Drujba Makita EA3200S35B, Calitate Excelenta Pentru Un Model Destinat Uzului Usor, Are Lama de 35 cm si 1.8 CP, Pe Benzina

Makita EA3200S35B
  • Design
    (4.7)
  • Capacitate cilindrica
    (4.6)
  • Greutate
    (4.8)
3.5

Review pe scurt

Makita EA3200S35B are un pret peste medie, dar primiti la schimb calitatea uzuala a acestui producator si o drujba ce isi va face treaba foarte bine pe lang acasa. Pentru taiat lemne de foc, toaletare copaci si alte sarcini nu foarte intensive, este o alegere foarte buna.

Vezi pret

Makita EA3200S35B este un motofierastrau gandit pentru utilizatorul mediu, un model ce ar trebui ales pentru utilizare usoara. Desi nu este genul cu care sa taiati copaci, pentru toaletare, taiere lemne de foc, realizare cofraje si alte lucrari similare in constructii sau pe langa casa, se potriveste foarte bine.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Utilizatorul casnic nu are nevoie de o drujba ce ar fi folosita de catre profesionisti, deci nu ar trebui sa plateasca pretul asociat unor modele foarte avansate. Pe de alta parte, o drujba face parte din arsenalul multor proprietari de case, folositoare mai tot timpul pe langa casa. Fie ca taiati lemne pentru iarna, fie ca aveti nevoie la constructii sau pentru alte scopuri, va sfatuiesc sa alegeti un model usor si capabil sa isi faca treaba cu usurinta. Makita este unul din producatorii ce ofera modele atat pentru utilizatori casnici cat si pentru cei profesionisti, avand in general preturi ceva mai mari, dar si calitate peste medie.

Usor de manevrat, Makita EA3200S35B este un model de drujba robust, ce se porneste foarte usor, folosind in acest scop sistemul Touch & Stop si aprindere electronica. Apasati pe un simplu buton, iar drujba va porni sau se va opri imediat.

Lama sa are 35 cm, in timp ce grosimea lantului este de 1.3 mm. Drujba are o greutate de 4.1 kg, un motor de 32 cm3 si 1.8 CP , in timp ce rezervorul are 400 ml.

Plusurile drujbei Makita EA3200S35B

+ Calitatea Makita: producatorul este cunoscut printre utilizatorii de astfel de scule, fiind apreciat pentru calitatea si fiabilitatea produselor sale.

+ Lama de 35 cm: aceasta o face potrivita pentru lucrari usoare, inclusiv pentru toaletare copaci si taiat lemne pentru iarna.

+ Usor de pornit/oprit: foloseste sistemul Touch & Stop, in timp ce pornirea se va face imediat folosind sfoara cu care este dotat.

+ Model usor, de doar 4.1 kg: este usor de utilizat si pe perioade mai lungi de timp, fata de alte modele mai ieftine, dar si mai grele.

+ Sistem antivibratii M2M: ajuta si acesta, la utilizarea mai usoara pe termen lung.

Minusurile motofierastraului

– Folositoare in limitele sale, potrivita pentru sarcini usoare: nu veti taia copaci mari cu ea, dar pentru utilizare casnica este excelenta.

Concluzia

Makita EA3200S35B are un pret peste medie, dar primiti la schimb calitatea uzuala a acestui producator si o drujba ce isi va face treaba foarte bine pe lang acasa. Pentru taiat lemne de foc, toaletare copaci si alte sarcini nu foarte intensive, este o alegere foarte buna.

Vezi pret

Google Analytics Alternative