de gaurire care va permite sa realizati gauri in lemn de pana la 20 mm, dar si gauri in otel cu o dimensiune de 6 mm in diametru. Toate acestea insa trebuie sa tina cont de faptul ca dimensiunea mandrinei este de numai 10 mm. Aceasta mandrina fara cheie si cu un sistem de prindere pe baza unei bucse duble va va ajuta si la schimbarea accesoriilor functie de necesitati intr-un mod foarte rapid.

Celelalte caracteristici functionale sunt date de viteza de rotatie a acesteia, avand o viteza maxima de 550 rpm, dar care poate fi selectata cu ajutorul celor 5 trepte de torsiune pentru a nu insuruba prea tare sau pentru a avea un control total asupra acesteia in momentul folosirii. La capatul celor 5 trepte de reglare veti avea insa pozitia blocata pentru gaurire, iar daca vreti sa desurubati sau sa scoateti burghiul trebuie numai sa activati functia revers a acesteia. In momentul achizitiei, aceasta masina vine dotata cu un acumulator de 12 V NiCd care insa are o capacitate de 1.2 Ah ce se poate reincarca complet pentru a putea fi folosit intr-un timp de 3h. Cu toate aceste caracteristici de care dispune, mai ramane sa va hotarati daca veti plati pretul destul de avantajos pe care masina de insurubat sau de gaurit il are.

detaliiprodus1