Vezi ofertele zilei!

Crazy Days la eMAG! - Reduceri de pana la 50% la toate tipurile de produse!

» La an nou, oferte noi - Altex! - Reducerile continua pana pe 29 ianuarie!
» Lichidare de Stocuri la Evomag! - Reduceri de pana la 70%!

Bosch PSB 650 RE: un produs fara defecte

Bosch PSB 650 RE
  • Putere
    (4.8)
  • Viteza
    (4.8)
  • Pret
    (4.6)
4.7

Review pe scurt

Care barbat adevarat nu-si doreste oare sa aiba la casa sa propriile unelte pentru a repara tot ce-i necesar in casa ori de cate ori se iveste ocazia? Pentru asta, Bosch va propune modelul PSB 650 RE, o masina de gaurit cu percutie ideala pentru a face gauri in lemn, otel sau chiar beton.

detaliiprodus1

In interiorul fiecaruia salasluieste un mic mester care se pricepe la toate si stie sau crede ca stie sa repare orice sau sa lucreze orice tine de propria locuinta. Chiar daca unele persoane chiar stiu ce trebuie facut pentru intretinerea locuintei, asta nu inseamna si ca este singura conditie necesara realizarii acestor lucrari. Pentru a putea sa repari, sa remediezi sau chiar sa inovezi ceva in propria locuinta vei avea nevoie de un ajutor pe masura in ceea ce priveste uneltele, iar acest lucru poate sa fie furnizat si de o masina de gaurit cu percutie Bosch PSB 650 RE.Bosch-PSB-650-RE

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Crazy Days a inceput!
Reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile importante!

Partea de aspect este una destul de usor de analizat intrucat designul produsului este unul cu care cei de la Bosch ne-au obisnuit si care se incadreaza in mixul de nuante verde cu negru. Daca ne referim la partea de elemente componente, ceea ce se poate observa este masina propriu-zisa, manerul suplimentar, dispozitivul de adancime, iar in unele situatii veti putea obtine si un kit de accesorii, dar acest lucru poate diferi de la un magazin la altul sau daca o cumparati de la un magazin de specialitate sau de pe internet.

Avantaje multiple

Revenind la ceea ce conteaza cel mai mult si anume la modul in care puteti utiliza o astfel de masina, putem spune ca, desi avem un produs semi-profesional, posibilitatile de utilizare si rezultatele pe care le puteti obtine in urma utilizarii sunt multiple. Datorita motorului de care dispune si care are o putere de 650 W, realizarea unor gauri cu diametru mare nu reprezinta o problema si veti putea da gauri in lemn, otel sau beton. Diametrele acestor gauri sunt insa cele care va vor convinge de ceea ce poate face acest produs si veti putea realiza gauri cu un diametru de 14 mm in beton, gauri cu un diametru de 30 mm in lemn, iar in metal, mai exact otel, veti putea face gauri cu un diametru de 12 mm. Acest motor este suplimentat de sistemul electronic marca Bosch care ajuta la selectarea si reglarea unei turatii adaptate, functie de munca ce trebuie realizata, iar acest lucru va permite sa realizati si unele gauri de finete, atat in lemn cat si in metal.Bosch-PSB-650-RE-1

Celelalte caracteristici care recomanda utilizarea sa sunt viteza maxima de 3000 rpm, momentul maxim de torsiune de 9 nm, dar mai ales numarul de percutii de 48000 bpm. Aceste caracteristici insotite de caracteristica de gabarit de 1.7 kg va ofera o manevrabilitate sporita, dar si posibilitatea de rotire atat spre dreapta cat si spre stanga, ceea ce inseamna ca puteti sa utilizati acest produs si pentru insurubat sau pentru desurubat atunci cand este nevoie. Pentru a preveni formarea prafului si a elimina orice resturi de rumegus, puteti sa apelati si la utilizarea unui accesoriu de aspirare a prafului, dar care poate fi achizitionat optional si nu este prevazut in pachet. Toate caracteristicile prezentate pana acum, dar si pretul avantajos de care se bucura sunt ceea ce recomanda produsul, dar mai ales ceea ce recomanda achizitia sa.

detaliiprodus1

Google Analytics Alternative