Vezi ofertele zilei!

Revolutia Preturilor la eMAG! - Reduceri de pana la 60% la toate tipurile de produse!

» La an nou, oferte noi - Altex! - Reducerile continua pana pe 29 ianuarie!
» Lichidare de Stocuri la Evomag! - Reduceri de pana la 70%!

Drujba Husqvarna 135, Model cu Lama de 40 cm, 2 CP si 1500W, Calitate Excelenta

Husqvarna 135
 • Putere motor
  (4.7)
 • Capacitate cilindrica
  (4.5)
 • Greutate
  (4.5)
 • Pret
  (4.3)
4.5

Review pe scurt

Ca multe alte produse de la acest producator, cand achizitionezi o drujba Husqvarna 135 se aplica zicala cu “Dai un ban, dar stai in fata!”. Un produs de calitate foarte buna, destinat folosirii de catre utilizatorii casnici, dar pentru uz mai general.

Vezi pret

Husqvarna 135, o drujba de calitate, cu performante bune si disponibila de la un producator german de renume, vine cu cateva specificatii ce o recomanda utilizatorilor ce au nevoie de un astfel de aparat in mod regulat. Nu este chiar la nivelul unui utilaj destinat profesionistilor, deci n-as recomanda-o pentru uz pe perioade extrem de indelungate de timp, dar este mai mult decat capabila de a se descurca cu brio in mai toate situatiile in care poate fi pusa.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Revolutia Preturilor a inceput!
Reduceri de pana la 60% la produse din toate categoriile importante!
» Electrocasnice Whirlpool la reducere!
Reduceri de pana la 40% la electrocasnice Whirlpool mari!

Husqvarna 135In ce priveste performantele ce sunt oferite de catre motoferastraul Husqvarna 135, modelul este unul de 2 CP si 1500 W, deci destul de puternic pentru uz general. Are o lama de 40 cm lungime, deci destul de lunga, putand fi folosita si pentru taierea de copaci. Nu este un model de folosit la toaletat arbori, fiind ceva mai incomod de folosit multumita acelei lame lungi. Greutatea sa nu este una foarte mare totusi, avand doar 4.4 kg.

De retinut si capacitatea de 40.9 cm3 ai motorului, ce va ofera acea putere de 2 CP. Atinge o viteza maxima de pana la 9000 RPM. Este destul de zgomotoasa, ca orice drujba pe benzina, atingand un nivel de 114 dB, deci va recomandam sa aveti si o pereche de casti pentru protectie fonica.

Plusurile drujbei Husqvarna 135

+ Fierastrau cu motor pe benzina, mobilitate ridicata: nu sunteti limitati de prezenta curentului electric in zona, sau de durata de timp in care acumulatorul sta incarcat, ca la alte tipuri de drujbe. O puteti duce oriunde, si o veti folosi cat timp aveti ulei si benzina pentru ea.

+ Model cu lama lunga, de 40 cm, pentru lucrari mai dificile: puteti aborda si unii copaci mai mari, multumita acestei lame, dar se pot prelucra si lemnele de foc cu ea.

+ Putere medie: cu cei 2 CP/1500W, Husqvarna 135 este o drujba de putere medie, perfecta pentru utilizatorul casnic ce are nevoie de un model cu capabilitati decente.

+ Motorul X-Torq: are consum redus de benzina, emitand si noxe putine.

+ Sistem Air Injection: utilizat pentru curatarea aerului, ce permite uzura redusa a aparatului si un interval mai mare de timp intre vizitele la service.

+ Maner ergonomic: gandit pentru o utilizare usoara si in siguranta.

+ Pornire usoara: in parte si datorita folosirii unei pompe de carburant special gandita pentru aceasta.

+ Calitate germana, marca Husqvarna: un brand foarte cunoscut si apreciat la noi.

Minusuri

– Pe hartie nu este la fel de puternica ca alte modele mai ieftine: conteza si calitatea, dar si abilitatea de a oferi acea putere pe perioade mai lungi de timp, fara ca drujba sa se strice. Variantele mai ieftine nu prea reusesc sa exceleze si la aceste capitole.

– Pretul: este unul ridicat, specific produselor oferite de catre cei de la Husqvarna, dar cei care vor calitate sunt dispusi sa-l plateasca.

Concluzia

Ca multe alte produse de la acest producator, cand achizitionezi o drujba Husqvarna 135 se aplica zicala cu “Dai un ban, dar stai in fata!”. Un produs de calitate foarte buna, destinat folosirii de catre utilizatorii casnici, dar pentru uz mai general.

Vezi pret

Google Analytics Alternative