Generator de curent electric Einhell BT-PG 850: un prieten de nadejde

Einhell BT-PG 850
 • Putere continua
  (3.5)
 • Autonomie
  (4)
 • Usurinta in utilizare
  (4.5)
 • Pret
  (5)
4.3

Review pe scurt

Atunci cand simtiti ca va lasa toate resursele, amintiti-va ca exista un aliat care va va fi alaturi mereu, si acela este generatorul de curent electric Einhell BT-PG 850. La un pret mai mult decat rezonabil pentru un produs din categoria sa, acesta beneficiaza si de dimensiuni si o greutate perfecte pentru o utilizare facila.

detaliiprodus1

Exista situatii in care ai nevoie de curent electric si de energie electrica, dar in care fie nu ai acces la reteaua nationala, fie aceasta se afla in anumite lucrari tocmai in zona unde locuiesti tu. Fie ca este vorba despre o locuinta la casa sau una la bloc, avem o solutie destul de buna pentru astfel de situatii: este vorba despre generatorul electric Einhell BT-PG 850.Einhell-BT-PG-850-1

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

Fiind unul dintre cele mai ieftine produse de pe piata, acest generator se adreseaza acelor persoane care nu au nevoie de un produs voluminos, de putere foarte mare, tocmai de aceea este recomandat utilizarii foarte restranse. Pe langa pretul destul de scazut, si dimensiunea este una de aceeasi maniera, iar greutatea de 18.2 kilograme il face foarte usor de manevrat si de transportat chiar si de catre o singura persoana. Celelalte elemente care pot fi identificate din exterior sunt legate atat de aspect cat si de functionare sau de utilizare. Manerul solid dispus in partea superioara este cel care ofera o posibilitate de manevrare si transport destul de buna, iar suportul pe care se dispune ii confera o stabilitate ridicata pe toata durata functionarii. Langa maner, tot in partea superioara, este capacul rezervorului de combustibil care permite alimentarea cu carburant printr-un orificiu destul de mare.

Mic, portabil, dar si eficient

In partea laterala a acestui generator avem prezent sistemul de pornire al motorului intrucat vorbim despre un motor ce porneste cu ajutorul unui demaror – inversor. Pe linia functionarii mecanice avem, in primul rand, un motor cu 1 cilindru si doi timpi pentru racire cu aer si care are o putere maxima de 0.95/1.3 kW/PS. Acest motor destul de mic poate dezvolta o putere continua de 650 W si o putere maxima de 720 W, dar care, daca este mentinuta pentru un timp foarte lung, poate duce la supraincalzire. Timpul de functionare pe care te poti baza in cazul unui astfel de produs depinde atat de capacitatea rezervorului de benzina cat si de consumul mediu al acestui generator. Avand o capacitate de 4.2 litri si un consum mediu de 0.7 litri, putem deduce matematic ca vom avea o functionare medie de 6 ore in conditiI normale de utilizare.Einhell-BT-PG-850

In partea frontala a generatorului vom gasi panoul de control si de utilizare, panou de control intrucat pe acesta gasim contactul general, iar in ceea ce priveste utilizarea tot aici avem si priza la care puteti conecta diversi consumatori. Consumatorii trebuie sa fie unii care sa nu suprasolicite si sa functioneze pe baza unei tensiuni de 230 V si o frecventa de 50 Hz, adica pe o tensiune specifica retelei electrice normale. Acestea fiind spuse, nu trebuie decat sa il pornesti si vei avea energie electrica, iar siguranta functionarii este asigurata de prezenta unui regulator automat al tensiunii si a unui sistem de protectie la suprasarcina pentru a preveni deteriorarea consumatorilor sau a aparatelor in cazul aparitiei unui curent de suprasarcina mai mare de 230V/50Hz/2.8A.

detaliiprodus1

Google Analytics Alternative