Masina de gaurit si insurubat cu acumulator Bosch PSR 960: lucreaza ca si un profesionist

Bosch PSR 960
  • Putere
    (4)
  • Viteza
    (4)
  • Pret
    (4.6)
4.2

Review pe scurt

Cum oricand poti gasi cate ceva de reparat si facut prin casa, un produs pe care e bine sa-l ai tot timpul la indemana este o masina de gaurit si insurubat. Iar cei de la Bosch pun la dispozitie modelul PSR 960 pentru cei mai iscusiti dintre clientii care adora sa mestereasca singuri prin casa.

detaliiprodus1

De lucru in casa se gaseste in permanenta, iar daca vrei ca ceea ce ai de facut sa nu iti ocupe foarte mult timp, trebuie sa ai si uneltele si ustensilele necesare. O astfel de unealta este si masina de gaurit si insurubat cu acumulatori Bosch care iti garanteaza rezultate foarte bune de fiecare data, dar mai ales iti garanteaza o portabilitate ce se vede cu precadere in momentul in care trebuie sa montezi mobila sau sa executi anumite operatiuni, iar firele si cablul de alimentare iti pot limita miscarile.Bosch-PSR-960

Pe partea de aspect, acest produs este unul care se incadreaza in cel al produselor oferite de Bosch, in general, cu o combinatie intre nuantele de negru si de verde, insa avantajul major este dat de performantele de care se bucura si ajutorul pe care il ofera. Elementele prezente la acest produs si care sunt vizibile cu ochiul liber sunt mandrina automata, acumulatorul din partea de jos, butoanele de actionare, dar si locasul in care veti gasi accesoriul pentru insurubat. Ceea ce obtineti in momentul in care vreti sa va bucurati de acest produs si vreti sa-l achizitionati, fie cumparandu-l din mediul online, fie din magazinele de specialitate, este masina propriu-zisa, un acumulator, un dispozitiv de incarcare al acumulatorului, un accesoriu pentru insurubat iar in unele situatii veti putea primi si un set de accesorii ce cuprinde mai multe dispozitive de fixare.

Oricand si oriunde ai nevoie de ajutor

Intrucat eficienta si utilitatea sunt cele care conteaza cel mai mult in momentul in care analizati posibilitatea achizitiei, este de stiut faptul ca o masina de gaurit si insurubat cu acumulatori va poate ajuta in realizarea unor sarcini multiple in situatii si locuri unde nu aveti deloc posibilitatea de a utiliza o masina la curent sau pur si simplu este incomoda o astfel de unealta. Daca aveti de lucru la acoperis, daca aveti de gaurit sau de insurubat, fie ca vorbim despre lemn sau despre metal, acest produs de la Bosch este unul care va ajuta de fiecare data. Daca ne referim strict la utilizarea pentru gaurire, trebuie sa tineti cont de faptul ca accepta posibilitatea de a da gauri cu un diametru de 14 mm in lemn, respectiv cu un diametru de 8 mm in otel, iar legat de insurubat poate asigura o insurubare de 6 mm.Bosch-PSR-960-1 Un alt avantaj oferit de acest dispozitiv este dat de posibilitatea de accelerare a vitezei cu ajutorul comutatorului cu buton SoftGrip, iar utilitatea si manevrabilitatea ridicata se datoreaza si acumulatorului cu schimbare rapida, dar si a mandrinei rapide cu doua bucse. Pentru cei care doresc detalii tehnice mai exacte, putem sa le spunem faptul ca masina de gaurit si insurubat dispune de un motor de 9.6 V, are o viteza maxima de 550 rpm, un moment maxim de torsiune de 12 nm, iar treptele de torsiune sunt in numar de 5+1. Avantajul si fiabilitatea ridicata se mai datoreaza inca unui detaliu ce tine de partea constructiva si anume de gabaritul de 1.3 kg.

detaliiprodus1