Drujba Husqvarna 236, Motofierastrau Semi-Profesional, Lama 36 cm, 1.9 CP

Husqvarna 236
 • Putere motor
  (4.7)
 • Capacitate cilindrica
  (4.5)
 • Greutate
  (4.5)
 • Pret
  (4.6)
4.6

Review pe scurt

Husqvarna 236 este o drujba de calitate excelenta, recomandata utilizatorilor ce ii vor da ceva mai multa treaba pe langa casa. In aceste conditii, pretul si calitatea crescuta se justifica, motofierastraul oferindu-va performantele de care aveti nevoie in gospodarie.

Vezi pret

Atunci cand aveti nevoie de o drujba pentru uz ceva mai des, nu doar ocazional, un model semi-profesional cum este aceasta Husqvarna 236, poate fi alegerea cea mai potrivita. Marca Husqvarna si-a dovedit profesionalismul de-a lungul timpului, astfel incat este recunoscuta in lumea meseriasilor ca un producator ce ofera modele de calitate excelenta. Este un model cu alimentare pe benzina, motor termic de 38 cm3, cu 1.9 CP si pornire cu sfoara.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

Husqvarna 236In ce priveste performantele sale, modelul isi va folosi lama de 36 cm pentru orice fel de lucrari usoare prin jurul casei sau in medii mai profesionale. Nu are o lama foarte lunga, nefiind astfel un model indicat taierii de copaci, dar isi va arata calitatea atunci cand vine vorba de taiat lemne, toaletat copaci si alte sarcini similare.

Dupa cum am mai mentionat, este un model semi-profesional, deci nu este genul de folosit zi de zi cateva ore, dar nici pretul nu o plaseaza in acea zona de uz greu.

Plusurile drujbei Husqvarna 236

+ Brandul Husqvarna, calitatea garantata: acest producator este recunoscut pentru oferta sa impresionanta, de scule profesionale. Aceasta calitate a produselor lor se vede si in modelele mai ieftine, cum este si acest motofierastrau, Husqvarna 236.

+ Lama medie de 36 cm, pentru uz in jurul casei: nu aveti nevoie de o lama de 45 cm pentru a taia lemne sau pentru toaletarea unui copac, o astfel de lungime va poate incomoda. Husqvarna 236 are o lama potrivita pentru astfel de sarcini, putand chiar si taia copaci ceva mai mici.

+ 1.9 CP: aveti suficienta putere de la aceasta drujba, pentru a face cam orice a-ti avea nevoie pe langa casa.

+ Design ergonomic: are greutatea de 4.7 kg, dar are si designul gandit pentru a fi usor de manevrat pe perioade mai lungi de timp.

Husqvarna 236 2+ Motor X-Torq: cu emisii scazute si consum redus de combustibil, este o alegere foarte buna.

+ Air Injection System: acest sistem integrat va aduce un interval mai mare intre vizitele la service, uzura fiind redusa multumita lui.

+ Pornire usoara, cu risc scazut de innecare al motorului: in plus, pompa de carburant este din start proiectata pentru a face pornirea usoara.

+ Frana de lant eficienta, cu activare inertiala

Minusuri

– Nu este potrivita chiar in orice situatie: este un model semi-profesional, deci va recomand acest model doar daca aveti nevoie de ea pe langa casa, la taiat lemne, toaletare sau taiere a unor copaci mici.

Concluzia

Husqvarna 236 este o drujba de calitate excelenta, recomandata utilizatorilor ce ii vor da ceva mai multa treaba pe langa casa. In aceste conditii, pretul si calitatea crescuta se justifica, motofierastraul oferindu-va performantele de care aveti nevoie in gospodarie.

Vezi pret

Google Analytics Alternative