Surubelnita cu acumulator 2536AC Skil 3.6V Litiu-Ion: un mic sprijin

2536AC Skil 3.6V
  • Putere
    (4)
  • Viteza
    (4.4)
  • Pret
    (4.5)
4.3

Review pe scurt

Oricine a avut nevoie la un moment dat si cu siguranta va mai avea nevoie si pe viitor de o surubelnita, iar una foarte potrivita este una cu acumulator, precum modelul 2536AC de la Skil. Cu un pret mai mult decat accesibil, aceasta isi va dovedi utilitatea la fiecare utilizare.

detaliiprodus1

Toata lumea care a avut de facut anumite lucrari, fie de intretinere, fie de modernizare sau reparare in casa, stie cat de dificil poate fi chiar si strangerea unui surub atunci cand stai intr-o pozitie incomoda si mai utilizezi si o surubelnita veche. Acest lucru nu trebuie sa fie adevarat pentru toata lumea, deoarece exista si cazurile in care oamenii folosesc o surubelnita electrica cu acumulator cum este si Skil 2536AC care te ajuta sa insurubezi orice si oriunde fara probleme.2536AC-Skil-3.6V

Principalul avantaj, dar in acelasi timp si principalul motiv pentru care poti apela la achizitia unui astfel de model de surubelnita este datorat dimensiunii foarte reduse pe care o are si in acest mod portabilitatii si fiabilitatii ridicate de care da dovada. Tot legat de design, dar in acelasi timp si de utilitate, avem prezenta unui led care ilumineaza zona de lucru si iti permite sa vezi chiar si in conditii de iluminare scazuta sau daca se iveste ceva urgent de reparat in timpul noptii. Pachetul pe care il veti putea achizitiona, fie ca ne referim la magazinele de profil sau la cele din mediul online, contine mult mai multe produse si accesorii pe langa surubelnita propriu-zisa si astfel veti avea cutia de depozitare, surubelnita, acumulatorul Li-ion, incarcatorul de 3-5 ore, burghie de tipul S, PH si PZ, burghie de tipul H si T, burghie hexagonale, 5 stuturi, dar si o extensie pentru conectarea mufelor.

Un ajutor pentru oricine

Avantajele unei utilizari a acestui produs incep de la acumulatorul Li-ion de 3.6 V si 1.3 Ah care prezinta caracteristici deosebite si este realizat cu o tehnologie fara efect de memorie si care previne autodescarcarea, iar in acest mod vei avea oricand si la orice ora o unealta pe care sa o folosesti. Dupa cum am specificat si in partea de accesorii, acest acumulator poate fi incarcat intr-un timp de la 3 la 5 ore, iar prezenta protectiei electronice Electronic Cell Protection asigura prevenirea supraincalzirii acestuia. Pentru utilizarea sa trebuie sa tineti cont si de faptul de a nu o suprasolicita deoarece diametrul de insurubare pe care il asigura este de doar 5 mm, iar momentul de torsiune maxim este unul de 7 nm, insa daca veti dori sa slabiti sau sa strangeti mai mult anumite suruburi, dar manual,2536AC-Skil-3.6V-1 veti putea apela la sistemul de blocare automata a axului. Complementar acestor caracteristici de constructie, surubelnita electrica are si un sistem pivotant care permite manevrarea manerului in asa mod incat sa o puteti folosi chiar si in locurile mai greu accesibile sau atunci cand nu ajungeti la anumite suruburi.

Motivele achizitiei unei surubelnite electrice cu acumulatori pot fi multe si pleaca de la faptul ca nu depindeti de lungimea cablului de alimentare cum este in cazul celor cu fir sau ca veti termina treaba mult mai repede decat daca ati fi folosit o surubelnita manuala. Pe langa acestea, modelul acesta de la Skil mai dispune de un avantaj, cel al pretului destul de bun pe care il are si care este foarte accesibil unei game mult mai mari de posibili cumparatori.

detaliiprodus1